איסטרוניקס - 3COM
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
איסטרוניקס - 3COM
מעשה בנתב אלחוטי בן שנה וחצי, באחריות עד אמצע 2010 שהחליט לעשות בעיות.
מכיון שעל החשבונית כתוב שהאחריות היא של איסטרוניקס - התקשרתי. נענתי באדיבות רבה אך מספרו הסידורי של בן הבליעל לא הופיע ברישומים שלהם. הופנתי לחב' אחרת, ומשם לחברת 3COM, שאין להם תמיכה בארץ אלא רק ב"מספר חינם" בחו"ל. התקשרתי, ובמשך 3 דקות נאלצתי ללחוץ על מספרים ע"מ לעבור ממחלקה למחלקה (מה עושה ישראלי שלא מדבר אף שפה אירופאית?). התיאשתי וסגרתי.
חזרתי לאיסטרוניקס, שם הפנו אותי למנהל, שלא היה אבל מזכירתו הבטיחה שיחזור.....
אז נזכרתי בסיפור על האברך שנולדה לו בת לפני שבועיים והוא פנה לרב בשאלה: רבי, נולדה לי בת בתאריך א' בשבט מתי להצהיר על הולדתה במשרד הפנים, יום לפני הלידה או יום אחרי? אמר הרבי, ומה רע להצהיר על היום שבו באמת נולדה? אמר האב הטרי, וואללה, על זה לא חשבתי.
לקחתי את הנתב ישר לאייבורי המקום ממנו נקנה, ותוך 5 דקות יצאתי עם מכשיר אחר (לא חדש אמנם, אבל עובד פיקס).
בקיצור - היזהרו מאיסטרוניקס והתרחקו מציוד של 3COM, כי לא יהיה לכם עם מי לדבר בבוא יום הדין.
מכיון שעל החשבונית כתוב שהאחריות היא של איסטרוניקס - התקשרתי. נענתי באדיבות רבה אך מספרו הסידורי של בן הבליעל לא הופיע ברישומים שלהם. הופנתי לחב' אחרת, ומשם לחברת 3COM, שאין להם תמיכה בארץ אלא רק ב"מספר חינם" בחו"ל. התקשרתי, ובמשך 3 דקות נאלצתי ללחוץ על מספרים ע"מ לעבור ממחלקה למחלקה (מה עושה ישראלי שלא מדבר אף שפה אירופאית?). התיאשתי וסגרתי.
חזרתי לאיסטרוניקס, שם הפנו אותי למנהל, שלא היה אבל מזכירתו הבטיחה שיחזור.....
אז נזכרתי בסיפור על האברך שנולדה לו בת לפני שבועיים והוא פנה לרב בשאלה: רבי, נולדה לי בת בתאריך א' בשבט מתי להצהיר על הולדתה במשרד הפנים, יום לפני הלידה או יום אחרי? אמר הרבי, ומה רע להצהיר על היום שבו באמת נולדה? אמר האב הטרי, וואללה, על זה לא חשבתי.
לקחתי את הנתב ישר לאייבורי המקום ממנו נקנה, ותוך 5 דקות יצאתי עם מכשיר אחר (לא חדש אמנם, אבל עובד פיקס).
בקיצור - היזהרו מאיסטרוניקס והתרחקו מציוד של 3COM, כי לא יהיה לכם עם מי לדבר בבוא יום הדין.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
Re: איסטרוניקס - 3COM
ציטוט: "בקיצור - היזהרו מאיסטרוניקס והתרחקו מציוד של 3COM, כי לא יהיה לכם עם מי לדבר בבוא יום הדין."
אבל... לפי התאור שלך, בסוף היה לך עם מי לדבר והענין הסתדר, לא?
אבל... לפי התאור שלך, בסוף היה לך עם מי לדבר והענין הסתדר, לא?

- סליקאי ארד
donduck כתב:לקחתי את הנתב ישר לאייבורי המקום ממנו נקנה, ותוך 5 דקות יצאתי עם מכשיר אחר (לא חדש אמנם, אבל עובד פיקס).
אני דווקא הייתי נזהר יותר מאייבורי:
א. אם אתה קנית את הנתב מהם והם שלחו אותך קודם כל ליבואן במקום לעשות עבורך את השירות ולנהל את נושא האחריות מול היבואן - זאת מבחינתי לא תודעת שירות.
ב. שים לב למה שכתבת בסוגריים - כיום אין לך מכשיר חדש אלא משומש/מחודש שסביר להניח שהוא אינו באחריות כלל ואם מחר יהיו לך בו תקלות ואייבורי יתנערו (כפי שעשו לך בעבר וכפי שעשו לרבים נוספים ואני מכיר סיפורים...) תהיה בבעיה.
ג. אני מכיר את איסטרוניקס וכמעט ולא השתמשתי בשירותי התמיכה שלהם היות והמוצרים בהם אני נתקלתי היו תקינים כל זמן עבודתם אצל לקוחותי (לפחות עד שיצאו משימוש והוחלפו בחדישים יותר) במקרים הבודדים בהם כן עבדתי מול התמיכה קיבלתי שירות שהייתי מרוצה ממנו סה"כ (למרות שהמחירים שלהם יחסית גבוהים אם אתה משווה למוצרים אחרים - אבל בשביל מרצדס אי אפשר לשלם מחיר של סובארו).
למרות שמדובר בנתב שלא עולה מיליונים אבל עדיין מרגיז שצריך להתרוצץ בשביל לקבל שירות ובינתיים אתה בלי אינטרנט אלחוטי.
העיקר שהכל בא על מקומו בשלום.

מילים כתרמילים...
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
- סליקאי כסף
העניין הוא שאייבורי לא הפנו אותי לאיסטרוניקס.
פניתי לשם כי על החשבונית היה כתוב שהאחריות היא של איסטרוניקס.
מבחינתי - אייבורי רק מכר את הקופסא (אגב, אני קונה שם רק קופסאות סגורות. לא דברים שהם מתעסקים איתם).
האחריות על הנתב בעינה עומדת, לעוד כשנה וחצי. את זה אמרו לי בפירוש. כמוכן אמר לי הטכנאי שבמידה ולא היה לו נתב כזה במלאי - הייתי מקבל דגם אחר, חדש.
מקווה שלא אצטרך.
המסר שלי כאן הוא שאין תמיכה - עזרה טלפונית לפתרון או לאיבחון בעיה למוצרי 3COM בארץ, ולכן אין סיבה לקנות אותם.
פניתי לשם כי על החשבונית היה כתוב שהאחריות היא של איסטרוניקס.
מבחינתי - אייבורי רק מכר את הקופסא (אגב, אני קונה שם רק קופסאות סגורות. לא דברים שהם מתעסקים איתם).
האחריות על הנתב בעינה עומדת, לעוד כשנה וחצי. את זה אמרו לי בפירוש. כמוכן אמר לי הטכנאי שבמידה ולא היה לו נתב כזה במלאי - הייתי מקבל דגם אחר, חדש.
מקווה שלא אצטרך.

המסר שלי כאן הוא שאין תמיכה - עזרה טלפונית לפתרון או לאיבחון בעיה למוצרי 3COM בארץ, ולכן אין סיבה לקנות אותם.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד