שפעת החזירים!
שפעת החזירים!
שלום חברים וסליחה אל השאלה המפגרת: ניתן להדבק במחלה בעקבות החיסון?
תודה.....
צורי.
תודה.....
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
- מדריך ירי
Re: שפעת החזירים!
לא הבנתי לא בימים האחרונים אני עושה קולות של שטיח
צורי.

צורי.
- משתמש חסום
קולות של שטיח הולך יד ביד עם היותך נמר בבית (הולך על ארבע ובשקט)
חיסון שפעת הוא חיידק מוחלש שגורם לשפעת קלה יותר.
במקרה של שפעת חזירים החיסון גורם לשפעת קלה או למוות (לא נבדק כראוי וחברות התרופות קיבלו הגנה מלאה נגד תביעות)
חיסון שפעת הוא חיידק מוחלש שגורם לשפעת קלה יותר.
במקרה של שפעת חזירים החיסון גורם לשפעת קלה או למוות (לא נבדק כראוי וחברות התרופות קיבלו הגנה מלאה נגד תביעות)
מדריך / נשק
- מדריך ירי
עכשיו הבנתי......פשוט רצו להרוג אותי בית חולים
אני יוצא למסע נקם נגד כל הפיגיות
שבוע טוב חברים....
צורי.

שבוע טוב חברים....
צורי.
- משתמש חסום
zvika כתב:
כך מעודדים חברים בפולנית??

בסוף זה לא זה.....זה משהו חמור יותר!! מאיר אריאל מת מזה!

צורי.
- משתמש חסום
צורי כתב:zvika כתב:
כך מעודדים חברים בפולנית??![]()
בסוף זה לא זה.....זה משהו חמור יותר!! מאיר אריאל מת מזה!![]()
צורי.
מאיר אריאל מת מקדחת המערות, לא משפעת החזירים. נא לא להעליב את העטלפים.
I think, therefore I am. I think
slavochk כתב:מאיר אריאל נפטר מקדחת הבהרות.
בידיוק גלעד....ריקציה או טיפוס הבהרות. זה דופק את הראש ואת הכל...מקווה שלא תפגע ביו יו!!

יש חום כמעת 40.....
צורי.
- משתמש חסום
דומה שרב הנסתר על הגלוי בכל הסיפור של החיסון לשפעת החזירים. מה שבטוח הוא שמדובר בכסף גדול..... גדול מאד.
הנה מכתב שמסתובב ברשת - שיפטו בעצמכם.

תודה לחתול, אילו היה בידי המידע שהביא לתשומת ליבי לא הייתי מפרסם את ההודעה.
הנה מכתב שמסתובב ברשת - שיפטו בעצמכם.
הוסר מפאת ההוכחה ששני דברים ביקום הם אין סופיים.... זמן והטמטום האנושי.

תודה לחתול, אילו היה בידי המידע שהביא לתשומת ליבי לא הייתי מפרסם את ההודעה.
נערך לאחרונה על ידי trooperglock בתאריך 16 נובמבר 2009, 17:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
נו, צורי, בחייך ...
סוף סוף יש לך הזדמנות לקבל אישור לקנה עם קליבר נוסף ואתה מתלונן ?
סוף סוף יש לך הזדמנות לקבל אישור לקנה עם קליבר נוסף ואתה מתלונן ?

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
לגבי המכתב הזה, הוא אידיוטי לחלוטין.
חיסונים עם אדג'וונט נמצאים בשימוש מזה שנים, ובגל האחרון חוסנו מעל 5 מליון (בחודשים האחרונים) ללא בעיה מיוחדת.
החיסון לשפעת החזירים מבוסס על החיסון לשפעת העונתית (הרגילה) רק עם וירוס אחר, וההבדל שהוא מעט יותר כואב ביד מחיסון שפעת רגיל (לפי נסיון של כמה חברים. אני קיבלתי את החיסון בדרך הטבעית יותר
)
הכותבת של המכתב הזה היא אמנם בעלת תואר ד"ר אבל אין לה רשיון לעסוק ברפואה, לא בארה"ב ולא בארץ. בנוסף, לפי האתר שלה הנגיף פותח בכלל על ידי הותיקן כדי לחסל את האנשים הלא רצויים להם, והיא מתארת כיצד החיסון נשלח רק למדינות שאינן קתוליות כדי לחסל את מי שלא קתולי. כחלק מההוכחה, הד"ר' מפרטת באתר שלה כיצד ראתה רכב של האו"ם עם אנטנה (!) ליד קניון מלחה ביום בו התחילו לחסן שם. שומו שמיים.
עוד?
היא בטוחה שהעובדה שענה לה במשרד הבריאות עובד ערבי כשצלצלה לברר בנושא מעידה בוודאות שמדובר בקונספירציה לצוח ישראלים (ציטוט משיחה שלה עם חנן כהן, המפעיל של אתר לא רלוונטי - "עניין של בטיחות. כמו שאנחנו לא נותנים נשק לערבים"...
עוד?
למעט מאמר אחד, כל המאמרים והמקורות שהכותבת מפנה אליהם פורסמו בכלי תקשורת ואתרים שאינם מקצועיים (למשל YOUTUBE, למשל CBS...). למי שמבין בעניין זה קצת כמו שאתה, צורי, תפתח קליניקה על סמך מה שלמדת מקריאה ב- YNET, כלומר לא רציני, לא מקצועי ולא מהימן.
אחרון אחרון חביב - אם אתם רוצים לקרוא תשובה לחלק מהשאלות (לפחות לחלקים היותר שפויים של המכתב),
הנה קישור לתשובת משרד הבריאות בנושא: http://irrelevant.org.il/docs/moh-h1n1a-faq.pdf
תבלו!
חיסונים עם אדג'וונט נמצאים בשימוש מזה שנים, ובגל האחרון חוסנו מעל 5 מליון (בחודשים האחרונים) ללא בעיה מיוחדת.
החיסון לשפעת החזירים מבוסס על החיסון לשפעת העונתית (הרגילה) רק עם וירוס אחר, וההבדל שהוא מעט יותר כואב ביד מחיסון שפעת רגיל (לפי נסיון של כמה חברים. אני קיבלתי את החיסון בדרך הטבעית יותר

הכותבת של המכתב הזה היא אמנם בעלת תואר ד"ר אבל אין לה רשיון לעסוק ברפואה, לא בארה"ב ולא בארץ. בנוסף, לפי האתר שלה הנגיף פותח בכלל על ידי הותיקן כדי לחסל את האנשים הלא רצויים להם, והיא מתארת כיצד החיסון נשלח רק למדינות שאינן קתוליות כדי לחסל את מי שלא קתולי. כחלק מההוכחה, הד"ר' מפרטת באתר שלה כיצד ראתה רכב של האו"ם עם אנטנה (!) ליד קניון מלחה ביום בו התחילו לחסן שם. שומו שמיים.
עוד?
היא בטוחה שהעובדה שענה לה במשרד הבריאות עובד ערבי כשצלצלה לברר בנושא מעידה בוודאות שמדובר בקונספירציה לצוח ישראלים (ציטוט משיחה שלה עם חנן כהן, המפעיל של אתר לא רלוונטי - "עניין של בטיחות. כמו שאנחנו לא נותנים נשק לערבים"...
עוד?
למעט מאמר אחד, כל המאמרים והמקורות שהכותבת מפנה אליהם פורסמו בכלי תקשורת ואתרים שאינם מקצועיים (למשל YOUTUBE, למשל CBS...). למי שמבין בעניין זה קצת כמו שאתה, צורי, תפתח קליניקה על סמך מה שלמדת מקריאה ב- YNET, כלומר לא רציני, לא מקצועי ולא מהימן.
אחרון אחרון חביב - אם אתם רוצים לקרוא תשובה לחלק מהשאלות (לפחות לחלקים היותר שפויים של המכתב),
הנה קישור לתשובת משרד הבריאות בנושא: http://irrelevant.org.il/docs/moh-h1n1a-faq.pdf
תבלו!
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
בכדי להמנע / להקטין את הטעויות בהפצת מידע באינטרנט, אני נוהג בשנים האחרונות לבדוק ראשית באתר http://irrelevant.org.il/ וגם למכתב המדובר יש שם התיחסות. עד היום לא נפלתי עם ההמלצות שלו.
מבחינת הסדר במועדפים שלי הוא מיד אחרי הסליק שלישי ברשימה (הראשון זה "האח הגדול")
ממליץ לכולם לבדוק לפני הפצת מידע לא בדוק, ולא זה הופיע באתר NRG/ Ynet /CNN ... (כי ככה כתבו בדוא"ל שקיבלתי ) זה לא נקרא לבדוק.
מבחינת הסדר במועדפים שלי הוא מיד אחרי הסליק שלישי ברשימה (הראשון זה "האח הגדול")
ממליץ לכולם לבדוק לפני הפצת מידע לא בדוק, ולא זה הופיע באתר NRG/ Ynet /CNN ... (כי ככה כתבו בדוא"ל שקיבלתי ) זה לא נקרא לבדוק.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
ברשותכם למרות שאיני דוקטור ולא חתול.
ואנ י עובד עם פרות (לא עם בהמות)
חיסונים בנויים על "חיידקים ואו נגיפים מומתים"
הגוף מזהה ומפתח נוגדנים בכל מקרה.
אם החיידקים אינם מומתים זו תקלה.
ולכן לא אמורים להידבק מהחיסון.
יש סיכוי הרבה יותר גדול להדבק מעצם זה שהולכים להתחסן במרפאה.
ידוע שהמקום רווי החיידקים ביותר הוא - מרכז רפואי (ביח' מרפאה וכו')
ולאחריהם מזוזות ומכשירי זיהוי ביומטרי
ואנ י עובד עם פרות (לא עם בהמות)
חיסונים בנויים על "חיידקים ואו נגיפים מומתים"
הגוף מזהה ומפתח נוגדנים בכל מקרה.
אם החיידקים אינם מומתים זו תקלה.
ולכן לא אמורים להידבק מהחיסון.
יש סיכוי הרבה יותר גדול להדבק מעצם זה שהולכים להתחסן במרפאה.
ידוע שהמקום רווי החיידקים ביותר הוא - מרכז רפואי (ביח' מרפאה וכו')
ולאחריהם מזוזות ומכשירי זיהוי ביומטרי
נערך לאחרונה על ידי אילן ב בתאריך 17 נובמבר 2009, 04:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
yuval כתב:בכדי להמנע / להקטין את הטעויות בהפצת מידע באינטרנט, אני נוהג בשנים האחרונות לבדוק ראשית באתר http://irrelevant.org.il/ וגם למכתב המדובר יש שם התיחסות. עד היום לא נפלתי עם ההמלצות שלו.
אכן אכן
חנן כהן מקיבוץ תמוז (מייסד ומתחזק האתר אירלוונט)
שווה להכיר איש מיוחד.
חבל שהוא סולד מנשק אחרת היה לנו בסליק קליבר גדול מאד.
חבר isia זכור !
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד