אחרי המוווון זמן שחיכיתי לרגע הזה....
אחרי המוווון זמן שחיכיתי לרגע הזה....
אחרי הרבההההההההה זמן שחיכינו לזה (אני ובתי גל שחר) סוף סוף סיימה דרגה ראשונה בקורס צלילה ובסופ"ש הקרוב את הדרגה השניה (SSI AOW) אז באתי לבשר ולשזוף את עין החברים בפלא האקוואטי.
הקורס ארך כחמישה ימים אינטנסיביים של לימודים וצלילות מצאת החמה עד צאת הנשמה, הקבוצה עמה עברה את הקורס נהדרת ממש ומורכבת מאם ושני בניה עמם נשמור על קשר, המדריכה... הטובה ביותר וחברה אישית אז כבר ברור שיותר טוב מזה לא יכלה הקטנה לקבל.
הקורס ארך כחמישה ימים אינטנסיביים של לימודים וצלילות מצאת החמה עד צאת הנשמה, הקבוצה עמה עברה את הקורס נהדרת ממש ומורכבת מאם ושני בניה עמם נשמור על קשר, המדריכה... הטובה ביותר וחברה אישית אז כבר ברור שיותר טוב מזה לא יכלה הקטנה לקבל.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
Re: אחרי המוווון זמן שחיכיתי לרגע הזה....
תמונות שצילמתי במהלך הצלילה, ההתרגשות ניכרת בחוסר ההקפדה על פרטים טכניים בצילום, אבל אפשר להבין.
תדריך סופי במים:

תחילת ההעמקה:

תדריך סופי במים:

תחילת ההעמקה:

דוחס חנקן אמנותי לעומק.
תמנון וחבר שפגשנו בדרך:

כמו צוללת מנוסה, הידיים בתנוחה הנכונה, האיזון והטרים מושלמים, התרשמתי מאוד מהצלילה שלהם:

כמו צוללת מנוסה, הידיים בתנוחה הנכונה, האיזון והטרים מושלמים, התרשמתי מאוד מהצלילה שלהם:

דוחס חנקן אמנותי לעומק.
תופסת פיקוד על הקבוצה, מש"ט.. מאחוריך:

החיוך אומר ושווה הכל:

בשל מגבלות ביטוחיות בצלילה הזו, הסתייעתי בחברה צוללת שאותה היה קצת יותר קל לצלם (תודה שגית):

ועוד בונוס חביב של התמנון שמראה קצת octopus loving לאלמוג בודד לעיני הצופה המתמיד:

מקווה שנהניתם, אני בהחלט כן.
ואני שואל: מתי אתם במים עם דור ב' ?
(פיצלתי את ההודעות כי אחרת ממשק ההודעות מחזיר שגיאה)

החיוך אומר ושווה הכל:

בשל מגבלות ביטוחיות בצלילה הזו, הסתייעתי בחברה צוללת שאותה היה קצת יותר קל לצלם (תודה שגית):

ועוד בונוס חביב של התמנון שמראה קצת octopus loving לאלמוג בודד לעיני הצופה המתמיד:

מקווה שנהניתם, אני בהחלט כן.
ואני שואל: מתי אתם במים עם דור ב' ?
(פיצלתי את ההודעות כי אחרת ממשק ההודעות מחזיר שגיאה)
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
- מדריך ירי

מזל"טים לאב הגאה....
יופי של תמונות

למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ברי ידידי...כל הכבוד
בתור אחד שעבר את החוויה עם שני ילדי בגיל 8 כל אחד בזמנו אני יכול רק להצדיע לך. לראות ילד בן 8 עושה גיגול 360 מעלות במינוס 16 מטר, במיוחד כאשר הוא ילדך, זה דבר אדיר.
http://i50.photobucket.com/albums/f329/ ... f89008.jpg
כל הכבוד אבא גאה!!!!!!!!!!!! יש לך במה להיות.....
צורי.

בתור אחד שעבר את החוויה עם שני ילדי בגיל 8 כל אחד בזמנו אני יכול רק להצדיע לך. לראות ילד בן 8 עושה גיגול 360 מעלות במינוס 16 מטר, במיוחד כאשר הוא ילדך, זה דבר אדיר.
http://i50.photobucket.com/albums/f329/ ... f89008.jpg
כל הכבוד אבא גאה!!!!!!!!!!!! יש לך במה להיות.....
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
אח איזו קנאה....במקרה שלי לו יכול היה דור א' לחוות את זה היה נותן את כל רכושו עלי אדמות....
מברוק
מברוק

ברכות מעומק לב הים !!!
דור ב' שלנו, שי ורוני (שנתיים וחצי/שנה וחצי) עושות את צעדיהן הראשונים בבריכה בתרגילי פריחה מהקן ..

אגב, בשיטוש במעמקי הדיסק, נמצאה העדות המפלילה הזו ...

עושה לי חשק לחזור לצלילה ... כמעט 7 שנים מחוץ למים ...
דור ב' שלנו, שי ורוני (שנתיים וחצי/שנה וחצי) עושות את צעדיהן הראשונים בבריכה בתרגילי פריחה מהקן ..

אגב, בשיטוש במעמקי הדיסק, נמצאה העדות המפלילה הזו ...

עושה לי חשק לחזור לצלילה ... כמעט 7 שנים מחוץ למים ...

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
פוציל'ה מזל טוב בשעה טובה, ד"ש ונשיקות גם לגל שחר המקסימה.
עושה רושם שסיגלה והחניכות נהנו מהקורס ורק לחשוב איפה הכל התחיל...תראה מזה.
נו מתי הולכים לצלול?
עושה רושם שסיגלה והחניכות נהנו מהקורס ורק לחשוב איפה הכל התחיל...תראה מזה.
נו מתי הולכים לצלול?
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
עבודה יפה, צעדני.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מזל טוב ואם במקרה מזדמנים למועדון הצלילה פוצקר בנהריה, אני מחזיק שם סירה, טוב נו, יאכטה קטנה ואפשר לתאם משהו.
- תרמתי למען הסליק
אחים שלי, תודה רבה רבה בשמי ובשם גל-שחר הצוללת הצעירה.
צורי - מתי אתה מצטרף לצלילות ? עם \ בלי דור ב'?
אורן - דבר אתי, אני לא יודע מה מונע ממך אבל הרבה פעמים זה אפשרי בניגוד לדעה הרווחת (גם אצל רופאים) רק צריך לדעת איך ואצל מי לבדוק את זה.
פוגי - מחר אני במים, מה אתך ? מצטרף ? אני יורד בלי הטרקטור לצלילת פאן. RED, כן ?!
גמ - הצלחת לעורר עניין כבד. בפוצקר אהיה כנראה ביום הזכרון לצלילה המסורתית. אולי נוכל להפגש לפני.. שנעבור לפרטי ?
צורי - מתי אתה מצטרף לצלילות ? עם \ בלי דור ב'?
אורן - דבר אתי, אני לא יודע מה מונע ממך אבל הרבה פעמים זה אפשרי בניגוד לדעה הרווחת (גם אצל רופאים) רק צריך לדעת איך ואצל מי לבדוק את זה.
פוגי - מחר אני במים, מה אתך ? מצטרף ? אני יורד בלי הטרקטור לצלילת פאן. RED, כן ?!
גמ - הצלחת לעורר עניין כבד. בפוצקר אהיה כנראה ביום הזכרון לצלילה המסורתית. אולי נוכל להפגש לפני.. שנעבור לפרטי ?
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
הצעדן כתב: גמ - הצלחת לעורר עניין כבד. בפוצקר אהיה כנראה ביום הזכרון לצלילה המסורתית. אולי נוכל להפגש לפני.. שנעבור לפרטי ?
עברנו.
- תרמתי למען הסליק
אני ירוק מקנאה
תעשו חיים
ברי תשמור לי את אופציית סיגלה - להמשך.
(מה לעשות שהגיוס הוקדם)
תעשו חיים
ברי תשמור לי את אופציית סיגלה - להמשך.
(מה לעשות שהגיוס הוקדם)
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד