עזרה דחופה.
עזרה דחופה.
שלום חברים! אין גבול לתמטום ולא יודע איך לצאת מזה.
לפני כחצי שנה הוגשה נגדי תלונה במשטרה על אלימות.....לא נעצרתי ורק נחקרתי. תלונת שב, תיק שנסגר במשטרה אחרי שבוע!!
היום הודיעו לי ממשרד הפנים שכל רישיונות שלי מבוטלים, מ"מ מנהל המטווח, מדריך ירי וכל מה שקשור לירי עצמו.
לפי הידוע לי, כל עוד בית משפט לא הרשיע אותי, אני חף מפשע....אז איך הם מעיזים לגעת לי במקצוע ובפרנסה??
מה עושים חברים?? לא יודע אפילו איך להתחיל.............
צורי.
לפני כחצי שנה הוגשה נגדי תלונה במשטרה על אלימות.....לא נעצרתי ורק נחקרתי. תלונת שב, תיק שנסגר במשטרה אחרי שבוע!!
היום הודיעו לי ממשרד הפנים שכל רישיונות שלי מבוטלים, מ"מ מנהל המטווח, מדריך ירי וכל מה שקשור לירי עצמו.
לפי הידוע לי, כל עוד בית משפט לא הרשיע אותי, אני חף מפשע....אז איך הם מעיזים לגעת לי במקצוע ובפרנסה??
מה עושים חברים?? לא יודע אפילו איך להתחיל.............
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
Re: עזרה דחופה.
צורי ידידי
אתה צריך לקחת במקרה שלך אכבר עורך דין.
ביי דורון
אתה צריך לקחת במקרה שלך אכבר עורך דין.

ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
מה שדורון אמר. זה הזמן לארטילריה משפטית.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אחי..
לפני כשנה התאבד רותם גיל המנהל של מטווח מטולה מפני שלקוחה התלוננה עליו על הטרדה מינית (אם אני זוכר נכון זו הייתה תלונת שווא). המקרה עדיין לא הגיע לבית משפט וכבר משרד הפנים עט עליו, שלל ממנו את כל הרשיונות שלו ולהלכה סגר לו את הביזנס.
כנראה שזו הדרך של משרד הפנים להלחם בנו וכל האמצעים כשרים.
מה לעשות, אתה כנראה צריך עו"ד טוב שמתעסק בנושא - הייתי מציע שתפנה לדניאל ברס ADVOCATE מהפורום בבקשה לעצה ואולי הוא מכיר מישהו שיוכל לעזור.
אם הנושא חשוב לך, תכין הרבה כסף, הרבה סבלנות והרבה עצבים כי למדינה יש תמיד יותר כח ויתרון על פני כל אזרח - למרות שאם הצדק לצידך אתה בסוף תנצח.
קח בחשבון שהחל מ-2004 עקב פסיקה תקדימית בעליון, אתה רשאי לתבוע החזר הוצאות משפט ריאלי במידה ותזכה + פיצויים על אובדן הכנסה וכו וכו וכו... אבל עד שתראה את הכסף יכול לעבור הרבה זמן.
בהצלחה אחי...
בינתיים קישור שיכול לעזור:
http://www.law-fogel.com/
א.
לפני כשנה התאבד רותם גיל המנהל של מטווח מטולה מפני שלקוחה התלוננה עליו על הטרדה מינית (אם אני זוכר נכון זו הייתה תלונת שווא). המקרה עדיין לא הגיע לבית משפט וכבר משרד הפנים עט עליו, שלל ממנו את כל הרשיונות שלו ולהלכה סגר לו את הביזנס.
כנראה שזו הדרך של משרד הפנים להלחם בנו וכל האמצעים כשרים.
מה לעשות, אתה כנראה צריך עו"ד טוב שמתעסק בנושא - הייתי מציע שתפנה לדניאל ברס ADVOCATE מהפורום בבקשה לעצה ואולי הוא מכיר מישהו שיוכל לעזור.
אם הנושא חשוב לך, תכין הרבה כסף, הרבה סבלנות והרבה עצבים כי למדינה יש תמיד יותר כח ויתרון על פני כל אזרח - למרות שאם הצדק לצידך אתה בסוף תנצח.
קח בחשבון שהחל מ-2004 עקב פסיקה תקדימית בעליון, אתה רשאי לתבוע החזר הוצאות משפט ריאלי במידה ותזכה + פיצויים על אובדן הכנסה וכו וכו וכו... אבל עד שתראה את הכסף יכול לעבור הרבה זמן.
בהצלחה אחי...
בינתיים קישור שיכול לעזור:
http://www.law-fogel.com/
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
איתמר,
תקן אותי אם אני טועה, רישום פלילי הוא רישום פלילי ללא שום קשר אם נסגר התיק או לא(או רק עבירות מסויימות? אינני זוכר). בכל אופן, לפי היגיון זה, ע"פ החוק, למי שיש רישום פלילי לא יכול להחזיק נשק וכל התפקידים שצורי ציין. מה אתה רוצה ממשרד הפנים?
*צורי, ליבי איתך, אתה צריך עו"ד דחוף, ואחד טוב - אל תחסוך בכסף.
תקן אותי אם אני טועה, רישום פלילי הוא רישום פלילי ללא שום קשר אם נסגר התיק או לא(או רק עבירות מסויימות? אינני זוכר). בכל אופן, לפי היגיון זה, ע"פ החוק, למי שיש רישום פלילי לא יכול להחזיק נשק וכל התפקידים שצורי ציין. מה אתה רוצה ממשרד הפנים?
SPS - מתקרב לשלמות...
Cybrosh כתב:איתמר,
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3523605,00.html
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
תודה חברים...סרט תורקי מחכה לי! לך תהיה אזרח טוב, חנך לאזרחות טובה, למד ציונות והסבר שדרך ארץ קדמה לתורה. לך תצתיין בצבא, בהתנדבות המשטרה...לך ותרום את כולך למען החברה ואז קבל איזה פקידון מסריח שקובע בישבלך, מי אתה, מה אתה, צבע עורך וגם יאשים, ישפוט ויגזור את הדין!
אני ממורמר..לא מאמין! מדינה שדופקת את הנאמנים לה ביותר..........
צורי.
אני ממורמר..לא מאמין! מדינה שדופקת את הנאמנים לה ביותר..........
צורי.
- משתמש חסום
Cybrosh כתב:7 שנים? מדובר על פרנסה של בנאדם, הוא זקוק לכך עכשיו.
אני לא יודע מה בדיוק היו נסיבות המקרה - אבל ניתן להאבק ולשנות את העילה סגירה של הרישום "לחוסר אשמה" או כל עילה אחרת שתביא לביטולו. העילות "חוסר ראיות" או "חוסר עניין לציבור" מותירות רישום פלילי.
וצורי...
אין מנוס. אני מסכים עם סייברוש, רישום פלילי הוא רישום פלילי ואלו הם כללי המערכת. עם כל הצער והכאב רק עו"ד טוב יוכל לעזור לך במקרה הזה והיו דברים מעולם..
תתחיל בזה שתיגש לתחנת משטרה עם ת"ז שלך ותבקש תדפיס של הרישום הפלילי ותראה בפני מה בכלל אתה עומד. אחר כך תעשה שופינג לעורכי דין שמתמחים במחיקת רישום פלילי, תמצא 3-4 שנראים לך אמינים, ותבקש פגישת יעוץ ראשונה. אל תתקרב לכאלה שמבקשים ממך כסף עבור פגישה כזו - יש מספיק כאלה שיקדישו לך מזמנם.
תציג בפניהם את החומר שיש לך, ספר להם את כל האמת על הארוע (שחס וחלילה לא יצצו באמצע הדיון כל מיני בלתמי"ם שהעו"ד שלך לא היה מודע להם מראש) ותראה מה הם אומרים על הקייס שלך לטוב ולרע.
אם כולם נותנים לך סיכויים טובים, תקח אחד שנראה לך ותתחיל את התהליך. קח בחשבון שאחרי מחיקת הרישום, תצטרך לנהל מאבק עם משרד הפנים להחזרת רשיונות הנשק שלך - מה שעשוי לקחת עוד זמן.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
תיקון לנ"ל :
1. רישום פלילי יש רק למי שהורשע בבית דין בעבירה שהינה כנגד חוקי המדינה. (פלילי - המדינה מאשימה ותובעת כנגד עבירה על חוקים ותקנות, אזרחי בין גופים אזרחיים על מחלוקות שאינן על חוקי המדינה)
2. רישום על חקירה יש לכל מי שנחקר במשטרה. בסיום יכול קצין החקירות להחליט שאין עילה להמשך הטיפול ותיק החקירה ייסגר מחוסר עניין לציבור. ישנם גם רישומי מודיעין של המשטרה (צורי - אולי נצפית מתרועע עם עבריין ? ) אשר אינם מועברים לעיון הציבור והם חסויים, משרד הפנים גם אינו מקבל מידע אודותיהם, אלא רק הודעה כי למשטרה יש התנגדות. לעיתים רישומים אלו מקורם בטעות וניתן לתקנם.
בשיחה עם קצין משטרה העוסק בתחום שלנו, הסביר לי פעם כי מספיק שתיסע לתל אביב, תפגוש חבר הפוסע על המדרכה, תלחצו ידיים ותתחבקו, אותו חבר מתרועע עם עבריינים והעבריין והחבר נמצאים במעקב משטרתי, אתה עשוי להיות מעוכב לביקורת בשלב מסויים, פרטייך האישיים יירשמו והמידע כי אתה מחובר לפושע מסויים יעלה תמיד במערכת, לעיתים אתה לא תדע כי החבר הוא כזה, והחבר לא יידע שסיבך אותך. יש סיפורים מפה ועד להודעה חדשה. בסוף התהליך, תקבל יום אחד הודעה ממש כמו שקיבלת - הרישינות שלך מותלים/מבוטלים. ללא ציון הסיבה.
3. רישום במשטרה על חקירה (שנסגרה מחוסר עניין לציבור) אינו גורם לביטול רשיונות הקשורים לנשק / הדרכה וכו'. לא בצבא ולא במערכת משרד הפנים - מנסיון.
4. צורי - כפי שנאמר - עו"ד ופנייה דחופה למשרד הפנים, מאוד ממליץ על ידידנו דניאל. (מתקשר אלייך תיכף ומוסר פרטים)
5. משרד הפנים מקבל לעיתים החלטות הנובעות מבסיס מידע לקוי המועבר מהמשטרה (אני נתקל בזה כמעט כל יום עם נושא האישורים לשומרים) בד"כ הסיבה היא שתיק חקירה או בדיקה שערכה המשטרה לא נסגרה כראוי ובבדיקה שגרתית של משרד הפנים (כל חידוש רישיון הקשור למשרד הפנים גורם לבדיקת מערכת של המשטרה/בריאות/צה"ל וכו') או לעיתים הבדיקה תקועה אצל אחד מהמקורות הבודקים ויש שם בעייה.
6. צורי - לא להכנס ללחץ, לא סוף העולם (למרות שזה נראה ככה) פעולה מיידית, שקולה ותקיפה מבחינת המהירות והעוצמה (עו"ד, שימוש בכלל המקורות החוקיים העומדים לרשותך) תגרום לתיקון העוולה לדעתי בהקדם.
בהצלחה,
נועם.
1. רישום פלילי יש רק למי שהורשע בבית דין בעבירה שהינה כנגד חוקי המדינה. (פלילי - המדינה מאשימה ותובעת כנגד עבירה על חוקים ותקנות, אזרחי בין גופים אזרחיים על מחלוקות שאינן על חוקי המדינה)
2. רישום על חקירה יש לכל מי שנחקר במשטרה. בסיום יכול קצין החקירות להחליט שאין עילה להמשך הטיפול ותיק החקירה ייסגר מחוסר עניין לציבור. ישנם גם רישומי מודיעין של המשטרה (צורי - אולי נצפית מתרועע עם עבריין ? ) אשר אינם מועברים לעיון הציבור והם חסויים, משרד הפנים גם אינו מקבל מידע אודותיהם, אלא רק הודעה כי למשטרה יש התנגדות. לעיתים רישומים אלו מקורם בטעות וניתן לתקנם.
בשיחה עם קצין משטרה העוסק בתחום שלנו, הסביר לי פעם כי מספיק שתיסע לתל אביב, תפגוש חבר הפוסע על המדרכה, תלחצו ידיים ותתחבקו, אותו חבר מתרועע עם עבריינים והעבריין והחבר נמצאים במעקב משטרתי, אתה עשוי להיות מעוכב לביקורת בשלב מסויים, פרטייך האישיים יירשמו והמידע כי אתה מחובר לפושע מסויים יעלה תמיד במערכת, לעיתים אתה לא תדע כי החבר הוא כזה, והחבר לא יידע שסיבך אותך. יש סיפורים מפה ועד להודעה חדשה. בסוף התהליך, תקבל יום אחד הודעה ממש כמו שקיבלת - הרישינות שלך מותלים/מבוטלים. ללא ציון הסיבה.
3. רישום במשטרה על חקירה (שנסגרה מחוסר עניין לציבור) אינו גורם לביטול רשיונות הקשורים לנשק / הדרכה וכו'. לא בצבא ולא במערכת משרד הפנים - מנסיון.
4. צורי - כפי שנאמר - עו"ד ופנייה דחופה למשרד הפנים, מאוד ממליץ על ידידנו דניאל. (מתקשר אלייך תיכף ומוסר פרטים)
5. משרד הפנים מקבל לעיתים החלטות הנובעות מבסיס מידע לקוי המועבר מהמשטרה (אני נתקל בזה כמעט כל יום עם נושא האישורים לשומרים) בד"כ הסיבה היא שתיק חקירה או בדיקה שערכה המשטרה לא נסגרה כראוי ובבדיקה שגרתית של משרד הפנים (כל חידוש רישיון הקשור למשרד הפנים גורם לבדיקת מערכת של המשטרה/בריאות/צה"ל וכו') או לעיתים הבדיקה תקועה אצל אחד מהמקורות הבודקים ויש שם בעייה.
6. צורי - לא להכנס ללחץ, לא סוף העולם (למרות שזה נראה ככה) פעולה מיידית, שקולה ותקיפה מבחינת המהירות והעוצמה (עו"ד, שימוש בכלל המקורות החוקיים העומדים לרשותך) תגרום לתיקון העוולה לדעתי בהקדם.
בהצלחה,
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מודה מקרב לב לכל החברים התקשרו להציע עזרה. שמח לראות שמעבר למילים, יש גם חברים בסליק!
שוב תודה.....
צורי.

שוב תודה.....
צורי.
- משתמש חסום
בהצלחה, אני מחזק את ידייך.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
צורי,
שיהי לך המון בהצלחה במאבק מול המדינה שיודעת להתנהג כמפגתכמו שרק המדינה שלנו יודעת, וזה מניסיון.
יונתו.
שיהי לך המון בהצלחה במאבק מול המדינה שיודעת להתנהג כמפגתכמו שרק המדינה שלנו יודעת, וזה מניסיון.
יונתו.
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
- סליקאי כסף
- משתמש חסום
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד