מחפש דרגות רס"ל
מחפש דרגות רס"ל
סליקאים יקרי,
קיבלתי דרגת רס"ל ואני מעונין להשיג דרגות כאלה למדי ב' (חיל ירוק). אם למישהו יש ספיירים, אשמח להציע לו הצעה מתאימה.
תודה.
קיבלתי דרגת רס"ל ואני מעונין להשיג דרגות כאלה למדי ב' (חיל ירוק). אם למישהו יש ספיירים, אשמח להציע לו הצעה מתאימה.
תודה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מזל טוב.
בשקמית של היחידה בד"כ תמצא.
למה לא שלחו בדואר עם ההעלאה בדרגה ? לדעתי זה מצדיק מכתב למחלקת שירות הלקוחות של צה"ל עם העתק למנכ"ל מר אשכנזי.
בשקמית של היחידה בד"כ תמצא.
למה לא שלחו בדואר עם ההעלאה בדרגה ? לדעתי זה מצדיק מכתב למחלקת שירות הלקוחות של צה"ל עם העתק למנכ"ל מר אשכנזי.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
תגובות:
1. אני במילואים. ליחידה שלי אין בסיס קבע. baraks78 משרת עמי ביחידה.
2. לגבי ענידת דרגות במילואים על ידי אנשים שאינם קצינים, לא ראיתי באף מקום שאסור. במהלך השנים יצא לי ללבוש במילואים מדי א', קסדות עם קרניים, קונדומים על הסתרשף, כובעים אוסטרליים ויתר קישוטים (אך לא בהכרח כולם יחדיו) ואני חושב שענידת דרגות להן אני זכאי היא דבר מתון יותר.
1. אני במילואים. ליחידה שלי אין בסיס קבע. baraks78 משרת עמי ביחידה.
2. לגבי ענידת דרגות במילואים על ידי אנשים שאינם קצינים, לא ראיתי באף מקום שאסור. במהלך השנים יצא לי ללבוש במילואים מדי א', קסדות עם קרניים, קונדומים על הסתרשף, כובעים אוסטרליים ויתר קישוטים (אך לא בהכרח כולם יחדיו) ואני חושב שענידת דרגות להן אני זכאי היא דבר מתון יותר.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
גלוקי כתב:למה במילואים
דרגות
הא! אני אגיד לך, הדרגות כשלעצמן מיותרות, אבל, כש אתה לובש רס"ל (ולא ממש רואים עליך שאתה מילואימניק) הרבה יותר קל לקבל שרות ממחסנים ונשקיות בבסיסים למינהם. למשל בבלי"ש, ששם לא רצה להחליף לנו מדים ואמרו לנו "לחזור אחרי הצהוריים" כי לא היה בז' של המחסנאי להזיז את עצמו, ואז שלחנו את אחד החברה' שהיו לו דרגות רס"ל פתאום קבלנו שרות.
- תרמתי למען הסליק

א. אתה אמור לקבל את סימני הדרגה (פיזית).
ב. ניתן לרכוש.
ג. בכל יחידת מילואים נוהג אוטונומי לגבי ענידת דרגות.
ד. אני לא רואה פסול בענידת דרגות מרס"ל ומעלה ביחידת מילואים, במיוחד אם יש לבעל הדרגה תפקיד ספציפי כמו רס"פ למשל. ביחידות רבות, רוב הלוחמים בעלי דרגת רס"ל ואז באמת אין לענידה משמעות.
ה. לענידת דרגה במילואים משמעות רבה אם העונד משרת ביחידה מעורבת סדיר/מילואים.
ב. ניתן לרכוש.
ג. בכל יחידת מילואים נוהג אוטונומי לגבי ענידת דרגות.
ד. אני לא רואה פסול בענידת דרגות מרס"ל ומעלה ביחידת מילואים, במיוחד אם יש לבעל הדרגה תפקיד ספציפי כמו רס"פ למשל. ביחידות רבות, רוב הלוחמים בעלי דרגת רס"ל ואז באמת אין לענידה משמעות.
ה. לענידת דרגה במילואים משמעות רבה אם העונד משרת ביחידה מעורבת סדיר/מילואים.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד