חובש כיפה = כאפיה?
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חובש כיפה = כאפיה?
עקבתי אחרי השרשור, נדהמתי לראות שהשוואת הכיפה לכאפיה לא עוררה שום תגובה.
אתם מטורפים? עד כדי כך הצליחה הדה-לגיטימציה של חובשי הכיפות הסרוגות?
דביר, גם זה "פוליטיקלי קורקט"? כמה חובשי כאפיות מהמגזר של חד"ש / בל"ד הקיזו דם למען מדינת ישראל?
שלא להזכיר את "אל ארד" שלמחוקק היו השכל והביצים להוציא אל מחוץ לחוק?
לחבר הסליק מת"א שעשה את ההשוואה, איני מכיר אותך אישית ואינני רוצה להשמיץ, אבל מחשבה מעמיקה לא נראית לי מאפיינת אותך.
דביר, אם תגובה זו לא נראית לך, חבל. אבל להשוות ציבור אזרחים נאמן שמוסר את נפשו (פשוטו כמשמעו) לחבורה שמצהירה על כוונתה להשתלט על המדינה, לו גם בדרכי "שלום", זה [b][u]מאד מאד לא "פוליטיקלי קורקט!!
שבוע טוב ושקט לכולכם. שחובשי הכיפות וחיילי צה"ל ימשיכו לספוג את הירי בכבישים ואת "שאר הירקות" ששוחרי השלום מכינים.
חיים זאבי
אתם מטורפים? עד כדי כך הצליחה הדה-לגיטימציה של חובשי הכיפות הסרוגות?
דביר, גם זה "פוליטיקלי קורקט"? כמה חובשי כאפיות מהמגזר של חד"ש / בל"ד הקיזו דם למען מדינת ישראל?
שלא להזכיר את "אל ארד" שלמחוקק היו השכל והביצים להוציא אל מחוץ לחוק?
לחבר הסליק מת"א שעשה את ההשוואה, איני מכיר אותך אישית ואינני רוצה להשמיץ, אבל מחשבה מעמיקה לא נראית לי מאפיינת אותך.
דביר, אם תגובה זו לא נראית לך, חבל. אבל להשוות ציבור אזרחים נאמן שמוסר את נפשו (פשוטו כמשמעו) לחבורה שמצהירה על כוונתה להשתלט על המדינה, לו גם בדרכי "שלום", זה [b][u]מאד מאד לא "פוליטיקלי קורקט!!
שבוע טוב ושקט לכולכם. שחובשי הכיפות וחיילי צה"ל ימשיכו לספוג את הירי בכבישים ואת "שאר הירקות" ששוחרי השלום מכינים.
חיים זאבי
- תרמתי למען הסליק
Re: חובש כיפה = כאפיה?
לא ראיתי ולא השוותי בין כיפה לכפיה.
ההשואה היתה בין התנהגות שבמקומות מסוימים היו אומרים שאולי זה בסדר, לבין התנהגויות שמייד נתפסות כלא בסדר.
ואגב לדעתי אנחנו מכירים היטב.
ההשואה היתה בין התנהגות שבמקומות מסוימים היו אומרים שאולי זה בסדר, לבין התנהגויות שמייד נתפסות כלא בסדר.
ואגב לדעתי אנחנו מכירים היטב.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
Re: חובש כיפה = כאפיה?
חיים ידידי,
גם אני לא השוותי בין כפיה לכאפייה, רק ציינתי שכיפה וכאפייה שניהם מאפיינים דתיים בעוד שמדים אינם סממן דתי, ולכן לא ניתן להתייחס אל אי הכנסתו של החייל למסעדה כאל אפליה על רקע דת, גזע או מין.
אני מצטער אם לא הובנתי על-ידך כראוי, אבל לא ביצעתי שום דה-לגיטימציה של מישהו, לא ציינתי או אפילו הזכרתי מי הקיז דם ומי שפך דם, מי מוסר את נפשו ומי נוטל נפשות... רק אמרתי בצורה הפשוטה ביותר (אפילו ללא נקיטת צד ימני או שמאלי במפה הפוליטית) שאפליה על רקע דת, גזע ומין לא כולל אפליה על רקע הופעה במדים כאלה ואחרים.
אשמח לשוחח עימך טלפונית, אשמח אם תשלח לי את מספרך בהודעה פרטית, תודה.
גם אני לא השוותי בין כפיה לכאפייה, רק ציינתי שכיפה וכאפייה שניהם מאפיינים דתיים בעוד שמדים אינם סממן דתי, ולכן לא ניתן להתייחס אל אי הכנסתו של החייל למסעדה כאל אפליה על רקע דת, גזע או מין.
אני מצטער אם לא הובנתי על-ידך כראוי, אבל לא ביצעתי שום דה-לגיטימציה של מישהו, לא ציינתי או אפילו הזכרתי מי הקיז דם ומי שפך דם, מי מוסר את נפשו ומי נוטל נפשות... רק אמרתי בצורה הפשוטה ביותר (אפילו ללא נקיטת צד ימני או שמאלי במפה הפוליטית) שאפליה על רקע דת, גזע ומין לא כולל אפליה על רקע הופעה במדים כאלה ואחרים.
אשמח לשוחח עימך טלפונית, אשמח אם תשלח לי את מספרך בהודעה פרטית, תודה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד