משקפי מגן למשקפופרים
משקפי מגן למשקפופרים
שלום,
האם מישהו מכיר את תקנות הבטיות במטווח לחובשי משקפיים, האם צריך לתת להם משקפי מגן, או להיפך וזה רק מפריע?
תודה מראש
מיכאל
האם מישהו מכיר את תקנות הבטיות במטווח לחובשי משקפיים, האם צריך לתת להם משקפי מגן, או להיפך וזה רק מפריע?
תודה מראש
מיכאל
- סליקאי ארד

שלום לך
משקפי מגן הם חובה במטווח סגור או פתוח למרכבי משקפי ראיה או לאדם אשר לא נחוץ למשקפיים כאחד .
אם יש לך משקפיים בעלות עדשות פלסטיק ואשר מגינות על איזור העניים בצורה טובה אתה פטור ממשקפי מגן .
אני יכול להמליץ לך לקנות משקפי rudy project שיש להם התקן מיוחד לעדשות ראייה ויש להם מבחר גדול של עדשות שמש , לילה , בצבעים שונים ועוד ( כמות העדשות אשר יש לחברה זאת כמעט שלא נגמרת )
טווח מחירים בין 500 ש"ח ל 1000 ש"ח
בהצלחה
משקפי מגן הם חובה במטווח סגור או פתוח למרכבי משקפי ראיה או לאדם אשר לא נחוץ למשקפיים כאחד .
אם יש לך משקפיים בעלות עדשות פלסטיק ואשר מגינות על איזור העניים בצורה טובה אתה פטור ממשקפי מגן .
אני יכול להמליץ לך לקנות משקפי rudy project שיש להם התקן מיוחד לעדשות ראייה ויש להם מבחר גדול של עדשות שמש , לילה , בצבעים שונים ועוד ( כמות העדשות אשר יש לחברה זאת כמעט שלא נגמרת )
טווח מחירים בין 500 ש"ח ל 1000 ש"ח
בהצלחה
" מעטים האנשים להם ניתנה הזכות להגן על הארץ הזאת "
משקפי מגן
משקפי ראיה אינם משקפי מגן.נקודה.
רוב משקפי המגן לבטיחות מאפשרות חבישת משקפי ראיה בתוכן.
עלות -13 ש"ח בחנויות עשה זאת בעצמך.k_l
- סליקאי ארד

Re: משקפי מגן
K_l כתב:משקפי ראיה אינם משקפי מגן.נקודה.
מסכים איתך, אבל למי שיש משקפי מולטי פוקל כמוני משקפי המגן הן פשוט סיוט.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

זה כל מה שאתה מוכן להשקיע בהגנה על העיניים שלך?
משקפים כאלו לא יעצרו נתירים וחלקי מתכת שעלולים להתעופף לכל עבר ולפגוע בעיניים או בסביבתן הקרובה.
שווה להשקיע יותר במשקפי מגן טובים לירי
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
המשקפיים שאתה מציע פה ממש לא בטחות לירי .
משקפי ראיה עם עדשות טובות ואכותיות מפלסטיק כמו שלי לדוגמא מתאימות ללא ספק לירי
רמת המשקפיים שאתה מציע פה ממש לא בטחותיות לירי .
אולי הם טובות לעבודות עץ ואני גם בספק.
כיורה ירי מעשי ומפקח מטווח בישראל אני מבקש ממך לא לתת עצות אשר יכולות לפגוע באנשים באתר תודה.
משקפי מגן ב 13 ש"ח זה בדיחה להגנה על עניים .
הבעיה במשקפי ראיה זה לא עמידות עדשת הפלסטיק אלא שהן פתוחות לגמרי מהצד.
ניתן להשיג מגינים שמתלבשים על הזרועות של המשקפיים ומספקים הגנה מהצדדים.
לא יודע אם זה ""תיקני" למטווחים (אם בכלל יש תקן) אבל בתעשיה זה מקובל.
על משקפיים עם עדשת זכוכית לא הייתי סומך בכלל.
ניתן להשיג מגינים שמתלבשים על הזרועות של המשקפיים ומספקים הגנה מהצדדים.
לא יודע אם זה ""תיקני" למטווחים (אם בכלל יש תקן) אבל בתעשיה זה מקובל.
על משקפיים עם עדשת זכוכית לא הייתי סומך בכלל.
- סליקאי זהב

אני משקפופר
כבר המון שנים הלכתי לחנות ראיה וקניתי לי משקפים מספיק גדולות ובטוחות לירי עשרות אלפי כדורים יריתי בחיי אף פעם לא נתקע לי תרמיל במשקפיים ולא נכנס לי שום דבר מהצד ( הם סגורות מספיק )
ואגב הייתי צריך פעם אחת להחליף עדשה אחת בגלל שהיא עצרה חלק מתכת .
אז זה לא כל כך מדויק מה שאתם אומרים פה .
ואגב הייתי צריך פעם אחת להחליף עדשה אחת בגלל שהיא עצרה חלק מתכת .
אז זה לא כל כך מדויק מה שאתם אומרים פה .
אלי כתב:K_l כתב:משקפי ראיה אינם משקפי מגן.נקודה.
המשקפיים שאתה מציע פה ממש לא בטחות לירי .
משקפי ראיה עם עדשות טובות ואכותיות מפלסטיק כמו שלי לדוגמא מתאימות ללא ספק לירי
רמת המשקפיים שאתה מציע פה ממש לא בטחותיות לירי .
אולי הם טובות לעבודות עץ ואני גם בספק.
כיורה ירי מעשי ומפקח מטווח בישראל אני מבקש ממך לא לתת עצות אשר יכולות לפגוע באנשים באתר תודה.
משקפי מגן ב 13 ש"ח זה בדיחה להגנה על עניים .
לאלי !!!!
אתה יורה ירי מעשי ומפקח מטווח
אני ממונה בטיחות , מדריך ירי ומנהל מטוח
משקפי הירי מיועדות למניעת פגיעה בעיניים ולא ירי בעיניים !!!!
משקפי בטיחות כפי שאני מציע יכולות למנוע פגיעה משבב מאבן משחזת 3000 סל"ד
משבב מתכת מדיסק חיתוך 3000 סל"ד
הם בעלי תו תקן
והם גם ימנעו פגיעה מאבק,גזים ושבבים מהירי .
יש גם כאלה יפות ודקורטיביות במחיר סביר מעוד ,
אלא הניתנות במטווחי ירי לקלעי חידוש רשיונות הם כאלה וטובים (לא סקסיים ).
לידיעתך.
- סליקאי ארד

אדון K_l הנכבד שלום
אני מבקש ממך להזדהות בשמך הפרטי ומקום ההדרכה שלך .
כך שאני וחבריי נדע בטעות לא להיכנס למטווח שלך .
אם כל הכבוד לממונה בטיחות , מדריך ירי , ומנהל מטווח
אם אתה משקיע כל כך מעט כסף בבטיחות היורים שלך אז אנחנו בבעיה מסוכנת .
אני וחבריי עובדים הרבה עם מכשיר דרמל אם אתה מכיר ואתה צריך לראות מה שבר מדיסק של דרמל עושה כשהוא פוגע במשקפיים כמו שאתה מציין אשאל את חבר שלי אם הוא מוכן להצטלם בשביל שאתה ושאר הגולשים באתר תדעו כמה צריך לשמור על העניים שלנו במיוחד בעסק שאנחנו מכירים טוב כל כך .
אתה אומר שיש למשקפיים הללו תו תקן ( אני לא חושב ).
עדיף לשלם קצת יותר כסף ולדעת שהיורים שלך בטוחים יותר .
בקשר לדבר הסקסי ( אני לא נמשך ולא מחפש למשוך גברים ) .
אני מבקש ממך להזדהות בשמך הפרטי ומקום ההדרכה שלך .
כך שאני וחבריי נדע בטעות לא להיכנס למטווח שלך .
אם כל הכבוד לממונה בטיחות , מדריך ירי , ומנהל מטווח
אם אתה משקיע כל כך מעט כסף בבטיחות היורים שלך אז אנחנו בבעיה מסוכנת .
אני וחבריי עובדים הרבה עם מכשיר דרמל אם אתה מכיר ואתה צריך לראות מה שבר מדיסק של דרמל עושה כשהוא פוגע במשקפיים כמו שאתה מציין אשאל את חבר שלי אם הוא מוכן להצטלם בשביל שאתה ושאר הגולשים באתר תדעו כמה צריך לשמור על העניים שלנו במיוחד בעסק שאנחנו מכירים טוב כל כך .
אתה אומר שיש למשקפיים הללו תו תקן ( אני לא חושב ).
עדיף לשלם קצת יותר כסף ולדעת שהיורים שלך בטוחים יותר .
בקשר לדבר הסקסי ( אני לא נמשך ולא מחפש למשוך גברים ) .
מהכרות אישית עם K_L, כולל פעילות משך שלוש שנים במטווח אותו הוא מנהל, אני יכול להעיד כי K_L לא מקל ראש בנושאי בטיחות.
הסכנה לעיניי היורים במטווח איננה שונה בהרבה מהסכנות בבית מלאכה, וכנגד פגיעה שתחדור משקפי מגן רגילות לא יעזרו גם משקפי ירי, ואפילו לא משקפי ירי "טקטיות", שזכו לתוספת לשמן בשביל עוד כמה שקלים....
אגב, אלי, הסר חשש מלבך. אני בספק אם אתה (כמו רב קוראי הפורום) נמצא בקהל היעד של K_L, מטווחו פתוח לקהל מצומצם ביותר. אם ירצה, K_L ודאי ירחיב בעניין או יסביר לך בפרטי.
והערה קטנה לסיום, לך, "מר אלי הנכבד"... כבר הספקת להשתלח בכותבים בפורום ולזלזל בהם ובמרכולתם, ואחר כך להודות בטעותך, ואף לעוץ עצה מעט בעייתית, שלעניות דעתי מסכנת את הקוראים התמימים, ודאי הרבה יותר מעצותיו של K_L. אם תמשיך בדרך זו, אפילו דבריהם של בן של לאוניד ומיכאלסעדה ילקחו ביתר רצינות מדבריך.
גלעד
נ.ב.
אלי, אתה יכול לישון בשקט. K_L מכיר ויודע מה זה דרמל...
הסכנה לעיניי היורים במטווח איננה שונה בהרבה מהסכנות בבית מלאכה, וכנגד פגיעה שתחדור משקפי מגן רגילות לא יעזרו גם משקפי ירי, ואפילו לא משקפי ירי "טקטיות", שזכו לתוספת לשמן בשביל עוד כמה שקלים....
אגב, אלי, הסר חשש מלבך. אני בספק אם אתה (כמו רב קוראי הפורום) נמצא בקהל היעד של K_L, מטווחו פתוח לקהל מצומצם ביותר. אם ירצה, K_L ודאי ירחיב בעניין או יסביר לך בפרטי.
והערה קטנה לסיום, לך, "מר אלי הנכבד"... כבר הספקת להשתלח בכותבים בפורום ולזלזל בהם ובמרכולתם, ואחר כך להודות בטעותך, ואף לעוץ עצה מעט בעייתית, שלעניות דעתי מסכנת את הקוראים התמימים, ודאי הרבה יותר מעצותיו של K_L. אם תמשיך בדרך זו, אפילו דבריהם של בן של לאוניד ומיכאלסעדה ילקחו ביתר רצינות מדבריך.
גלעד
נ.ב.
בברכה,
גלעד
גלעד
slavochk כתב:מהכרות אישית עם K_L, כולל פעילות משך שלוש שנים במטווח אותו הוא מנהל, אני יכול להעיד כי K_L לא מקל ראש בנושאי בטיחות.
גלעד
נ.ב.
איך שייקה מהגשש הייה אומר חן חן למתחנפן.
לגבי עצותי הבעיתיות לגבי כלבים אתה מוזמן לביתי ולראות כלבים מזן מסוכן כמו שאתה אומר איך מתנהגים .
קפה עוגה ואם תרצה ארוחת צהריים בכיף אולי סיור לכותל המערבי ( נראה לי שתשנה את הגישה שלך לגבי זן הכלבים הללו אבל זה לא הנושא המדובר פה ).
לגבי הנעלי אקדח אתה צודק טעות והתנצלות ( אבל אנחנו לא באים פה להזכיר דברים מהעבר )ואני דיי בטוח שאתה לא כל כך רוצה לעלות דברים מהעבר .
כיורה במטווח אני יעדיף לירות במקום אשר משקעים קצת יותר מ 13 ש"ח על עניי ועל בטיחותי בכלל.
המטווחים בארץ עושים לא מעט כסף בשביל להשקיע קצת יותר ( אבל כסף זה גם לא הנושא ).
אז בלי לזלזל באף אחד חלילה ובתקווה לעלות את רמת הספורט והירי בישראל בדיוק כמוך .
אני חושב שציוד מיגון כמו ברכיבה על אופנע זה במקום הראשון והשקעה של קצת יותר במיגון.
ותאמין לי שגם אני ממש לא מקל ראש בבטיחות ולא מחפש לחסוך כסף לציוד זול ולא מספיק בטיחותי לעניי.
בקשר לתמונות מפציעתו של חברי אני אשלח בקרוב מאוד.
שבוע טוב לכולם.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד