מספר שאלות לגבי הוצאת רישיון לנשק
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מספר שאלות לגבי הוצאת רישיון לנשק
שלום,
יש לי מספר שאלות, לגבי הוצאת רשיון לנשק פרטי, אשמח אם תעזרו לי.
1. אני סיימתי לא מזמן שירות קרבי מלא, ללא עבר פלילי, או נפשי, לא בסדיר ולא באזרחי, אני רוצה
להוציא רשיון לנשק. מה הקריטריונים?
2. במידה וכבר יש לי רשיון, כדי לחדש אותו, אחרי פרק זמן מסויים, אני חייב סיבה כדי לחדש אותו? או שפשוט אני מחדש אותו מבלי לתת יותר מדי דין וחשבון על למה אני צריך רשיון...
3. כדי להגיד בקשה, לאן אני הולך? איפה אני מתחיל? מה הנוהל?
4. במידה ואני שוטר, אני עדיין יכול להוציא רישון לנשק פרטי? בלי שום קשר למשטרה?
1. אני סיימתי לא מזמן שירות קרבי מלא, ללא עבר פלילי, או נפשי, לא בסדיר ולא באזרחי, אני רוצה
2. במידה וכבר יש לי רשיון, כדי לחדש אותו, אחרי פרק זמן מסויים, אני חייב סיבה כדי לחדש אותו? או שפשוט אני מחדש אותו מבלי לתת יותר מדי דין וחשבון על למה אני צריך רשיון...
- סליקאי ארד
Re: מספר שאלות לגבי הוצאת רישיון לנשק
שלום לך
1.אין לך רישיון תגיש בקשה
2.יש לך כבר רישיון? תחדש אותו
3.תגיש בקשה באתר משרד הפנים יש קטגוריה של רישיון נשק תמלא את הפרטים ותשלח להם.
4.אתה שוטר??? יש לך כבר נשק,לרישיון פרטי אתה צריך אישור מהמפקד שלך.
5.תחליט באיזה מצב אתה..........
1.אין לך רישיון תגיש בקשה
2.יש לך כבר רישיון? תחדש אותו
3.תגיש בקשה באתר משרד הפנים יש קטגוריה של רישיון נשק תמלא את הפרטים ותשלח להם.
4.אתה שוטר??? יש לך כבר נשק,לרישיון פרטי אתה צריך אישור מהמפקד שלך.
5.תחליט באיזה מצב אתה..........

רועי.ב
- סליקאי ארד
שלום וברוך הבא - לסליק ולאזרחות.
רישוי כלי ירייה בישראל מתבצע באחריות משרד הפנים. באתר האינטרנט של המשרד קיים מידע מלא, כולל תבחינים (קריטריונים) ותפסים להגשת בקשה ללשכת רישוי. אין צורך בנוכחות אישית. כל המידע ניתן למצוא באתר משרד הפנים www.pnim.gov.il תחת החוצץ "כלי ירייה".
אני מכיר מספר שוטרים שיש להם אקדח פרטי מלפני השירות, אך אינני מכיר שום שוטר היום שהוציא רישיון בעילת "בשירות כוחות הביטחון", על אף שעילה זו קיימת. בכל מקרה, רובם ככולם חייבים לעבוד עם אקדח השירות שחתמו עליו ולא עם אקדח פרטי ברישיון.
בהצלחה.
רישוי כלי ירייה בישראל מתבצע באחריות משרד הפנים. באתר האינטרנט של המשרד קיים מידע מלא, כולל תבחינים (קריטריונים) ותפסים להגשת בקשה ללשכת רישוי. אין צורך בנוכחות אישית. כל המידע ניתן למצוא באתר משרד הפנים www.pnim.gov.il תחת החוצץ "כלי ירייה".
אני מכיר מספר שוטרים שיש להם אקדח פרטי מלפני השירות, אך אינני מכיר שום שוטר היום שהוציא רישיון בעילת "בשירות כוחות הביטחון", על אף שעילה זו קיימת. בכל מקרה, רובם ככולם חייבים לעבוד עם אקדח השירות שחתמו עליו ולא עם אקדח פרטי ברישיון.
בהצלחה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
Zasz כתב:שלום,
אתה שוטר ואתה רוצה נשק,
אתה בטוח לגבי הנפשי ?

חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
-עלייך לעמוד בקריטריונים של משרד הפנים לקבלת רישיון נשק - זה שאתה רוצה, אינו קריטריון ולא מעניין את משרד הפנים. הקריטריונים מצויינים באתר משרד הפנים-כלי ירייה.
-בעת כל חידוש/החלפה, עלייך להוכיח כי הינך ממשיך לעמוד בעילה/תבחין בגינם קיבלת את הרישיון. חידושים מתבצעים בד"כ כל מספר שנים(לפי ת.ז.). אתה נותן דין וחשבון למשרד הפנים בכל מקרה.
-התהליך להגשת בקשה מתואר גם כן באתר משרד הפנים-כלי ירייה.
-גם אם אתה שוטר, התהליך להוצאת רישיון נשק פרטי, הוא ככל אזרח אחר.
-בעת כל חידוש/החלפה, עלייך להוכיח כי הינך ממשיך לעמוד בעילה/תבחין בגינם קיבלת את הרישיון. חידושים מתבצעים בד"כ כל מספר שנים(לפי ת.ז.). אתה נותן דין וחשבון למשרד הפנים בכל מקרה.
-התהליך להגשת בקשה מתואר גם כן באתר משרד הפנים-כלי ירייה.
-גם אם אתה שוטר, התהליך להוצאת רישיון נשק פרטי, הוא ככל אזרח אחר.
SPS - מתקרב לשלמות...
אילן,
הוא כתב במפורש שסיים את השירות הסדיר ללא בעיות נפשיות, דהיינו, לא נשרט לו המוח כמו לכמה מהחברים

הוא כתב במפורש שסיים את השירות הסדיר ללא בעיות נפשיות, דהיינו, לא נשרט לו המוח כמו לכמה מהחברים

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
תודה לכם קודם כל.
אז לפי מה שחלק ממכם לא הבין, אני לא שוטר. אבל אולי אני אחתום קבע במשטרה, במקום שבוא אתה מקבל רק M-16 כנשק אישי ולא אקדח. למי שלא הבין... לכן רציתי לדעת, אם כשוטר, אוכל להוציא רישיון.
Cybrosh, אתה בטוח שאני חייב לתת למשרג הפנים דין וחשבון בעת חידוש הרישיון? עד כמה שהבנתי, ברגע שיש לך רישיון נשק, אתה מחדש אותו בצורה קבוע ללא הסבר וסיבה מיוחדת. אתה בטוח לגבי זה? זה חוק חדש?
עוד שאלה: אם יש לי רישיון לנשק אירגוני, האים אני יכול, באמצעותו להוציא רישיון לנשק פרטי?
אז לפי מה שחלק ממכם לא הבין, אני לא שוטר. אבל אולי אני אחתום קבע במשטרה, במקום שבוא אתה מקבל רק M-16 כנשק אישי ולא אקדח. למי שלא הבין... לכן רציתי לדעת, אם כשוטר, אוכל להוציא רישיון.
Cybrosh, אתה בטוח שאני חייב לתת למשרג הפנים דין וחשבון בעת חידוש הרישיון? עד כמה שהבנתי, ברגע שיש לך רישיון נשק, אתה מחדש אותו בצורה קבוע ללא הסבר וסיבה מיוחדת. אתה בטוח לגבי זה? זה חוק חדש?
עוד שאלה: אם יש לי רישיון לנשק אירגוני, האים אני יכול, באמצעותו להוציא רישיון לנשק פרטי?
- סליקאי ארד
Zasz כתב:Cybrosh, אתה בטוח שאני חייב לתת למשרג הפנים דין וחשבון בעת חידוש הרישיון? עד כמה שהבנתי, ברגע שיש לך רישיון נשק, אתה מחדש אותו בצורה קבוע ללא הסבר וסיבה מיוחדת. אתה בטוח לגבי זה? זה חוק חדש?
עמידה בעילה כל פעם מחדש מאז 1996.
אין קשר (למעט בדיקת רקע שעשויה להתקצר ועשויה שלא).
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
Zasz,
אוסיף לדבריו של צעדן ואחרים בפורום ואף אחדד :
במדינת ישראל, אין זכות לשאת נשק(כמו אצל האמריקאים לדוגמה)והרישיון הוא פריבילגיה. יותר מכך, משרד הפנים רשאי לקחת ממך את הרישיון מתי שיחפוץ(בתואנה הגיונית כמובן)עם מספר סייגים(כגון תבחין 96', 10 שנים וכו').
בכל חידוש/החלפה, בודק משרד הפנים אם אתה עדיין עומד בתבחין ועל כן עלייך להמציא הוכחות(חוץ מתבחין 96'). לדוגמה, תושב יישוב זכאי, שעבר ליישוב שאינו זכאי. ראה מה צעדן כתב, ותיווכח שלא מדובר במשהו חדש בכלל.
רישיון נשק ארגוני שייך לארגון ולא לך אישית. אין קשר בינו לבין רישיון פרטי.
אוסיף לדבריו של צעדן ואחרים בפורום ואף אחדד :
במדינת ישראל, אין זכות לשאת נשק(כמו אצל האמריקאים לדוגמה)והרישיון הוא פריבילגיה. יותר מכך, משרד הפנים רשאי לקחת ממך את הרישיון מתי שיחפוץ(בתואנה הגיונית כמובן)עם מספר סייגים(כגון תבחין 96', 10 שנים וכו').
בכל חידוש/החלפה, בודק משרד הפנים אם אתה עדיין עומד בתבחין ועל כן עלייך להמציא הוכחות(חוץ מתבחין 96'). לדוגמה, תושב יישוב זכאי, שעבר ליישוב שאינו זכאי. ראה מה צעדן כתב, ותיווכח שלא מדובר במשהו חדש בכלל.
רישיון נשק ארגוני שייך לארגון ולא לך אישית. אין קשר בינו לבין רישיון פרטי.
SPS - מתקרב לשלמות...
(למעט בדיקת רקע שעשויה להתקצר ועשויה שלא).
אז זהו, שלא.
המערכת מריצה עליך בדיקות ללא קשר לעובדת היותך מקושר לרישיון אחר. משך הבדיקה נע בין מס' ימים בודדים לעד חודש ואף יותר לעיתים.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
מזל שלא מריצים בדיקה שנמשכת חודש בכל פעם שצה"ל מפיק צווי 8. 

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
שיוצאים לפעילות אז לוקחים M16, אז אל תדאג לא תיצא כמו טוראי עם מטאטא הביתה.
רועי.ב
- סליקאי ארד
באיזה משטרה אתה משרת??? הרשות פלסטינית???
חחחחחחחחח......
במשטרת ישראל שוטר מקבל אקדח יריחו ברוב המקרים.
מעניין איך תרבות הדיבור (?) כאן הופכת את שני המושגים למיושנים - גם את המושג "תרבות" וגם את המושג "דיבור".
אני מתחיל לחשוב שהקישור הבא מתחיל להתפשט כאן...
http://www.dorbanot.com/?p=6424
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
דוק,
ניגשתי לרכוש כובע, כדי שאוכל להסירו בפניך.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Webart כתב:דוק,
כובע שולטטטטתתת!!!!11

דוחס חנקן אמנותי לעומק.
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד