XDM

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

XDM

על ידי guyweisz » 20 יוני 2011, 19:17

שלום, האם יש מישהו שמייבא ספרינגפילד לישראל?
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: XDM

על ידי צלנר ערן » 22 יוני 2011, 08:13

הלוואי והיה...
XD-M אחלה אקדח...
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי guyweisz » 22 יוני 2011, 15:39

Tell me about it...
אחד האקדחים המושלמים, אם יש דבר כזה, בהם היה לי את העונג לירות.
חשבתי שאולי קל-וי, לאחר הבעיות שהתגלעו עם הקרואטים, יכולים להגיע לחשוב לייבא את ה XD במקום אחיו התאום, ובהזדמנות XDM. כנראה שזה לא יקרה. :cry: :cry:
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 22 יוני 2011, 15:59

guyweisz כתב:Tell me about it...
אחד האקדחים המושלמים, אם יש דבר כזה, בהם היה לי את העונג לירות.
חשבתי שאולי קל-וי, לאחר הבעיות שהתגלעו עם הקרואטים, יכולים להגיע לחשוב לייבא את ה XD במקום אחיו התאום, ובהזדמנות XDM. כנראה שזה לא יקרה. :cry: :cry:

לא נראה לי שזה בעיות עם הקרואטים, זה נראה לי יותר בכיוון של המצב העגום של שוק הנשק בארץ.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי guyweisz » 22 יוני 2011, 20:34

itamar כתב:לא נראה לי שזה בעיות עם הקרואטים, זה נראה לי יותר בכיוון של המצב העגום של שוק הנשק בארץ.

א.

קרוב לוודאי, ולמרות זאת היתה תקופה מסוימת בה מי שניסה להשיג מחסניות ל HS נתקל בתגובה קצת מוזרה שנתנה להבין (לפחות סובייקטיבית) שהבעיה היא היצרן. לא יודע אם אישית, עסקית, פוליטית וכו'. אבל זה לא ממש משנה. יכול להיות שזה כבר נפתר, אני לא יודע.

לגבי ה XDM... חבל.
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי איציק אלנבוגן » 22 יוני 2011, 21:49

חברים,
ספרינגפילד ארמורי מקבל בבלעדיות את כל הסחורה מHS .
אחד מבכירי ספרינגפילד הוא ישראלי לשעבר שאמר בכמה הזדמנויות
שאין להם אפשרות לייצא אלינו מכיוון שיש עדיין, בארה"ב, ביקוש גדול מהכמות המיובאת מקרואטיה.
בשלב זה יש אפשרות לייבא בייבוא אישי, מדילרים אמריקאים, אבל הסיפור קשה ומייגע.
פגשתי תושב חוזר מארה"ב שהצליח להביא את אקדחו משם לכאן.
"קל-וי" שבים ובודקים מידי פעם אם יש שינוי.
גם חבר אישי שלי, איש HS מקרואטיה, הסביר לי שאפילו מקורבים באירופה לא מצליחים לרכוש XDM .
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי guyweisz » 23 יוני 2011, 15:52

איציק שלום,

תרשה לי לחלוק עליך.

לאירופה יש עכשיו יבוא רב של XD, אם יש סיבה שהוא לא נמכר בקצב מהיר יותר היא חוסר ההיכרות עם הכלי של השווקים המקומיים. הפורומים מלאים בדיונים אם כדאי לעבור מהמלך הבלתי מעורער מבחינת רבים באירופה, הגלוק, לכלי שהשמועות מכתירות אותו למעולה אבל אף אחד לא מכיר.

בגרמניה הוא נמכר בכל החנויות הגדולות, בספרד היבואן הוא מספר אחד בתחום ההגנה העצמית - NIDEC, איתם יש לי היכרות אישית, ושבדגם ה 5" XDM שלהם היה לי העונג לירות.

לא מזמן נפגשתי מטעם העבודה עם אחד האחראים על היבוא למערב אירופה, ולמרות שהדיון נסב על מדיניות נשק, עד כמה שהבנתי לספרינגפילד יש מחלקה האמונה על הייצוא לאירופה. זו הסיבה ששאלתי אם קיים גם בארץ, כי בישראל יש לי HS שהייתי מעונין בבוא היום להחליף.

חוזר ואומר: חבל, כלי יוצא מן הכלל.
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 23 יוני 2011, 16:43

איציק אלנבוגן כתב:חברים,
ספרינגפילד ארמורי מקבל בבלעדיות את כל הסחורה מHS .
אחד מבכירי ספרינגפילד הוא ישראלי לשעבר שאמר בכמה הזדמנויות
שאין להם אפשרות לייצא אלינו מכיוון שיש עדיין, בארה"ב, ביקוש גדול מהכמות המיובאת מקרואטיה.
בשלב זה יש אפשרות לייבא בייבוא אישי, מדילרים אמריקאים, אבל הסיפור קשה ומייגע.
פגשתי תושב חוזר מארה"ב שהצליח להביא את אקדחו משם לכאן.
"קל-וי" שבים ובודקים מידי פעם אם יש שינוי.
גם חבר אישי שלי, איש HS מקרואטיה, הסביר לי שאפילו מקורבים באירופה לא מצליחים לרכוש XDM .

שוב... לא נראה לי שהבעיה מכיוון היצרן, אלא יותר מכיוון השוק פה בארץ.
אם היה עד כדי כך ביקוש, היו כבר מוצאים את הערוץ המתאים כדי להביא את הכלים לארץ.
כל יצרן שמכבד את עצמו ולא משנה אם זה אקדחים, מכוניות או כל מוצר אחר מפגר ביצור יחסית לצבר ההזמנות כדי לא לייצר סחורה שתעלה אבק סתם כך על המדפים.
גם לאקדחי גלוק יש עדיין יותר ביקוש מאשר כח ייצור, ולקוחות מחכים לפעמים שבועות ארוכים ואפילו יותר מזה לאספקה.

למרות זאת, ולמרות האמברגו מגיעה לארץ אספקה שוטפת ורציפה שעונה גם על צרכי מערכת הביטחון וגם ללקוחות פרטיים - מה שמלמד שאם יש רצון ויש מי שמוכן לשלם אז תימצא גם הדרך.

בקיצור...עם כל הכבוד לקל וי, קשה מאד להתחרות בלהב ובעוצמה שלהם וגם לא פשוט להתחרות עם מאיר רוט.
אני מאמין שאם אחד מהם היה מחליט לפרוש את חסותו על XD, אז הייתה פה הספקה שוטפת.
להב עובדים עם גלוק וסמית, ומאיר רוט עם CZ ולדעתי השוק קטן מדי בשביל עוד יבואן.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי EMT » 25 יוני 2011, 12:33

סתם, מתוך סקרנות נטו - מה כל כך טוב באקדח הזה ביחס לגלוק מצוי בשפע ?

אביזרים - אין, ח''ח - אין, הדק - רחוק מלהיות מושלם (בלשון העדינה) ואין קונקטורים לשחק עימם. יקר יותר מגלוק, אז מה קטע ?

עקרונית - לדעתי בעיה היא שוק, יש שת''פ בטחוני מאוד פורה עם קרואטים כולל סחר בטחוני (הם קונים מאיתנו).

תגידו תודה שאין יבוא, היתם קונים אדקח ותוך זמן קצר נתקעים בלי שום שרות או ח''ח או אביזר. ראו גורלו של HS2000 או "יבוא" של סמיתים ע''י להב (תנסו לקנות מחסנית MP נוספת).
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי glockbuster » 28 יולי 2011, 12:24

EMT

קודם כל אין לך מושג על מה אתה מדבר אפשר להגיע לעבודת הדק בHS שגלוק עוד לא חלמו

אני אישית בHS הגעתי להדק של 4.5 פאונד עם מהלק קצרצר עם הידע הנכון אפשר לעשות פלאים

ועוד נקודה מחלקים של HS לא נסדקים שהם נופלים מגובה מטר ושל גלוק כן, בנושא האמינות אין מה להרחיב הוא עבר כמה וכמה מבחני התעללות כמו שהעבירו את הגלוקים והאקדח עבר בהצלחה
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 28 יולי 2011, 13:24

glockbuster כתב:EMT

אני אישית בHS הגעתי להדק של 4.5 פאונד עם מהלק קצרצר עם הידע הנכון אפשר לעשות פלאים

ועוד נקודה מחלקים של HS לא נסדקים שהם נופלים מגובה מטר ושל גלוק כן, בנושא האמינות אין מה להרחיב הוא עבר כמה וכמה מבחני התעללות כמו שהעבירו את הגלוקים והאקדח עבר בהצלחה

HS אקדח מעולה, והויכוח הוא ויכוח סרק כמו על עוד כמה סוגי אקדחים מעולים שלא מביאים.
בזמנו כשהחלטתי להחליף את ההקלר USP שלי, כמעט והשתכנעתי לקנות HS. האקדח ישב לי ביד מעולה, הצביע למטרה, הכל היה מעולה. אפילו רונן מקל וי לקח אותי למטווח ומאד נהניתי.
חזרתי לחנות ואמרתי לו גלוק 17. עד היום אני לא מצטער על ההחלטה.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי EMT » 28 יולי 2011, 19:04

glockbuster כתב:EMT

הבנתי של כינוי glockbuster מחייב יחס ''חם'' לכלי פלסטית מייצור אוסטרי אבל בכל זאת...

אתה בחרת להתייחס לנקודות שאני לא הזכרתי ואתה עוד שופט על מושגים של אנשים שאינך מכיר כלל.

אני מבין שבעינך הדק של 4,5 פאונד באקדח פלסטיק הוא שו''ס אבל צער לי לאכזב אותך - בגלוק ניתן להגיע להרבה פחות כולל מהלך סרק קצר עד לא קיים. הכל בארץ עבודת יד או בחו''ל ע''י הזמנת חלקים כאלה ואחרים.

סיפורי ''אינטרנט'' על מבחני התעללות מוכרים היטב, על כל מבחן יש תריסר אנשים שטעונים לתקלה כזאת או אחרת באקדח כזה או אחר. אמינות של מבחני רשת האלה נמוכה.

שוב, תנסה היום לקנות מחסנית של HS, מחסנית של סמית MP וספר לי מה אמרו לכך. %%$0066

מנגד בסיזד, גלוק, בול, ויריחו ניתן לקבל שרות זמין ואמין ללא קומבינות, רשימות המתנה וחברות בפייסבוק.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי צוות מספר 3 » 28 יולי 2011, 22:36

קטונתי כאן להביע דעה מקצועית לעומת גדולים וטובים ממני בידע וניסיון.
אבל...
ככבעל גאה לHS אני יכול לספר על עזרה שקיבלתי ומחסנית שהחליפו לי ועל כל דבר או חלק שהייתה בו בעיה אצל רונן ואורי מקל וי
הדרך למטרה לא פחות חשובה מהשגתה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי EMT » 28 יולי 2011, 22:47

סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד