מסוג הסיפורים שמטריפים אותי...

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

מסוג הסיפורים שמטריפים אותי...

על ידי trooperglock » 01 מרץ 2010, 14:12

כל מי שחי במדינה הזו הוא משוגע, צריך להיות מסוגל לחיות בהכחשה מסוימת כדי לחיות כאן מבלי להשתגע, במיוחד אם אתה באמת אוהב את פיסת האדמה הזו ורוצה לראות בה את עתידך ועתיד ילדך...

אבל מדי פעם צץ סיפור שמצליח לערער גם את יסודות ההכחשה ומטריף אותי...

בקישור הזה תמצאו בדיוק סיפור שכזה

אין יותר גאווה יהודית, אין הגיון, הטובים סובלים והרשעים עולזים....

מה יהיה?
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: מסוג הסיפורים שמטריפים אותי...

על ידי ליאור45 » 01 מרץ 2010, 15:32

חוששני שנפלת בפח של too much information. אם תחפש בכל מדינה צרות בטוח תמצא. באנגליה מצב העניינים לא יותר טוב. כמו כן, החבר'ה הטובים שלנו טרם הורשעו.
הכחשה היא לא מנגנון אפקטיבי לטווח ארוך על מנת לחיות בארץ, אבל תחושה של פרופורציות והיכולת יצד להעריך את הדברים הטובים הן כן.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי trooperglock » 01 מרץ 2010, 20:40

ליאור45 כתב:. אם תחפש בכל מדינה צרות בטוח תמצא. באנגליה מצב העניינים לא יותר טוב. כמו כן, החבר'ה הטובים שלנו טרם הורשעו.
הכחשה היא לא מנגנון אפקטיבי לטווח ארוך על מנת לחיות בארץ, אבל תחושה של פרופורציות והיכולת יצד להעריך את הדברים הטובים הן כן.

ליאור יקירי, אני בטוח שאמצא צרות בכל מדינה אבל אני לא גר בכל מדינה, לא נלחמתי בשביל שום מדינה, לא משלם המון מיסים בשום מדינה, משפחתי כולה נספתה בשואה כי לא הייתה המדינה המסוימת הזו ובשיא העדינות אני לא שם קצוץ מה קורה במקומות אחרים, אני קשור למדינה הזו קשר של דם שהקזתי בשבילה ותעיד על כך הצלקת בגבי, כאן אני מגדל את בני וכאן קבור אבי, אני לא רוצה לעזוב, רוצה חיים נורמאליים ככל האפשר עם שכנים כאלו, אבל לא מוכן לקבל את ההתנהלות הפנימית, לא החברתית, לא המשפטית, ולא הכלכלית.

אני מקווה שאתה אומר בציניות שהחברה הטובים טרם הורשעו, במדינה הנורמאלית שלי הם כלל לא היו מואשמים אלא מועמדים לצל"ש והמסעדה של הערבי מהפוסט האחר כבר מזמן היתה סגורה או שרופה.....

בעניין הפרופורציות... שוב, אני לא יודע למה להשוות כי אין עוד מדינה בעולם שתושביה, חלקם אודים עשנים משואה נוראית הקימו כאן מדינה לתפארת תוך 40 שנה, כן כן, עם כל הפאקים, פנקס אדום, צאטאלך, קיצורי דרך וקומבינות, אבל הקימו מדינה... ובעשרות השנים האחרונות דומה שכל דבר טוב שקורה במדינה הזו קורה למרות השלטון ולא בזכותו.... זכויות אזרח נרמסות, רצון העם נרמס, מעמד הביניים נשחק ומתמוטט תחת עול מיסים, מילואים, אוכלי חינם ופוליטיקאים מושחטים, בכל מקום שרק מגרדים קצת את פני השטח צצים שחיטות וסאוב...

אז כשתמצא מדינה דומה לצורך ה"פרופורציות" תודיע לי...

תמונה

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי רפתן » 02 מרץ 2010, 05:50

ליאור
בשביל שתבין איפה אתה חי !!!
1963 משפט אייכמן !!!
אומר הנאשם "רק ביצעתי הוראות" !!!
(להזכירך מה היו דרגתו ומה היה תפקידו בדיונים ?)

2010 בדיון בועדת הכנסת בנושא כלי יריה....

"רק בצעתי מדיניות" טוען הממונה על כלי יריה.

(להזכירך הוא היה שותף פעיל בכל הדיונים בהם נקבעה המדיניות)

כשברחוב בידי פושעים ואוכלוסיה עוינת יש יותר נשק מאשר בידי אוכלוסיה נאמנה.

כשיש איום חיזבלהות מעבר לגדר המאיימים להציפנו בחוליות.

מעניין יהיה לשמוע את ועדת החקירה לאחר לבנון 3 או אינתיפאדה 3.

אצלי ליאור יש צלקת פיזית ביד ימין וצלקת סמויה בשריר הלב.

נגד אוטם בשריר הלב יש לי ידע בחובשות

נגד אטימות בשריר הלב או בתאים האפורים - טרם נמצא פתרון רפואי !!!

חלם זה כאן !!!
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי ליאור45 » 02 מרץ 2010, 06:33

כאן הילדים גדלים מבלי שיקראו להם "Dirty Jew" בבית ספרם. כאן לא פוסלים את האבא או את האמא שלהם למקומות עבודה או מועדונים על הרקע דתם. כאן לא צריך לתת הסברים למחנכת למה נעדרנו מבית ספר ביום כיפור. כאן לא הייתי צריך לברר את הדת של בחורות (שאגב לא נראות ברובן כמו נגמ"שים) לפני שהרשיתי לעצמי להתעניין בהן. כאן לא צריך להיתקל בשכונה בכרזות של "החזית הלאומית" הקוראות לסילוק מיעוטים באשר הם, לרבות יהודים. רוצים עוד?

סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי trooperglock » 02 מרץ 2010, 08:58

ליאור יקירי, בחתימה שלך כתוב שאתה גר "בעולם השלישי", אני תוהה מדוע בחרת לכתוב כך, מדוע אתה מרגיש כך, מדוע מדינה שמתיימרת להיות שייכת למערב המתקדם והמודרני בעצם טובעת בביצה של שחיתות נוסח המדינות האפלות ביותר בעולם השלישי, למה יש המון גנראלים בפוליטיקה... עולם שלישי? למה מנהיג המפלגה שאמורה לייצג את העובדים (בשכר מינימום) מתגורר בדירה ששוויה 30 מיליון ש"ח? למה כל המדינה בידים של 7-8 משפחות שברגע ראשון של סכנה קיומית יקומו ויטוסו מפה לקן מרופד אי שם?

למה רק כששופט מותקף פתאם מערכת המשפט מתעוררת? איפה הם היו כשהותקפו רופאים, מורים, אנשי מד"א שוטרים וכבאים? או סתם אתה, אני או השכן? למה יש כזו סלחנות להשתמטות מהצבא? למה דמה של דוגמנית או כדורסלן או "בן של" או חרדי סמוקים יותר? למה לא דורשים מאותם משתמטים- כולל הערבים-לשרות לאומי בקהילתם שלהם?

למה איתך ואיתי משרד הפנים מקפיד על כל פסיק אבל על ציוד לחימה בסדר גודל של אוגדה אצל הערבים אף אחד לא מצייץ? למה לא סוללים כביש נורמאלי בערבה אבל שופכים מיליארדים על כבישים בשומרון שבקושי נוסעים בהם?

למה המיסוי על רכב הגבוה בעולם אבל החזר המיסוי לתשתיות מהנמוך בעולם? למה מדברים ירוק והופכים את מחירי הביטוח הדו גלגלי בלתי אפשריים?

למה הממונה על הבנקים מסיים את תפקידו כרגולטור מטעמך וטעמי ולמחרת עובד במשרה נוחה בבנק? למה כנ"ל המפקח על הביטוח? למה אי אפשר לתבוע את מע"צ? לאן הולכים המיליארדים ברכבת....? גם אני יכול להמשיך

אבל בשורה התחתונה, סבינו ואבותינו הקימו את המדינה הזו מאפס לפני קצת למעלה מ60 שנה, בקשיים רבים, מלחמות, צנע, ועוד מלחמות, הרבה דם נשפך כדי שנהיה פה... למישהו נראה שזו המדינה עליה חלמו?

תראה ליאור, הכי קל לקום, לארוז, ואם אתה גם מסודר כלכלית אין בעיה להגר לשום מקום, אבל בדיוק כמו שאמרת, כאן לי ולילדיי לא יקראו, לא יכו, לא יפלו(בד"כ) ולכן בדיוק אני רוצה להשאר כאן, אבל יש גורמים שכאילו חברו להם יחדו למצוץ את המדינה עד לשד עצמותיה ולברוח דקה לפני שתמות.... והמדינה עוד עוזרת להם להגיע למטרתם, ולזה אני לא מוכן לתת יד או לקבל ב"פרופורציות".

סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ליאור45 » 02 מרץ 2010, 09:19

תום, בטוחני שכל הדברים שכתבת על התרחשויות רעות בארצנו נכונים.
עם זאת, אני בדרך כלל כן מצליח לדעתם מהם ולעבור לסדר היום. (ע"ע awkward stage).
מדוע? אני מעדיף לעבוד בחינם על מנת להשפיע על דברים שכן אכפת לי מהם (ואני עושה זאת כל מוצ"ש כלילה לבן במשטרה) מאשר לחשוש מדברים שאין לי השפעה עליהם (שחיתויות, התנהגות לא תרבותית, ניצול, אי שוויון, פקידונים שאוספים כלי ירייה כמו שהימלר אסף יהודים).

סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד