האם יש עכשיו שוק לאפ-אן 9 ארוך ?

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

האם יש עכשיו שוק לאפ-אן 9 ארוך ?

על ידי Bready » 23 פברואר 2016, 20:07

שלום לכולם,
אני מחליף אקדח בקרוב.
בחנות שבה רכשתי את האקדח החדש מסרבים למכור עבורי את הישן. מצפים/מקווים שאמסור להם אותו בחינם.
האם יש שוק לאקדח ?
הוא במצב מצויין, עברו דרכו כ 3500 כדורים ויש לו ריקורד נקי (מעולם לא היה מעורב באף עבירה. אני מציין זאת בגלל המשפט הבא).
אם אין לו שוק, אני מעדיף לתרום אותו למשטרת ישראל. אני מתנדב שם לפעמים.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: האם יש עכשיו שוק לאפ-אן 9 ארוך ?

על ידי argra11 » 24 פברואר 2016, 01:24

אם קצת סבלנות ובמחיר המתאים אפשר למכור הכל.
לדעתי האקדח שלך ימכר בחנות שבה תשאיר אותו בין 1000 - 2000 ש"ח בהתאם ל"רוח" הקונה.

קונה ,שקונה ישירות ממך , חייב לבצע הדרכה+ירי+אישור תקינות הכלי במטווח ויש לזה עלויות.
מכאן כבר "תיגזור" את המחיר "ההגיוני" של הכלי שלך בשוק ולמה אתה יכול לצפות (אלה אם מגיע אליך "חולה" FN ).

השאלה מה עדיף לך ? 500-1000 ש"ח בכיס או כלום במשטרת ישראל?
חבר שלי ראה בזה תרומה למדינה ותרם . אחר אמר שעדיף לו "מצלצלים".
במקרה שהחלטת ש"מצלצלים" עדיף :
1. תימצא קונה ותסגרו על מחיר ותסביר לו מה ה"תהליך שהוא צריך לעבור" בכדי שהכלי שלך יעבור לידיו (חייב לבצע הדרכה+ירי+אישור תקינות הכלי במטווח + ניירת ,לכל זה יש מחיר שצריך לשאול במטווח כמה עולה ).
2. גש איתו למטווח שבו אתה קונה את הכלי החדש ותתנה את קניית החדש בטיפול הניירת של הישן.
(בגלל שכבר הבאת קונה לכלי הישן ואתה קונה חדש למטווח יש מוטיבציה ל"עזור" לך בהעברה .ז"א שהמטווח יעביר את הכלי הישן לבעלים החדש כולל כל הניירת שהוא צריך לבט"פ , וינפיק לך ניירת על הכלי החדש , ככה לא תצטרכו שניכם להתרוצץ בין המטווח לבט"פ)

במקרה של תרומה למשטרת ישראל:
הרשיון צמוד לאקדח לא לבעליו , עליך לפנות לבט"פ ולהסביר ולשאול מה תהליך נתינת תרומה של אקדח למשטרת ישראל.(כל הסבר שתקבל , תנסה לקבל בכתב בכדי שלא יהיו אי הבנות אחר כך)
אם תיגש למשטרת ישראל ותתן להם את האקדח מראש , אתה תוחתם על טופס ויתור ובעצם ויתרת על הרישיון ותצטרך להתחיל בקשת קבלת רישיון (כולל עמידה בעילה) מההתחלה!!!
בהצלחה
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
==============================
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ארציאל » 25 פברואר 2016, 20:47

יש למשטרה מספיק "תורמים" שלא מרצון, ורוב האקדחים שוכבים שם כאבן שאין לה הופכין, אין סיבה שלא תמכור לאדם פרטי (עדיף) או לבית מסחר (במחיר שחיטה)
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי carver » 25 פברואר 2016, 21:36

ראיתי חברה צעירים שמחפשים אקדחים זולים.
פרסם במחיר נמוך, ויש סיכוי שיימכר.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד