סוגיית חוקיות-לא חוקי!
סוגיית חוקיות-לא חוקי!
שלום
בשוטטות באתר יד 2 ניתקלתי במודעה שהמוצר הנימכר עיצבן אותי מאוד!
הבחור מוכר מה שניראה לעין הלא מקצועית שלי, פגז! שכנראה נורה וולקן כלשהו
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... esCatID=27
וכמו כן
שאני לא מבין מזה, או שזה תחמושת של הבארט הוא שזה לא יודע.
ועוד לאחר שקראתי את הכתבה על האוהדים מהקומץ, שמספרים באיזו קלות הם משיגים נשק צהלי.
בשוטטות באתר יד 2 ניתקלתי במודעה שהמוצר הנימכר עיצבן אותי מאוד!
הבחור מוכר מה שניראה לעין הלא מקצועית שלי, פגז! שכנראה נורה וולקן כלשהו
וכמו כן
שאני לא מבין מזה, או שזה תחמושת של הבארט הוא שזה לא יודע.
ועוד לאחר שקראתי את הכתבה על האוהדים מהקומץ, שמספרים באיזו קלות הם משיגים נשק צהלי.
נו חבלני , אי אפשר לשלוח אל המוכר איזה צוות בילוש תחנתי שיעצור אותו על החזקת אמל"ח וסחר לא חוקי בנשק?או אולי איזה צוות של המשטרה הצבאית..
צריך להקים במשטרה יחידת סוקרי אינטרנט ...
צריך להקים במשטרה יחידת סוקרי אינטרנט ...
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
riko כתב:נו חבלני , אי אפשר לשלוח אל המוכר איזה צוות בילוש תחנתי שיעצור אותו על החזקת אמל"ח וסחר לא חוקי בנשק?או אולי איזה צוות של המשטרה הצבאית..
לצערי אתה צודק, אין לך מושג מה אנשים מחזיקים בבית. זה נס שעד עכשיו אין ניפגעים/ הרוגים מהשטויות האלה
- תרמתי למען הסליק
חבלני כתב:riko כתב:נו חבלני , אי אפשר לשלוח אל המוכר איזה צוות בילוש תחנתי שיעצור אותו על החזקת אמל"ח וסחר לא חוקי בנשק?או אולי איזה צוות של המשטרה הצבאית..
לצערי אתה צודק, אין לך מושג מה אנשים מחזיקים בבית. זה נס שעד עכשיו אין ניפגעים/ הרוגים מהשטויות האלה
רק לתת מושגונצ'יק
סטודנט שפינה דירה שחכורה בקולחוז שלי
"שכח בבויידם פצצת מצרר.
מה זה פאניקה היתה כשמצאו את זה.
החבר של חבלני לחץ על הארגעה.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
חבלני כתב:הפריט הראשון במצב נפל מאד מסוכן{למרות שלפי התמונה ניראה כפריט אימון}.
אנשים לא מבינים שאסור להתעסק עם תחמושת לא למטרות יעודה, ואח"כ מתפלאים למה יש ניפגעים.
תחמושת וולקן לרוב תחמושת נפיצה אפילו כדורי אימון שלה ( מסוכן מאוד )
riko הוצאת לי את המילים מהפה ממש מעצבן לראות טמטום של אנשים ציוד צבאי גנוב ( תחמושת צבאית גנובה ) למכירה

אין גבול לחוצפה של אנשים.
משטרת ישראל עושה את עבודתה מצויין וגם המשטרה הצבאית לא סתם המדינה שלנו ניראת כך.
" מעטים האנשים להם ניתנה הזכות להגן על הארץ הזאת "
חבלני כתב:
דווקא יש לי מושג לא רע, בימים שעוד הייתי במשטרה היה מבצע איסוף נשק / תחמושת, אני עוד זוכר את התדהמה על פני כלל השוטרים כשמישהו נכנס לנקודה שלנו להחזיר קלאצ' .. ושלא נדבר על אלפי הכדורים, עשרות הרימונים והפגזים וכו' ..
אני מופתע שאף אחד לא החזיר טנק עדיין ..

נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
חבלני כתב:אלי כתב:תחמושת וולקן לרוב תחמושת נפיצה אפילו כדורי אימון שלה ( מסוכן מאוד )
צר לי לאכזב אותך ידידי, בתחמושת האימונים אין שום אלמנט נפיץ. הרש"ק הוא אנרטי למעט החומר ההודף בתרמיל ובחלק מדגמי הפריט יש אלמנט נותב
יכול להיות אני לא כל כך בטוח .
תראה תחמושת וולקן בצבא לרוב יורים ממסוקים או מטוסים וצריך לזהות פגיעות מגובה כזה .
בעבר נתקלתי בתחמושת כזאת אם תשים לב לחלק העליון של הקליע יש תוספת אשר מורכבת על הקליע עצמו וזאת תוספת ולא צבע ?
שאלתי חבר בזמן שירותי הצבאי לפני מספר נכבד של שנים והוא אמר לי שיש כמות מזערית של חומר נפץ בקליע הזה ?
נפיץ או לא נפיץ הייתי שלוח אל הבחור שמוכר דבר כזה ניידת שיטפלו בו כמו שצריך

" מעטים האנשים להם ניתנה הזכות להגן על הארץ הזאת "
חבלני כתב:אלי כתב:תחמושת וולקן לרוב תחמושת נפיצה אפילו כדורי אימון שלה ( מסוכן מאוד )
צר לי לאכזב אותך ידידי, בתחמושת האימונים אין שום אלמנט נפיץ. הרש"ק הוא אנרטי למעט החומר ההודף בתרמיל ובחלק מדגמי הפריט יש אלמנט נותב
נכון שהרשק אינרטי ומקסימום מכיל אלמנט נותב, אבל עד כמה שזכור לי בכדורים האלה ההצתה היא חשמלית. בקיצור, לא נעים כשתרמיל כזה מתבקע לך בידיים באופן לא מבוקר..

א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
אלי כתב:בעבר נתקלתי בתחמושת כזאת אם תשים לב לחלק העליון של הקליע יש תוספת אשר מורכבת על הקליע עצמו וזאת תוספת ולא צבע ?
בתחמושת נפיצה זה חלק מהמרעוםנפיץ או לא נפיץ הייתי שלוח אל הבחור שמוכר דבר כזה ניידת שיטפלו בו כמו שצריך
בזה אתה צודק, לא רק ניידת הייתי שולח לו
- תרמתי למען הסליק
riko כתב:חבלני כתב:
דווקא יש לי מושג לא רע, בימים שעוד הייתי במשטרה היה מבצע איסוף נשק / תחמושת, אני עוד זוכר את התדהמה על פני כלל השוטרים כשמישהו נכנס לנקודה שלנו להחזיר קלאצ' .. ושלא נדבר על אלפי הכדורים, עשרות הרימונים והפגזים וכו' ..
אני מופתע שאף אחד לא החזיר טנק עדיין ..
קלאצ' זה עוד טוב, מה לגבי ררנ"טים מטולים+רקטות

- תרמתי למען הסליק
במרחב ירקון לפני עשור וקצת יותר, הגיע בחור ושאל את היומנאי האם עדיין יש במצע החזרת ציוד צבאי, ולא שואלים שאלות.
היומנאי אמר לו "כן".
הבחור אמר תודה, הכניס טרנזיט ברוורס, והוריד לא פחות ולא יותר מקלע 0.5 עם החצובה + 10 ארגזי תחמושת, 2 ארגזי רימונים, 4 M16, ושאר ירקות.
היומנאי כמעט התעלף, החבלן סירב לצאת מהחדר, והיחיד שהסכים לטפל בזה היה איזה בחור חביב שישב ליד חדר החקירות באזיקים (נתפס שעתיים לפני על אחזקת נשק ללא רשיון ואיום בנשק).
היומנאי אמר לו "כן".
הבחור אמר תודה, הכניס טרנזיט ברוורס, והוריד לא פחות ולא יותר מקלע 0.5 עם החצובה + 10 ארגזי תחמושת, 2 ארגזי רימונים, 4 M16, ושאר ירקות.
היומנאי כמעט התעלף, החבלן סירב לצאת מהחדר, והיחיד שהסכים לטפל בזה היה איזה בחור חביב שישב ליד חדר החקירות באזיקים (נתפס שעתיים לפני על אחזקת נשק ללא רשיון ואיום בנשק).
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד