הוצאת רישיון נשק

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

הוצאת רישיון נשק

על ידי maorov » 17 ינואר 2016, 18:16

אהלן אחים לנשק.
ברצוני להוציא רשיון לנשיאת נשק להגנה עצמית, עברתי על כל הקריטריונים וככה:
מגורים ביישוב אני גר בקרית גת ולפי מה שידוע לי קרית גת לא ברשימה של יישובים מסוכנים.
לגבי עבודה ביישוב אני נותן שירותים לגנרטורים באיזורים מאוד בעייתיים הבעיה היא שאין לי דרך להוכיח זאת והיישוב היחיד שיש לי דרך להוכיח זאת זה קיבוץ צאלים הוא נחשב יישוב מסוכן? השאלה אם מישהו פה יכול להכווין אותי בנושא מה לרשום מה לעשות אילו אישורים להמציא מודה לכם מאוד על העזרה.

אפשר לענות לי גם במייל maorovadia@gmail.com
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: הוצאת רישיון נשק

על ידי אקדוחן » 18 ינואר 2016, 01:33

תוכל להגיש בקשה, ולראות מה קורה עם זה, אף אחד לא מכיר את הרשימה במלואה(וטוב שכך), בגדול גדול, צריך להביא אישור מעסיק, חשבוניות על העיסוק, במקומות הנ ל, זאת אומרת שמרכז עבודתך נמצא שם, ולא אחת לחודש לדוגמא, אותו כנ ל במגורים, מרכז חייך זאת אומרת גר בפועל ולא מתארח לדוגמא כל סופ ש, יכול מאוד להיות שצאלים הינו יישוב זכאי, בדוק עם עצמך את רמת התדירות שהינך מבצע שם עבודה, והגש בקשה פרט לכמה פרוטות על ריצות כאלה ואחרות ובדיקת רופא, אין לך מה להפסיד, בהצלחה
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי maorov » 18 ינואר 2016, 08:43

אוקיי תודה רבה
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי maorov » 19 ינואר 2016, 17:56

ברגע שיש לי את כל האישורים אני נגש איתם למקום מסויים או שולח בדואר? מה הפרוצדורה?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Digo » 21 ינואר 2016, 22:08

בכתובת הזו תמצא הכל...
http://mops.gov.il/Fire_Arms/PersonalLi ... quest.aspx

זה סתם כתוב מסורבל, בתכלס, תתקשר ותקבע תור ללשכה שנוחה לך (לוקח המון זמן לקבל תור) ותתחיל לאסוף את כל המסמכים הדרושים לתבחין הרלוונטי. תיגש עם המסמכים ללשכה, ותקווה שיאושר. במידה וכן, תקבע מיד תור נוסף, ואז תוכל ללכת לקנות אקדח ולהוציא רישיון...

תעבור את השלבים הראשונים, ונשמח לעזור עם ההמשך...

בהצלחה!!
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי jluzer1 » 22 ינואר 2016, 20:41

אם זה דחוף לך אני מציע לקבוע תור ללשכה שיש לה תור קרוב ולאו דווקא ללשכה שהכי קרובה אלייך. לטעמי אין הבדל בין הלשכות השונות מבחינת שירות, יש דעות לכאן ולכאן, הכי חשוב זה להתחיל ולסיים עם זה.

בהצלחה
ואם יש לך שאלות נוספות אתה יותר ממוזמן לשלוח הודעה פרטית או להעלות שאלות לאחד הפורומים
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי maorov » 27 ינואר 2016, 00:01

תודה רבה לעוזרים הגשתי את הבלגאן נראה אם יאשרו :)
סליקאי ארד
סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד