שאלה
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה
האם מישהו כאן ניסה אי פעם לקבל רשיון להחזקת יותר מ- 50 כדורים?
במידה וכן, באיזו עילה נעשתה הפניה למשרד הפנים? מה היתה התשובה? מה הסיכוי לאישור בקשה כזו? כמה כדורים אושרו להחזקה? וכו'.
במידה וכן, באיזו עילה נעשתה הפניה למשרד הפנים? מה היתה התשובה? מה הסיכוי לאישור בקשה כזו? כמה כדורים אושרו להחזקה? וכו'.
- תרמתי למען הסליק
השאלה שלי היתה לגבי הכמות המותרת לנשיאה ביום-יום. האם יורה ירי מעשי רשאי להסתובב ברחוב בנשיאה יומיומית (לצורך המחשה) עם כל 1000 הכדורים שמותר לו להחזיק במטווח או שכמו אחרים, מחוץ למטווח הוא רשאי לשאת רק 50 כדורים?
- תרמתי למען הסליק
גדעון - לשאלתך - ע"פ הנחיות משרד הפנים באפשרותך / עליך להגיש בקשה מנומקת לפקיד הרישוי, לצורך הרשאה של יותר מ 50 כד'. (והכוונה למי שאינו יורה מעשי)
המלצתי ליורי הירי המעשי - לשמור את צילום היתר התחמושת בכל עת כאשר נעים עם כמות גדולה של תחמושת, למניעת מצבים לא נעימים עם גורמי אכיפה שאינם מכירים את הנהלים. (ורובם לא)
המלצתי ליורי הירי המעשי - לשמור את צילום היתר התחמושת בכל עת כאשר נעים עם כמות גדולה של תחמושת, למניעת מצבים לא נעימים עם גורמי אכיפה שאינם מכירים את הנהלים. (ורובם לא)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אילן, להזכירך אני גר בגליל המערבי כך שלא בטוח שתקנות שנקבעו לאזור שלכם תופסות גם אצלנו (אלא אם אתה מדבר על תקנה שנקבעה לכל הארץ). בכל מקרה עם הרב"ש שפועל בקבוץ שלי אני מעדיף לא להשתתף בכיתת כוננות אלא לנהל את המלחמות אם וכאשר בעצמי
האם סתם בקשה פרטית שבה אתאר למשל שאני נוסע לעיתים קרובות באיזורים בעייתיים בשעות הלילה לא תעשה רושם על פקידת הרישוי?
מי מחליט לאשר או לא? האם פקידת רישוי ברמת סניף משרד פנים אזורי או שבקשה כזו עוברת בכל מקרה למדור רישוי כלי יריה בירושלים?

האם סתם בקשה פרטית שבה אתאר למשל שאני נוסע לעיתים קרובות באיזורים בעייתיים בשעות הלילה לא תעשה רושם על פקידת הרישוי?
מי מחליט לאשר או לא? האם פקידת רישוי ברמת סניף משרד פנים אזורי או שבקשה כזו עוברת בכל מקרה למדור רישוי כלי יריה בירושלים?
- תרמתי למען הסליק
אילן ב כתב:גדעון
לכיתות הכוננות באזור אושרו 4 מחסניות. (יריחו זה 60 כדור/גלוק זה 68 )
פנה למוסקונה הממונה על הבטחון ברשויות והוא ינחה אותך.
מחייב רישום ומעקב מסודר אחרי האימונים והחברות ע"מ לקבל חידוש ההתר (שנתי).

למיטב ידיעתי 64 .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר