שאלה בנושא מספור רשימות בוורד
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה בנושא מספור רשימות בוורד
אני עובד הרבה עם הוורד ומשלב גם רשימות בדפים שאני מכין.
אין לי בעייה עם המספור והתבליטים האוטומטיים אך אינני יודע איך למספר תתי סעיפים בסגנון "משפטי".
למשל:
1. אאאאאאאאאאא
2. בבבבבבבבבבב
2.1 כככככככככככ
2.2 כככככככככככ
2.3 כככככככככככ
3. ללללללללללל
ראיתי בסרגל הכלים את האופצייה: "מדורג ממוספר" (ואפילו לחצתי עליה
), אך לא ברור לי איך מיישמים זאת בפועל (איך עוברים לסעיפי משנה ואיךחוזרים לסעיפים רגילים). כשאני מנסה למספר, התוצאה זהה למספור רגיל ואין מושג איך ליצור את תתי הסעיפים.
תודה למסבירים
אין לי בעייה עם המספור והתבליטים האוטומטיים אך אינני יודע איך למספר תתי סעיפים בסגנון "משפטי".
למשל:
1. אאאאאאאאאאא
2. בבבבבבבבבבב
2.1 כככככככככככ
2.2 כככככככככככ
2.3 כככככככככככ
3. ללללללללללל
ראיתי בסרגל הכלים את האופצייה: "מדורג ממוספר" (ואפילו לחצתי עליה

תודה למסבירים
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
כדי לעשות תתי סעיפים בזמן מספור אוטומטי אתה צריך להשתמש בלחצני "הגדלת/הקטנת כניסה":
אם אתה רוצה למשל לעשות תת סעיף לסעיף מספר 2 עליך ללחוץ על ENTER ולרדת שורה כך שהוורד ישבץ אוטומטית את סעיף מספר 3. כשהסמן נמצא בסעיף מס' 3 לחץ על הכפתור שנמצא בסרגל הכלים למעלה ("הגדל כניסה") והוא יהפוך אוטומטית לתת סעיף לפי הבחירות שהגדרת לו.
כדי לחזור לסעיפים רגילים אתה צריך לעשות את אותן פעולות, אך להשתמש בכפתור "הקטנת כניסה" במקום הגדלה.
התוצאה:
במידה וממשיכות בעיות פנה אלי - אשמח לעזור.

אם אתה רוצה למשל לעשות תת סעיף לסעיף מספר 2 עליך ללחוץ על ENTER ולרדת שורה כך שהוורד ישבץ אוטומטית את סעיף מספר 3. כשהסמן נמצא בסעיף מס' 3 לחץ על הכפתור שנמצא בסרגל הכלים למעלה ("הגדל כניסה") והוא יהפוך אוטומטית לתת סעיף לפי הבחירות שהגדרת לו.
כדי לחזור לסעיפים רגילים אתה צריך לעשות את אותן פעולות, אך להשתמש בכפתור "הקטנת כניסה" במקום הגדלה.
התוצאה:

YT כתב:כדי לעשות תתי סעיפים בזמן מספור אוטומטי אתה צריך להשתמש בלחצני "הגדלת/הקטנת כניסה":
התוצאה:
כדאי לציין שאם במקום מספור "משפטי" הגדלת הכניסה מתחילה להציג ספרות באנגלית, תבליטים וכו'. יש להיכנס ל"עיצוב"==> "תבליטים ומספור" ==> "ממוספר ומדורג" ולבחור שם את אחד הסגנונות
שימו לב שהחל ב word 2003 יש לתוכנה מעט בינה מלאכותית. אם למשל נתחיל קטע מיספור לפי סעיפים, 1. , 2. , 3. וכו' ואז נתקדם בעזרת הטאב מספר קפיצות קדימה מתחת למשל סעיף 2. ונציב תת סעיף, למשל 2.א. התוכנה תבין שאנחנו מעוניינים כרגע לכתוב תת סעיפים לסעיף 2 ותמשיך לתת לנו תתי סעיפים נוספים (2.ב. , 2.ג. וכו') עד שנחזיר את הסמן לתחילת השורה וע"י כך "נסמן" לתוכנה שאנחנו לא מעוניינים להמשיך בכתיבת תתי סעיף.
ב- word 2007 זה עובד מעולה.
ב- word 2007 זה עובד מעולה.
- תרמתי למען הסליק
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד