מחפש מטווח לירי כיף
מחפש מטווח לירי כיף
שלום,
אני ועוד כמה חברים מעוניינים ללכת למטווח לכבוד יומהולדת של חבר (3-4 חברים) כולם מעל גיל 18. (למעשה הוא בדיוק חוגג 18)
אנחנו מרעננה, רציתי לברר מה האפשרויות שלנו לירי? האם רק ירי 9 מ"מ אפשרי או יותר מזה?
בכל מקרה יש איזה מטווח מומלץ באיזור? (הרצליה, כפ"ס...).
ומה העלויות של פעילות כזאת?
תודה,
עמית
אני ועוד כמה חברים מעוניינים ללכת למטווח לכבוד יומהולדת של חבר (3-4 חברים) כולם מעל גיל 18. (למעשה הוא בדיוק חוגג 18)
אנחנו מרעננה, רציתי לברר מה האפשרויות שלנו לירי? האם רק ירי 9 מ"מ אפשרי או יותר מזה?
בכל מקרה יש איזה מטווח מומלץ באיזור? (הרצליה, כפ"ס...).
ומה העלויות של פעילות כזאת?
תודה,
עמית
- סליקאי ארד
Re: מחפש מטווח לירי כיף
אני ממליץ על מטווח העיר בנתניה, תבקש את דידי או אבי ותגיד שהסליק שלך אותך... תעשה חיים.
פעילות כזו יכולה להגיע לכמה מאות שקלים, תלוי מה אתה רוצה לעשות וכמה אתה רוצה לעשות את זה.
כדור 9מ"מ יכול לעלות לך בערך 1.5-2 ש"ח וגובים בנוסף עוד כמה שקלים על השכרה של הכלי\כלים, אני בטוח שמטוח העיר יענה על כל ציפיותך.
אם אתה יותר דרומי אני ממליץ על מאיר ואלעד רוט בראשון לציון יש להם מוניטין טוב בכל הנוגע לרמת שירות.
בהצלחה.
פעילות כזו יכולה להגיע לכמה מאות שקלים, תלוי מה אתה רוצה לעשות וכמה אתה רוצה לעשות את זה.
כדור 9מ"מ יכול לעלות לך בערך 1.5-2 ש"ח וגובים בנוסף עוד כמה שקלים על השכרה של הכלי\כלים, אני בטוח שמטוח העיר יענה על כל ציפיותך.
אם אתה יותר דרומי אני ממליץ על מאיר ואלעד רוט בראשון לציון יש להם מוניטין טוב בכל הנוגע לרמת שירות.
בהצלחה.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
תודה על התשובה,
את האמת שאני גר בין ראשל"צ לנתניה, שניהם לא הכי קרובים.
אין מטווחים מומלצים הממוקמים יותר קרוב לרעננה?
אני מדבר על פעליות של ירי באקדח 9 מ"מ, כמה השכרה של אקדח+ הדרכה (שאני משער שחייבים כזאת) + 50 כדורים נגיד עולה?
תודה
את האמת שאני גר בין ראשל"צ לנתניה, שניהם לא הכי קרובים.
אין מטווחים מומלצים הממוקמים יותר קרוב לרעננה?
אני מדבר על פעליות של ירי באקדח 9 מ"מ, כמה השכרה של אקדח+ הדרכה (שאני משער שחייבים כזאת) + 50 כדורים נגיד עולה?
תודה
- סליקאי ארד
צר לי לשפוך קצת מים קרים, אבל לפי הנחיות משרד הפנים, במידה ואינכם מחזיקים ברשיונות לכלי יריה, המטווח אמור לבקש ממכם להציג מסמך משטרתי על העדר רישום פלילי ו/או אישור רפואי על היותכם כשירים לירי.
כדאי לברר טלפונית עם המטווח ולהגיע מוכנים.
תהינו
תהינו
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
מבלי לתת ארת דעתי על הכתבה בידיעות אחרונות זה לא נראה כאילו מקפידים על זה כ"כ.
בכל מקרה לאף אחד מאיתנו אין עבר/רישום פלילי כלשהו כך שלא תיהיה בעיה להמציא אישור כזה.
אני קודם רוצה לדעת מה טווח המחירים לבן אדם ואיזה מטווח מומלץ באיזורי, לאחר מכן ארים צלול ואבדוק.
בכל מקרה לאף אחד מאיתנו אין עבר/רישום פלילי כלשהו כך שלא תיהיה בעיה להמציא אישור כזה.
אני קודם רוצה לדעת מה טווח המחירים לבן אדם ואיזה מטווח מומלץ באיזורי, לאחר מכן ארים צלול ואבדוק.
- סליקאי ארד
אם אתה באיזור רעננה ולא רוצה לנסוע רחוק הרי שהמטווח האולימפי בהרצליה הוא המקום הראשון. מציע לך לירות במטווח העליון, הפתוח.
אם תרצה להטריח את עצמך לכיון שוהם, הרי שממש מול הישוב תמצא את מטווח אמפריאל. במקום מטווח פתוח (תמיד עדיף על סגור) ותוכל להתנסות שם במגוון כלים כולל רובי גרגירים (רובה ציד), ואקדחים לרוב.
המחירים תליוים במספר האנשים, בזמן השימוש במטווח, בהדרכה וכמובן בכמות התחמושת ובסוגיה השונים.
במקום תוכל למצא מגוון מעניין של מטרות מגיבות שמשמשות בתחרויות ירי מעשי.
לדעתי, 200 - 250 ש"ח לאדם יקנו לכם יופי של חוויה.
אם תרצה להטריח את עצמך לכיון שוהם, הרי שממש מול הישוב תמצא את מטווח אמפריאל. במקום מטווח פתוח (תמיד עדיף על סגור) ותוכל להתנסות שם במגוון כלים כולל רובי גרגירים (רובה ציד), ואקדחים לרוב.
המחירים תליוים במספר האנשים, בזמן השימוש במטווח, בהדרכה וכמובן בכמות התחמושת ובסוגיה השונים.
במקום תוכל למצא מגוון מעניין של מטרות מגיבות שמשמשות בתחרויות ירי מעשי.
לדעתי, 200 - 250 ש"ח לאדם יקנו לכם יופי של חוויה.
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
בכפר סבא תמצא אחד "מפחיד" בשם יואב ו"ליצן" אחד בשם מוסא מוסא :lol: תגיד להם שצורי שלח אותך!!
צורי.
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
תודה לכולם על התגובות.
אם זה כרוך בהוצאה של 200-250 ש"ח כנראה שנוותר על הנושא, חשבתי שזה משהו בכיוון של 100 ש"ח + -.
אם מדובר רק בירי של 9 מ"מ נגיד במטווח בהרצליה גם מדובר על 200-2500 ש"ח?
מה היתרונות בירי חוץ על פני ירי בתוך מבנה? (אמרת שתמיד עדיף בחוץ...) אבל עכשיו המזג האוויר הוא לא משהו.
תודה שוב,
עמית
אם זה כרוך בהוצאה של 200-250 ש"ח כנראה שנוותר על הנושא, חשבתי שזה משהו בכיוון של 100 ש"ח + -.
אם מדובר רק בירי של 9 מ"מ נגיד במטווח בהרצליה גם מדובר על 200-2500 ש"ח?
מה היתרונות בירי חוץ על פני ירי בתוך מבנה? (אמרת שתמיד עדיף בחוץ...) אבל עכשיו המזג האוויר הוא לא משהו.
תודה שוב,
עמית
- סליקאי ארד
Zimer כתב:מה היתרונות בירי חוץ על פני ירי בתוך מבנה? (אמרת שתמיד עדיף בחוץ...) אבל עכשיו המזג האוויר הוא לא משהו.
תודה שוב,
עמית
החשיפה לעופרת, כמובן, ומגבלות הירי הקיימות בכל מטווח סגור .
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
Zimer כתב:מבלי לתת ארת דעתי על הכתבה בידיעות אחרונות זה לא נראה כאילו מקפידים על זה כ"כ.
אינני יודע מהיכן קיבלת את הרושם הזה, בשום מקום לא צויין כי משהו נעשה ב"חפיפניקיות" או בניגוד לחוק.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
donduck כתב:צר לי לשפוך קצת מים קרים, אבל לפי הנחיות משרד הפנים, במידה ואינכם מחזיקים ברשיונות לכלי יריה, המטווח אמור לבקש ממכם להציג מסמך משטרתי על העדר רישום פלילי ו/או אישור רפואי על היותכם כשירים לירי.
תהינו
דונדאק,
אני שמח לבשר, ולצערי משרד הפנים לא טורח לעדכן.. אבל :
1. בוטלה הדרישה להצגת העדר ר"פ. לא חוקי לבקש זאת.
מאידך, המשטרה לא ששה להמציא לאזרחים את המידע בשל המגבלות החוקיות על מסירת המידע.
2. בוטלה הדרישה להצגת אישור רפואי על כשירות לביצוע ירי במטווח.
נסמך על חוברת למדריך הירי אשר חולקה ביום העיון (וצריכה להיות לך אחת לפחות) עמוד 5 למטה.
הסינון חזר להיות בחזקתו של המדריך ומנהל המטווח.
ע"פ החוק אין חובה לתת שירות במטווח לפלוני או לאלמוני, החוק מגן על מנהל המטווח ומדריך הירי ומאפשר להם למנוע שימוש בנשק ובמטווח ללא מתן הסברים. (ראה תנאים וסמכויות ברישיון מדריך הירי שברשותך)
ליואב,
אין מטווח בארץ המוכר תחמושת במחיר של 1.5 ש"ח וגם לא במחיר של 2.0 ש"ח לכדור 19*9 מ"מ, למעט ליורי ירי מעשי הרוכשים כמויות גדולות ומקבלים הנחה בהתאם.
ללקוח המזדמן, תעלה חבילת כדורי 19*9 מ"מ בין 110 ל 130 ש"ח במרבית המטווחים בארץ.
בנוסף, ישנם מטווחים המעניקים הנחה ללקוחות המגיעים בתדירות גבוהה או נמנים על מועדוני חברים כאלו ואחרים.
לפותח האשכול - מזג האוויר ברחבי משתנה, ישנם מקומות בהםהשמש זורחת כמעט תדיר.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
הי נועם,
אוקיי אני מבין שללקוח רגיל תחמושת עולה 110-130 ש"ח שזה GIVE OR TAKE,
2.2-2.6 לכדור (יחי ההבדל הגדול).
בכל מקרה יש מקומות בהם מוכרים כדורים זולים יותר וזה אמור לתת לכם (מנהלי המטווח) קיק להוריד קצת מחירים להיות יעילים יותר ולאפשר גם לחבריה כמו מחבר ההודעה המקורית להנות מבלי לשפוך 80 אלף דולר בשביל להחוות שימוש בנשק.
בנימה יותר מעמיקה (הנה ה-1.90 ש"ח העלובים שלי), נניח והבחור או חבריו יגיעו למטווח ויצליחו לירות כמה כדורים וכל העסק יעלה להם בטווח המחירים הסביר אולי (ואני מדגיש אולי) יהיה להם את הרצון להמשיך את התחביב שלהם ואלי לעשות קורס גם או סתם לבוא לירות פעם פעמיים בחודש (מה שיכניס לכם קצת מזומנים לעסק) ואולי לאחר הקורס יהיה לאחד מהם מעניין להתחרות בקליעה (ירי מעשי,צלחות חרס,קליעה אולימפית ברובה\אקדח, קליעה בליגה למקומות עבודה וכו') וככה בצורה כזו יהיו יותר ויותר לקוחות.
שמע נועם אני לא איש עסקים מבריק אבל המתמטיקה פה עושה לי קצת שכל.
ועמית,
קח את עצתי היא תעשה עימך חסד, בנוסף, אם אתה בדרום אני בטוח שגם במטווח נירים תמצא שירות לקוחות מצויין ומחירים עממיים (נכון נועם?
) ואם בכל זאת לא מצאת את מבוקשך, שלח לי הודעה בפרטי ואני אנסה לעזור לך.
אוקיי אני מבין שללקוח רגיל תחמושת עולה 110-130 ש"ח שזה GIVE OR TAKE,
2.2-2.6 לכדור (יחי ההבדל הגדול).
בכל מקרה יש מקומות בהם מוכרים כדורים זולים יותר וזה אמור לתת לכם (מנהלי המטווח) קיק להוריד קצת מחירים להיות יעילים יותר ולאפשר גם לחבריה כמו מחבר ההודעה המקורית להנות מבלי לשפוך 80 אלף דולר בשביל להחוות שימוש בנשק.
בנימה יותר מעמיקה (הנה ה-1.90 ש"ח העלובים שלי), נניח והבחור או חבריו יגיעו למטווח ויצליחו לירות כמה כדורים וכל העסק יעלה להם בטווח המחירים הסביר אולי (ואני מדגיש אולי) יהיה להם את הרצון להמשיך את התחביב שלהם ואלי לעשות קורס גם או סתם לבוא לירות פעם פעמיים בחודש (מה שיכניס לכם קצת מזומנים לעסק) ואולי לאחר הקורס יהיה לאחד מהם מעניין להתחרות בקליעה (ירי מעשי,צלחות חרס,קליעה אולימפית ברובה\אקדח, קליעה בליגה למקומות עבודה וכו') וככה בצורה כזו יהיו יותר ויותר לקוחות.
שמע נועם אני לא איש עסקים מבריק אבל המתמטיקה פה עושה לי קצת שכל.
ועמית,
קח את עצתי היא תעשה עימך חסד, בנוסף, אם אתה בדרום אני בטוח שגם במטווח נירים תמצא שירות לקוחות מצויין ומחירים עממיים (נכון נועם?

אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
יואב,
אתה מתפרץ לדלת פתוחה. המעשים נעשו זה מכבר.
הורדתי מחיר לחברי הסליק. כניסה חינם ותחמושת מוזלת.
כמה באו ? (לא רק אלי, אלא לכל המטווחים שמכריזים על הנחה)
מבצעים מיני מבצעים שונים - הדלת פתוחה והקרואים אינם. רק המפה מתנפנפת ברוח והדלת חורקת.
להיות יעילים ? על מה אתה נסמך בקריאתך ?
אתה מכיר את ההוצאות הקשורות בהחזקת וניהול המטווח ? אני בטוח שלא. יעילות איננה המילה המתאימה.
ההוצאות הינן גבוהות מאוד, העבודה איננה בשפע לאף אחד מהמטווחים, הרשויות רק מוסיפות תנאים לתנאי הרישיון והתקשורת לא מסייעת...
כעת, משבידך מידע, בוא והצע פתרון חדש, אשמח לחבור אליך לנושא, במידה ויהיה ישים מכל הבחינות.
בידידות,
נועם.
אתה מתפרץ לדלת פתוחה. המעשים נעשו זה מכבר.
הורדתי מחיר לחברי הסליק. כניסה חינם ותחמושת מוזלת.
כמה באו ? (לא רק אלי, אלא לכל המטווחים שמכריזים על הנחה)
מבצעים מיני מבצעים שונים - הדלת פתוחה והקרואים אינם. רק המפה מתנפנפת ברוח והדלת חורקת.
להיות יעילים ? על מה אתה נסמך בקריאתך ?
אתה מכיר את ההוצאות הקשורות בהחזקת וניהול המטווח ? אני בטוח שלא. יעילות איננה המילה המתאימה.
ההוצאות הינן גבוהות מאוד, העבודה איננה בשפע לאף אחד מהמטווחים, הרשויות רק מוסיפות תנאים לתנאי הרישיון והתקשורת לא מסייעת...
כעת, משבידך מידע, בוא והצע פתרון חדש, אשמח לחבור אליך לנושא, במידה ויהיה ישים מכל הבחינות.
בידידות,
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
תשמע אני לא יודע מה מצבכם הספציפי ואני לא מאמין שיש לי את הכישורים "לתקן" את פועלכם בצד העיסקי לזה יש בעלי מקצוע כגון מהנדסי תעשייה וניהול שזה תחום עיסוקם.
לדעתי לא כדי לך גם לעשות הכללה לגבי מצבם של כל המטווחים, יכול להיות שיש כאלו שמצליחים יותר בגלל סיבות רבות חלקם גם קשורות קשר ישיר לעלות הכוללת של אימון או כדורים או למגוון הפעילויות שניתן לבצע במתקן.
אם אתה שואל אותי מה הייתי עושה בשביל ליעל או לשפר בעסק מסוג מטווח, אני לא ממש יודע אבל יש לי כמה רעיונות מענינים שאני מכיר מניהול עסק שמגלגל כמה מליונים טובים בשנה.
הרעיונות "היצירתיים" שלי הם בעיקר פרסום,מבצעים,הוזלת מחירים,עידוד קורסים שונים אפילו לאחד כוחות עם חבריך לתחום ע"י אירגון של תחרויות (כמו שמר רוט עשה) ועוד דברים מהסוג הזה, אני מניח שאתה מכיר אותם בדיוק כמוני.
לסיכום, אני מכיר באופן אישי עסק של פלאפל בגודלו לא יותר גדול מהשטח בתוך האוטו שלי (לנסר) שמוכר כמו בסדרה הישראלים רק "פלאפל" ו"מיץ ענבים" ועושה יופי של כסף, למקום אין לוקיישן טוב אין מקום מפואר וגם הוא לא מפרסם בערוץ 2, הוא קנה את הלקוחות שלו ע"י התמדה של שנים במכירת מוצר אחד טוב ואיכותי שתמיד סיפק את רצון לקוחותיו שחזרו אליו פעם אחר פעם לאורך שנים.
הבחור הזה עדיין עובד בעסק יום יום, עם ההבדל הקטן מבעבר שהיום הוא מגיע במרצדס לעבודה בניגוד לפעם שהיה מגיע על אופניים.
הבחור הזה למד עם אבא שלי ז"ל בבית ספר ולדברי אבי הוא לא סיים 12 שנות לימוד.
בקיצור בשביל לעשות עסקים (גם במטווח) צריך יוזמה,ראש עיסקי ורעיונות טובים.
בנימה זו אני מאחל לך (ולנו גם) שתמצאו את הדרך למשוך את הקהל למטווחים בשביל שהשוק הזה יגדל וכולנו נוכל להנות ממחירים הוגנים של תחמושת וקורסים.
לדעתי לא כדי לך גם לעשות הכללה לגבי מצבם של כל המטווחים, יכול להיות שיש כאלו שמצליחים יותר בגלל סיבות רבות חלקם גם קשורות קשר ישיר לעלות הכוללת של אימון או כדורים או למגוון הפעילויות שניתן לבצע במתקן.
אם אתה שואל אותי מה הייתי עושה בשביל ליעל או לשפר בעסק מסוג מטווח, אני לא ממש יודע אבל יש לי כמה רעיונות מענינים שאני מכיר מניהול עסק שמגלגל כמה מליונים טובים בשנה.
הרעיונות "היצירתיים" שלי הם בעיקר פרסום,מבצעים,הוזלת מחירים,עידוד קורסים שונים אפילו לאחד כוחות עם חבריך לתחום ע"י אירגון של תחרויות (כמו שמר רוט עשה) ועוד דברים מהסוג הזה, אני מניח שאתה מכיר אותם בדיוק כמוני.
לסיכום, אני מכיר באופן אישי עסק של פלאפל בגודלו לא יותר גדול מהשטח בתוך האוטו שלי (לנסר) שמוכר כמו בסדרה הישראלים רק "פלאפל" ו"מיץ ענבים" ועושה יופי של כסף, למקום אין לוקיישן טוב אין מקום מפואר וגם הוא לא מפרסם בערוץ 2, הוא קנה את הלקוחות שלו ע"י התמדה של שנים במכירת מוצר אחד טוב ואיכותי שתמיד סיפק את רצון לקוחותיו שחזרו אליו פעם אחר פעם לאורך שנים.
הבחור הזה עדיין עובד בעסק יום יום, עם ההבדל הקטן מבעבר שהיום הוא מגיע במרצדס לעבודה בניגוד לפעם שהיה מגיע על אופניים.
הבחור הזה למד עם אבא שלי ז"ל בבית ספר ולדברי אבי הוא לא סיים 12 שנות לימוד.
בקיצור בשביל לעשות עסקים (גם במטווח) צריך יוזמה,ראש עיסקי ורעיונות טובים.
בנימה זו אני מאחל לך (ולנו גם) שתמצאו את הדרך למשוך את הקהל למטווחים בשביל שהשוק הזה יגדל וכולנו נוכל להנות ממחירים הוגנים של תחמושת וקורסים.
הבן אדם סה"כ שאל כמה עולה ואיפה אפשר לירות ירי חופשי
ואתם הגעתם לצבע התחתונים של יעקוב עמית ויוסי מנשה .
מה קורה איתכם.???
עמית .
תגיע באחד הימים למטווח העיר בנתניה
גש לדידי או אבי (ברוב המקרים לדידי שוקי או מרשל )
למען הסר ספק לגילכם הביאו ת"ז
ירשמו אתכם ביומן יורים למען הביטוח
יתנו לכם לקרוא הוראות בטיחות
יסבירו לכם את מה שקראת
יתנו לכם אמצעי הגנה (לא כאלה שיש לכם בארנק
) הכוונה לאוזניות ומשקפי מגן
תקבל הדרכה על הנשק שתרצו לירות בו - לרוב זה יהיה בקוטר 9 מ"מ
יהיה לכם מדריך צמוד
תרכשו 50 כדור או יותר כמובן כמה שהכיס מרשה לך ...
ונגמר הסיפור
תהנו ומזל טוב
ואם תרצה עוד משהו
תשאל מי כאן מהסליק (בימי שישי בעיקר ) ישמחו לעזור לך ...
לשאלות תשובות וכ"ו 08-8611122 זה המספר של המטווח
עמוס
ואתם הגעתם לצבע התחתונים של יעקוב עמית ויוסי מנשה .
מה קורה איתכם.???
עמית .
תגיע באחד הימים למטווח העיר בנתניה
גש לדידי או אבי (ברוב המקרים לדידי שוקי או מרשל )
למען הסר ספק לגילכם הביאו ת"ז
ירשמו אתכם ביומן יורים למען הביטוח
יתנו לכם לקרוא הוראות בטיחות
יסבירו לכם את מה שקראת
יתנו לכם אמצעי הגנה (לא כאלה שיש לכם בארנק

תקבל הדרכה על הנשק שתרצו לירות בו - לרוב זה יהיה בקוטר 9 מ"מ
יהיה לכם מדריך צמוד
תרכשו 50 כדור או יותר כמובן כמה שהכיס מרשה לך ...
ונגמר הסיפור
תהנו ומזל טוב
ואם תרצה עוד משהו
תשאל מי כאן מהסליק (בימי שישי בעיקר ) ישמחו לעזור לך ...
לשאלות תשובות וכ"ו 08-8611122 זה המספר של המטווח
עמוס
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד