מבקש המלצה לפנס
מבקש המלצה לפנס
קודם כל אני רוצה להגיד שלום לכל החברים שמזמן לא ראיתי אותם:) אני מאוד מתגעגע לפגישות של ימי שישי
יש לי אפשרות להזמין פנס מארה"ב ואני מבקש המלצה לשמות של דגמים או אתרים שדרכם ניתן לבצע את הרכישה. הפנס ישמש למשמרות לילה במשא"ז וצריך לענות לדרישות הבאות:
-עובד על סוללות AA נטענות.
-נמכר (או שניתן לרכוש בנפרד) עם פאוץ' לחגורה.
-רצוי מאוד יצרן שיש לו יבואן בארץ.
-עוצמת אור חזקה, אפילו על חשבון זמן עבודה.
איזה סוג פנס עדיף: LED או נורה "רגילה"? האם כדאי לשקול רכישה של פנס נטען במקום פנס מופעל מסוללות?

יש לי אפשרות להזמין פנס מארה"ב ואני מבקש המלצה לשמות של דגמים או אתרים שדרכם ניתן לבצע את הרכישה. הפנס ישמש למשמרות לילה במשא"ז וצריך לענות לדרישות הבאות:
-עובד על סוללות AA נטענות.
-נמכר (או שניתן לרכוש בנפרד) עם פאוץ' לחגורה.
-רצוי מאוד יצרן שיש לו יבואן בארץ.
-עוצמת אור חזקה, אפילו על חשבון זמן עבודה.
איזה סוג פנס עדיף: LED או נורה "רגילה"? האם כדאי לשקול רכישה של פנס נטען במקום פנס מופעל מסוללות?
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
אני הבאתי לא מזמן פנס לד של INOVA מארה"ב, פועל על 2 סוללות AA, עוצמה של 3.8 WATT. אישית, אני לא כל כך מתפעל מהביצועים שלו והוא גם כבד יותר וגדול...
בתכל"ס אני משתמש או ב:
1. מאג לייט AA שקניתי לו קיט הסבה ל-LED
2. מאג לייט AA LED מקורי.
א.
בתכל"ס אני משתמש או ב:
1. מאג לייט AA שקניתי לו קיט הסבה ל-LED
2. מאג לייט AA LED מקורי.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
אני יכול להמליץ בחום על דגם סטריון של סטרימלייט Streamlight Strion. נטען, יותר קטן מהסטנגר אבל מספיק חזק לכל שימוש משטרתי. אני השתמשתי בו בכל משמרות הלילה בחצי השנה האחרונה (מה לעשות שהמאגלייט שהמשטרה מספקת הוא...קצת מסורבל). המחיר בארה"ב נע סביב 90$ (אני קניתי בחנות בלאס ווגאס ב - 95$).
I think, therefore I am. I think
~Hunter~ כתב:אני קניתי לעצמי INOVA T1, ומאוד מרוצה ממנו. אגב, את הבטריות ליטיום שהוא צורך אתה יכול להזמין מEBAY, נגוד בחבילות של 10 (לך ולחברה') וזה יוצא הרבה יותר זול מלקנות בארץ.
מצטרף להמלצה לגבי סדרת T של אינובה עם סייג קטן: לדעתי עדיף T2, קצת גדול יותר (הבדל לא ממש משמעותי), צורך שתי סוללות במקום אחת, עוצמת הארה גדולה מעט יותר אבל מחזיק זמן תאורה ארוך בהרבה. מבחינת חישוב כלכלי של השקעה בסוללות מול תפוקת התאורה הוא מאד חסכוני.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
גם אני מצטרף בחום להמלצה על Inova מסדרת T אבל אני לעומת זאת ממליץ [ומשתמש הרבה] ב T3 עם עוצמת הארה מעולה ואורך חיי סוללות רב [מה גם שכיום לא צריך לפשוט יד על פשיטת עור של מחירי סוללות...] לעניות דעתי ומנסיוני הדל האיכות עולה בהרבה על מאגלייט כולל מאגלייט LED הן מבחינת חוזק מכני, עוצמת התאורה, איכות התאורה ובהירותה ונוחות שימוש
יש ל Inova יבואן בארץ [אטקס] עם יבוא סדיר ושירות טוב ואפילו המחירים ירדו קצת...
ואם כבר הייתה תזכורת למאגלייט המשטרתי אז ניתן [או יותר נכון לא ניתן...] להשוות אותו ל Inova T4 שגם הוא נטען אבל עם עוצמת תאורה העולה בהרבה על המאגלייט צ'רג'ר ושלא לדבר על איכות התאורה, על זה שהפנס והמפסקים פשוט לא נשברים ושאין צורך "לשחק" עם הפוקוס לכיוון התאורה [ומי שמכיר את הפנסים במשטרה יודע על מה אני מדבר...]
יש ל Inova יבואן בארץ [אטקס] עם יבוא סדיר ושירות טוב ואפילו המחירים ירדו קצת...
ואם כבר הייתה תזכורת למאגלייט המשטרתי אז ניתן [או יותר נכון לא ניתן...] להשוות אותו ל Inova T4 שגם הוא נטען אבל עם עוצמת תאורה העולה בהרבה על המאגלייט צ'רג'ר ושלא לדבר על איכות התאורה, על זה שהפנס והמפסקים פשוט לא נשברים ושאין צורך "לשחק" עם הפוקוס לכיוון התאורה [ומי שמכיר את הפנסים במשטרה יודע על מה אני מדבר...]
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב
למה פנס? למה מארה"ב?
האם אתה מדליק את הפנס פעם בחודש ? 20-30 הדלקות ?
האם אתה צריך לשימוש יום יומי פנס ?
האם אין סכנה גדולה יותר שהפנס יגנב מהבית או מהרכב כי אתה לא באמת צריך אותו ?
צר לי אם אני משבית קצת את שמחת ספורטאי הירי המעשי אבל הסיכוי שלך להשתמש בפנס
ולהציל חיים קטן בסדרי גודל לעומת הסיכוי שלך להזיק לעצמך או לסובבים אותך או חלילה שהפנס יגיע לאחד מארגוני הפשיעה או המחבלים.
מצטער
לא יכולתי להתאפק

האם אתה צריך לשימוש יום יומי פנס ?
האם אין סכנה גדולה יותר שהפנס יגנב מהבית או מהרכב כי אתה לא באמת צריך אותו ?
צר לי אם אני משבית קצת את שמחת ספורטאי הירי המעשי אבל הסיכוי שלך להשתמש בפנס
ולהציל חיים קטן בסדרי גודל לעומת הסיכוי שלך להזיק לעצמך או לסובבים אותך או חלילה שהפנס יגיע לאחד מארגוני הפשיעה או המחבלים.
מצטער
לא יכולתי להתאפק

==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
- תרמתי למען הסליק
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד