Yahoo Photos נסגרת - מה עושים

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

Yahoo Photos נסגרת - מה עושים

על ידי c425x » 03 יולי 2007, 23:10

אהלן!
לשם שינוי לא בנושא נשק - השירות Yahoo Photos עומד להיסגר בספטמבר הקרוב.
יש לי שם כ- 2500 תמונות.
הם מציעים הסבה אוטומטית לאחד האתרים להלן: Flickr, Snapfish, Shutterfly, Photobucket.
הדרישות שלי מהשירות: חינם (חובה), נפח אחסון גבוה (חובה), שמירה ללא הגבלת זמן וללא תלות ברכישות למיניהם (לא כמו ב- Kodak Gallery שמחייבים לרכוש תמונות), רצוי עם יכולת הורדת תמונות ברזולוציה המקורית (ההעלאה לאינטרנט מהווה עבורי גיבוי נוסף לתמונות - מעבר לגיבויי HD שוטפים).
אשמח ללמוד מניסיונכם לגבי האתרים המתוארים לעיל בכלל ולגבי תהליך המעבר מ- Yahoo Photos בפרט, אם מישהו כבר התנסה בו.
תודה!
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 04 יולי 2007, 08:50

הי,
חוץ מתג המחיר (ז"א שהיא לא בחינם, אבל שווה כל גרוש) אני חושב ש-smugmug הינה מערכת איכסון התמונות הטובה ביותר שקיימת, והיחידה היכולה להתכנות "מקצועית".
בעלות של קצת פחות מ-40$ לשנה, אתה מקבל שטח אחסון לא מוגבל, תמונות ללא הגבלת רזולוציה או גודל, גיבוי יומיומי של כל המידע בשרתי מראה בשלוש מדינות בעולם (חשוב במיוחד מכיוון שציינת שזהו ה-BACKUP שלך).
יש לי איזה "חבר אחד", שמאחסן שם כמויות של גיגות רבות, מאורגנות ומסודרות להפליא, והשרות פשוט עובד נפלא.

לך תבדוק: http://www.smugmug.com

בהצלחה
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי c425x » 04 יולי 2007, 14:45

Webart תודה!
אני מכיר את האתר. הבעיה ש- Yahoo לא תומכים בהסבה אוטומטית של התמונות אליו ולהעביר ידנית 2500 תמונות זה לא כ"כ ריאלי מבחינתי.
עדיין מחפש המלצות לגבי החלופות שציינתי.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד