איבדתי את הארנק

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

איבדתי את הארנק

על ידי shrek » 08 אוגוסט 2007, 02:37

שלום
איבדתי את הארנק שלי והיה בתוכו:תעודת זהות רישיון נהיגה,וכו'. יחד עם הארנק אבדתי טלפון נייד

הלכתי למשטרה וכל מה שבקשו ממני זה מספר שהם יוכלו להיתקשר אליו ואת שני המלא.

זה הנוהל? לא אמורים לקחת ממני מספר תעודת זהות ? או להחתים אותי על משהו שאני מאשר שתעודת הזהות שלי נעלמה?

בתודה מתן
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי נועם » 08 אוגוסט 2007, 12:55

עליך להגיש תלונה על אובדן ת"ז ולגשת עם הנייר למשרד הפנים על מנת לקבל חדשה וכך גם לגבי רישיון הנהיגה.

כמו כן יש לכלול בתלונה את אובדן שאר החפצים.

במידה והמשטרה תקבל את החפצים הם יועברו ל "אבידות ומציאות" למשך מספר חודשים, אם לא יזוהו ולא יידרשו על ידי בעליהם יקבלם המוסר או יימכרו במכירה פומבית, אם הם ראויים לכך.

במידה ויימצאו החפצים ויזוהו תוזמן לקבלם.

שתי עצות :

1. הודע מידית לחברת התקשורת שלך על אובדן המכשיר וחסום אותו לשיחות יוצאות, השאר נכנסות בלבד, אולי תוכל לאתר את המכשיר, למרות שבוודאי את ה SIM הוציאו וזרקו (אם ברשת GSM)

2. הודע מיידית לחברת האשראי והבנק כי הארנק אבד (אם היה כרטיס אשראי או צ'קים ואו כספומט) על מנת לבטל ואו לחסום את הכרטיסים.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי shrek » 08 אוגוסט 2007, 23:57

דווחתי למשטרה, למשרד הרישוי, ומשרד הפנים.

הונפקה ת"ז חדשה, וכמו כן אני מחזיק ברישיון הנהיגה זמני, בנקט בוטל.

למזלי, בחור צעיר מצא את הטלפון הנייד שלי והתקשר אל אבא שלי בחמש בבוקר עד שהוא ענה, והיום בצוהוריים הוא החזיר אותו אלי.
אז יש אנשים טובים בעולם :)

תודה רבה
מתן
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד