רובה אויר באירופה, היום
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רובה אויר באירופה, היום
אני נמצא כרגע באחת מבירות אירופה, השיכת לשוק האירופי.
לייד המלון שלי - יש חנות לאביזרי ספורט, לא משהו מקצועי, סתם דברים פשוטים כמו תיקים, חולצות מסין, חכות, רובי אויר, כסאות נוח וכו'.
הכל מוצג בויטרינה ונמכר לכל אחד ללא שאפילו שואלים לשמו, כולל הרובים, כמובן.
מדובר ברובים עממיים, שמתחילים ב 55 יורו ועד לכאלו ב 250 יורו.
תמונות בהמשך, רק כדי לדרוך למרבה רגליים על היבלות, כדיברי חברי אילן.
למי שתוהה........
לא קניתי
לייד המלון שלי - יש חנות לאביזרי ספורט, לא משהו מקצועי, סתם דברים פשוטים כמו תיקים, חולצות מסין, חכות, רובי אויר, כסאות נוח וכו'.
הכל מוצג בויטרינה ונמכר לכל אחד ללא שאפילו שואלים לשמו, כולל הרובים, כמובן.
מדובר ברובים עממיים, שמתחילים ב 55 יורו ועד לכאלו ב 250 יורו.
תמונות בהמשך, רק כדי לדרוך למרבה רגליים על היבלות, כדיברי חברי אילן.
למי שתוהה........
לא קניתי

STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
לא מנומס שלא לשאול לשמו ולשלומו של הלקוח .. אבל אולי זו התרבות הישראלית..
תהנה בשביל כולנו.

תהנה בשביל כולנו.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:
תלוי איפה כמובן.
באירופה יגידו שלום ויום טוב, ויענו על שאלות קונקרטיות. יחייכו, אבל יתנו לך מרחב אישי מכובד.
בארה"ב - אפילו כשאתה מתיישב באוטובוס ליד מישהו אחר או נכנס למעלית, או שואל מישהו בכביש איך מגיעים לסוקולוב, הנימוס מחייב להגיש שלום, לשאול מה שלומו, והוא יתעניין בתמורה. שני הצדדים, כמובן, לא מתעניינים בתשובה או זה בזה באמת אבל לא יתקשרו אם הטקס לא בוצע (נפוץ יותר מחוץ לניו יורק העיר ובדרום).
בארץ - ישאלו איך קוראים לך, לא יתעניינו מה שלומך אבל ישאלו למה אתה קונה דוקא את זה, כי יש משהו יותר טוב, ואיפה היית בצבא, ולא פלא שמישהו כמוך קונה דווקא את זה - רואים שאתה לא מבין, אם היה לך טיפה מושג היית הולך על משהו אחר - איפה אמרת שלמדת? מכיר את משה משם? איזה גבר בחיי... עזוב, אחי, אם אתה מכיר את משה אז לא משנה, אפילו שזה אתה אני אעשה לך מחיר כי שניים כאלה קניתי לחמותי ממש אתמול...
לא מנומס שלא לשאול לשמו ולשלומו של הלקוח .. אבל אולי זו התרבות הישראלית..
תלוי איפה כמובן.
באירופה יגידו שלום ויום טוב, ויענו על שאלות קונקרטיות. יחייכו, אבל יתנו לך מרחב אישי מכובד.
בארה"ב - אפילו כשאתה מתיישב באוטובוס ליד מישהו אחר או נכנס למעלית, או שואל מישהו בכביש איך מגיעים לסוקולוב, הנימוס מחייב להגיש שלום, לשאול מה שלומו, והוא יתעניין בתמורה. שני הצדדים, כמובן, לא מתעניינים בתשובה או זה בזה באמת אבל לא יתקשרו אם הטקס לא בוצע (נפוץ יותר מחוץ לניו יורק העיר ובדרום).
בארץ - ישאלו איך קוראים לך, לא יתעניינו מה שלומך אבל ישאלו למה אתה קונה דוקא את זה, כי יש משהו יותר טוב, ואיפה היית בצבא, ולא פלא שמישהו כמוך קונה דווקא את זה - רואים שאתה לא מבין, אם היה לך טיפה מושג היית הולך על משהו אחר - איפה אמרת שלמדת? מכיר את משה משם? איזה גבר בחיי... עזוב, אחי, אם אתה מכיר את משה אז לא משנה, אפילו שזה אתה אני אעשה לך מחיר כי שניים כאלה קניתי לחמותי ממש אתמול...
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד