ושוב - קריאה לעזרה (במיוחד מחברינו בדרום)
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ושוב - קריאה לעזרה (במיוחד מחברינו בדרום)
חברים טובים שלי מ-carsforum הפנו אותי לקישור הבא בפורום שלהם.
אני סמוך ובטוח שגם הקהילה המחבקת (בלי שום שמץ של ציניות) שלנו תדע לעזור.
אבקש מחברי המועדונים הדרומיים במיוחד להעביר את המסר הלאה לחברי המועדונים שלהם.
תודה.
אני סמוך ובטוח שגם הקהילה המחבקת (בלי שום שמץ של ציניות) שלנו תדע לעזור.
אבקש מחברי המועדונים הדרומיים במיוחד להעביר את המסר הלאה לחברי המועדונים שלהם.
תודה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Re: ושוב - קריאה לעזרה (במיוחד מחברינו בדרום)
המממ... מותר להיות רגע ממש לא נחמד? אני לא הייתי עוזר לאם, לפחות כל עוד הילדים בחזקתה.
מה בעצם קרה שם? הורים שהחליטו שלא לעשות בדיקות גנטיות, הולידו ילד חולה. לאחר הגילוי, ולמרות שאז גילו ששניהם (!!!) נשאים של המחלה, כלומר יש סיכון גבוה מאוד של ילד חולה נוסף, נכנסו שוב להריון והביאו לעולם ילד חולה נוסף (ולמרות שהיה ידוע על המחלה גם אצל האב, לא טרחו לבדוק אותה בזמן ההריון...).
בנוסף על כך, מדובר באם שעברה שבץ מוחי כבר לאחר ההריון הראשון, וידעה שתתקשה להתמודד עם ילד נוסף (בריא או חולה), נכנסה בעינים פקוחות לתוך ההרפתקאה ועכשיו סומכת על כל העולם שיעזור לה להתמודד עם תוצאות הבחירה המחורבנת שעשתה.
לאחר שראו שהם לא מסתדרים בארץ אליה ירדו, החליטו לחזור לארץ, כי כאן מכירים טוב יותר את המחלה (מצד שני את הבירור הגנטי לא טרחו לעשות כאן, מעניין למה), וככל הנראה כי כאן הם יודעים שבניגוד לחו"ל, כאן ימצאו מי שיעזרו להם בניגוד לכל הגיון וצדק חברתי.
רק אני רואה בעייתיות בעניין? רק אני רואה כאן הורים שמתוך אנוכיות מוחלטת דנים שני ילדים לחיי סבל של חולה כרוני קשה שאימם מתקשה לטפל בהם, רק משום "שרציתי שתהיה לי משפחה שזה מינימום שני ילדים"? רק בגלל "למה להפסיק הריון בגלל סיכון למחלה? אני יודעת שזה יתסיס הרבה אנשים אבל זו האמת שלנו"?
אם כך, אני אומר - זכותך ללכת עם האמת שלך עד הסוף. אני רק לא מבין למה היא מצפה ממני, מכם ומכלל התורמים לשאת על גבם את האמת שלה (שאינה האמת שלי, אגב) ולתמוך בה כלכלית ונפשית. אלה בדיוק אותו סוג של הורים רוחניקים מעצבנים ש"מרגישים שהחיסונים לא עושים טוב לילד שלי", שמסרבים לטיפולים למעט לטבעיים (הצעתי לאחד מהם ציאניד טבעי. מסתבר שהאמת הפנימית שלו לא כללה חוש הומור) ושמעלים בי כל פעם מחדש את השאלה האם לא ראוי להתנות אפשרות להורות במעבר מבחנים ומתן רשיון ממשלתי.
אם כבר מישהו רוצה ומוכן לתרום - לא חסרים אנשים שנכנסו למצבים קשים שלא באשמתם - נפגעי תאונות דרכים, תאונות עבודה, חולי סרטן, מפוטרי הפריפריה שמשלמים על טעויות של בכירי שוק ההון... לא חסר אנשים שלהם דווקא מגיעה עזרה.
אגב, אני לא יודע אם זה המקום לציין את זה, אבל האמת שלי היא שהעבודה שלי מזיקה לבריאותי הנפשית, ומפריעה לי בפיתוח העצמי שלי בעוד שחיים בדירה נאה, מזון משובח, משקאות נפלאים ואלקטרוניקה מתקדמת עוזרים לי לקבל הכל באור ואהבה. אשמח לתרומותיכם (מזומן בבקשה, שטרות קטנים ולא מסומנים).
מה בעצם קרה שם? הורים שהחליטו שלא לעשות בדיקות גנטיות, הולידו ילד חולה. לאחר הגילוי, ולמרות שאז גילו ששניהם (!!!) נשאים של המחלה, כלומר יש סיכון גבוה מאוד של ילד חולה נוסף, נכנסו שוב להריון והביאו לעולם ילד חולה נוסף (ולמרות שהיה ידוע על המחלה גם אצל האב, לא טרחו לבדוק אותה בזמן ההריון...).
בנוסף על כך, מדובר באם שעברה שבץ מוחי כבר לאחר ההריון הראשון, וידעה שתתקשה להתמודד עם ילד נוסף (בריא או חולה), נכנסה בעינים פקוחות לתוך ההרפתקאה ועכשיו סומכת על כל העולם שיעזור לה להתמודד עם תוצאות הבחירה המחורבנת שעשתה.
לאחר שראו שהם לא מסתדרים בארץ אליה ירדו, החליטו לחזור לארץ, כי כאן מכירים טוב יותר את המחלה (מצד שני את הבירור הגנטי לא טרחו לעשות כאן, מעניין למה), וככל הנראה כי כאן הם יודעים שבניגוד לחו"ל, כאן ימצאו מי שיעזרו להם בניגוד לכל הגיון וצדק חברתי.
רק אני רואה בעייתיות בעניין? רק אני רואה כאן הורים שמתוך אנוכיות מוחלטת דנים שני ילדים לחיי סבל של חולה כרוני קשה שאימם מתקשה לטפל בהם, רק משום "שרציתי שתהיה לי משפחה שזה מינימום שני ילדים"? רק בגלל "למה להפסיק הריון בגלל סיכון למחלה? אני יודעת שזה יתסיס הרבה אנשים אבל זו האמת שלנו"?
אם כך, אני אומר - זכותך ללכת עם האמת שלך עד הסוף. אני רק לא מבין למה היא מצפה ממני, מכם ומכלל התורמים לשאת על גבם את האמת שלה (שאינה האמת שלי, אגב) ולתמוך בה כלכלית ונפשית. אלה בדיוק אותו סוג של הורים רוחניקים מעצבנים ש"מרגישים שהחיסונים לא עושים טוב לילד שלי", שמסרבים לטיפולים למעט לטבעיים (הצעתי לאחד מהם ציאניד טבעי. מסתבר שהאמת הפנימית שלו לא כללה חוש הומור) ושמעלים בי כל פעם מחדש את השאלה האם לא ראוי להתנות אפשרות להורות במעבר מבחנים ומתן רשיון ממשלתי.
אם כבר מישהו רוצה ומוכן לתרום - לא חסרים אנשים שנכנסו למצבים קשים שלא באשמתם - נפגעי תאונות דרכים, תאונות עבודה, חולי סרטן, מפוטרי הפריפריה שמשלמים על טעויות של בכירי שוק ההון... לא חסר אנשים שלהם דווקא מגיעה עזרה.
אגב, אני לא יודע אם זה המקום לציין את זה, אבל האמת שלי היא שהעבודה שלי מזיקה לבריאותי הנפשית, ומפריעה לי בפיתוח העצמי שלי בעוד שחיים בדירה נאה, מזון משובח, משקאות נפלאים ואלקטרוניקה מתקדמת עוזרים לי לקבל הכל באור ואהבה. אשמח לתרומותיכם (מזומן בבקשה, שטרות קטנים ולא מסומנים).
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
יש בי צד שמסכים איתך לגמרי, ונכון צריך לתת להורים כאלה בראש...אבל מה שקרה קרה ואין מזה כרגע מנוס.
להאשים את ההורים ולהעניש את הילדים המסכנים...רחמים.
דרך אגב לשמוע את זה דווקא ממך זה מוזר מאוד, הרי ברחת לך מקצוע שבראש כותרתו מופיע המילה "חיים" אז מה להפקיר את הילדים הללו בגלל הורים חסרי יכולת.לא תעזור,תתרום,תתן,תעניק עד גבול היכולת שלך כי הם צריכים עזרה וכרגע זה לא חשוב למה.
להאשים את ההורים ולהעניש את הילדים המסכנים...רחמים.
דרך אגב לשמוע את זה דווקא ממך זה מוזר מאוד, הרי ברחת לך מקצוע שבראש כותרתו מופיע המילה "חיים" אז מה להפקיר את הילדים הללו בגלל הורים חסרי יכולת.לא תעזור,תתרום,תתן,תעניק עד גבול היכולת שלך כי הם צריכים עזרה וכרגע זה לא חשוב למה.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
Hungarfield כתב:המממ... מותר להיות רגע ממש לא נחמד? אני לא הייתי עוזר לאם, לפחות כל עוד הילדים בחזקתה.
צודק ב-200 אחוז!
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
yoavp כתב:יש בי צד שמסכים איתך לגמרי, ונכון צריך לתת להורים כאלה בראש...אבל מה שקרה קרה ואין מזה כרגע מנוס. להאשים את ההורים ולהעניש את הילדים המסכנים...רחמים.
בדיוק לכן כתבתי "כל עוד הם בחזקתם".
להורים כאלה - שוב, כמו אלה שאינם מחסנים או מסרבים לתת טיפול לילדים - לא מגיע בעיני להמשיך להחזיק בילדים, אבל אני לא המחליט על הדברים הללו

Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
Hungarfield כתב:yoavp כתב:יש בי צד שמסכים איתך לגמרי, ונכון צריך לתת להורים כאלה בראש...אבל מה שקרה קרה ואין מזה כרגע מנוס. להאשים את ההורים ולהעניש את הילדים המסכנים...רחמים.
בדיוק לכן כתבתי "כל עוד הם בחזקתם".
להורים כאלה - שוב, כמו אלה שאינם מחסנים או מסרבים לתת טיפול לילדים - לא מגיע בעיני להמשיך להחזיק בילדים, אבל אני לא המחליט על הדברים הללו.
הצעה למשרד הפנים - רשיון ילד. שיתעסקו בזה במקום ברשיונות נשק.
כמעט לכל דבר במדינה הזו צריך רשיון, חוץ מלהביא חיים חדשים לעולם ולהרוס אותם ויש אנשים שבהחלט הייתי אוסר עליהם להיות הורים.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
כמה שזה נכון, לקנות או לאמץ כלב דורשים ממך רישיון אבל ילדים בלי הגבלה.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד