מנוע צעדים למזדה 323
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מנוע צעדים למזדה 323
המזדה הנאמנה שלי - 323 מודל 95 - מקרטעת במקצת לאחר החלפת קומפרסור של המזגן והסיבה לפי המוסך - מנוע צעדים התקלקל.
מאחר ולא מייצרים מודל זה יותר המוסך לא הצליח להשיג מנוע משומש אפילו לא מפירוקים.
אודה למי שיודע איפה אפשר להשיג חלק זה ויודיע לי.
תודה מראש
מאחר ולא מייצרים מודל זה יותר המוסך לא הצליח להשיג מנוע משומש אפילו לא מפירוקים.
אודה למי שיודע איפה אפשר להשיג חלק זה ויודיע לי.
תודה מראש
nobody expects the spanish inquisition
אין לי מושג אם Step Motoros לרכב ולאלקטרוניקה "סתם" תואמים או לא, אבל בפ"ת נמצא (די חבוי) יבואן די גדול למנועים כאלה, ליד בית המשפט.
קוראים לו "אמירוניק", הטלפון: 03-9047744
http://amironic.co.il/
קוראים לו "אמירוניק", הטלפון: 03-9047744
http://amironic.co.il/
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
תודה לדביר על התשובה
ולסבא אילן על הציטוט. ובכל הנוגע לתקוה להשיג מנוע חדש - יÈמÇי קÇלÌוÌ, מÄנÌÄי-אÈרÆג; וÇיÌÄכÀלוÌ, בÌÀאÆפÆס תÌÄקÀוÈה.
אני חושב שהמוסך שלי (קלעי בתל אביב) מספיק מקצועי ואמין. כל פעם הציעו לי תחליף לחדש ואף פעם לא היתה לי תחושה שהן מסבנים אותי. הם ניסו לחפש מנוע משומש ולא הצליחו. אני לא חושב שבמכונית שנת 95, אפילו שיש לה פחות מ-90K, אני אשים מנוע חדש.
ולסבא אילן על הציטוט. ובכל הנוגע לתקוה להשיג מנוע חדש - יÈמÇי קÇלÌוÌ, מÄנÌÄי-אÈרÆג; וÇיÌÄכÀלוÌ, בÌÀאÆפÆס תÌÄקÀוÈה.
אני חושב שהמוסך שלי (קלעי בתל אביב) מספיק מקצועי ואמין. כל פעם הציעו לי תחליף לחדש ואף פעם לא היתה לי תחושה שהן מסבנים אותי. הם ניסו לחפש מנוע משומש ולא הצליחו. אני לא חושב שבמכונית שנת 95, אפילו שיש לה פחות מ-90K, אני אשים מנוע חדש.
לבני דודים אולי יש, אבל אצלם חלפים זה כמו איברים להשתלה אצל הסינים - יד ראשונה, לפעמים עם היד הראשונה עוד עוד מחוברת
(אצלם "משחטה לצרכי חלקי חילוף" נמצאת בביתי סוהר פוליטיים, והמונח "משחטה" הוא דימוי מדוייק ומצמרר משהו...)
מעבר לכך - לקנות חלפים אצלם זה למעשה לתמוך בתעשיית גניבת הרכבים בארץ, אילן, ואת זה אנחנו לא ממש רוצים, לא?
מעבר לכך - לקנות חלפים אצלם זה למעשה לתמוך בתעשיית גניבת הרכבים בארץ, אילן, ואת זה אנחנו לא ממש רוצים, לא?
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

Hungarfield כתב:לבני דודים אולי יש, אבל אצלם חלפים זה כמו איברים להשתלה אצל הסינים - יד ראשונה, לפעמים עם היד הראשונה עוד עוד מחוברת(אצלם "משחטה לצרכי חלקי חילוף" נמצאת בביתי סוהר פוליטיים, והמונח "משחטה" הוא דימוי מדוייק ומצמרר משהו...)
אני ?
למה תמיד אני ?
למה תמיד אני ?
ואללה לא חרפתי המפקד....
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
Hungarfield כתב:לבני דודים אולי יש, אבל אצלם חלפים זה כמו איברים להשתלה אצל הסינים - יד ראשונה, לפעמים עם היד הראשונה עוד עוד מחוברת(אצלם "משחטה לצרכי חלקי חילוף" נמצאת בביתי סוהר פוליטיים, והמונח "משחטה" הוא דימוי מדוייק ומצמרר משהו...)
אני רואה את זה אחרת לגמרי - אני חושב שלקנות חלפים אצל מי שחשוד באופן אוטומטי בשותפות לגניבת מכוניות זה הבעת אמון בלתי מסוייג במשטרת ישראל ובמדיניותה.
אני הייתי בודק במאגר חברה בראשון לפירוק הכי גדולה בארץ (אם תירצה להגיע לשם דבר איתי)
מס' הטלפון שם הוא 03-9487211 הצאתי שם דברים מוזרים ובזול
כמו כן יש הרבה באיזור המסגר שמוכרים דברים כאלה בעיקר אזור יצחק שדה
איפה כל הדברים הטובים לרכב
כמו כן היפר חלף בפ"ת 03-9342021 גם שם מצאתי הרבה דברים
מס' הטלפון שם הוא 03-9487211 הצאתי שם דברים מוזרים ובזול
כמו כן יש הרבה באיזור המסגר שמוכרים דברים כאלה בעיקר אזור יצחק שדה
איפה כל הדברים הטובים לרכב
כמו כן היפר חלף בפ"ת 03-9342021 גם שם מצאתי הרבה דברים
- סליקאי ארד

10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר