רמקולים
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רמקולים
חברים:
מי יכול (ויודע) להמליץ על זוג רמקולים ראשיים איכותיים בעלי נצילות גבוהה שיעבדו הייטב עם מערכת קולנוע ביתי/סטריאו משוכללת (YAMAHA XR-V620), וגם לא יעלו הון קטן?
תודה.
מי יכול (ויודע) להמליץ על זוג רמקולים ראשיים איכותיים בעלי נצילות גבוהה שיעבדו הייטב עם מערכת קולנוע ביתי/סטריאו משוכללת (YAMAHA XR-V620), וגם לא יעלו הון קטן?
תודה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
דונדק שלום,
לי יש בבית מערכת סטריאו+קולנוע(YAMAHA) עם 2 רמקולים מתוצרת B&W
דגם DM 601 S2. (עלו 2400 שקל)
הם נקנו לאחר סקר שוק די ארוך, ובגלל שאני לא המומחה הכי גדול בכל המושגים הטכנים המבחן היה מבחן השמיעה.
התוצאות עדיין תקפות לאחר שנה וחצי ולאחר שאחד הרמקולים נפל מגובה 2 מטר ואיכות הצליל לא ירדה מאומה
.
יצרניות אחרות שכדאי לקחת בחשבון הם: WHARFENDALE, MISSION, BOSE, JBL
אם אתה גר בירושליים (כך הבנתי) גש לחנות בשם אודיטון ברחוב שמאי,
הוא מחזיק מוצרים איכותיים ויכול לייעץ לך ברמה הרבה יותר טובה מאשר "מומחי" הסטריאו/מקררים/מזגנים/שואבים, שתמצא בחנויות הגדולות.
אם אתה מחפש מידע באינטרנט:
www.whathifi.com (יש מילון מושגים טכניים, מאמרים, קישורים לאתרי יצרניות ועוד)
בהצלחה!
לי יש בבית מערכת סטריאו+קולנוע(YAMAHA) עם 2 רמקולים מתוצרת B&W
דגם DM 601 S2. (עלו 2400 שקל)
הם נקנו לאחר סקר שוק די ארוך, ובגלל שאני לא המומחה הכי גדול בכל המושגים הטכנים המבחן היה מבחן השמיעה.
התוצאות עדיין תקפות לאחר שנה וחצי ולאחר שאחד הרמקולים נפל מגובה 2 מטר ואיכות הצליל לא ירדה מאומה

יצרניות אחרות שכדאי לקחת בחשבון הם: WHARFENDALE, MISSION, BOSE, JBL
אם אתה גר בירושליים (כך הבנתי) גש לחנות בשם אודיטון ברחוב שמאי,
הוא מחזיק מוצרים איכותיים ויכול לייעץ לך ברמה הרבה יותר טובה מאשר "מומחי" הסטריאו/מקררים/מזגנים/שואבים, שתמצא בחנויות הגדולות.
אם אתה מחפש מידע באינטרנט:
www.whathifi.com (יש מילון מושגים טכניים, מאמרים, קישורים לאתרי יצרניות ועוד)
בהצלחה!
"הסתכל בשלשה דברים ואין אתה בא לידי עברה: דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון."
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
יש חנות נפלאה ( שם קניתי את ה- Yamaha 620 שלי לפני כשנה) בפתח-תקווה, זבוטניסקי 100.
בחנות מגוון גדול.
הייעוץ אמיתי והמחירים לא בשמיים.
כמו כן ניתן לפרוס להרבה תשלומים.
אני קניתי רמקולים של ( AR (Acustic Reasearch במיחר של 1000 ומשהוא שח לזוג + 700 ל- Center ואני מאושר עד הגג.
בנוסף- הרמקולים טובים מאד גם לשמיעת מוזיקה (לא קטנים לוויניים) כך שניתן לנצל את "המערכת" גם לכך.
מקווה שעזרתי.
נ.ב.
http://www.stereo-star.co.il/
בחנות מגוון גדול.
הייעוץ אמיתי והמחירים לא בשמיים.
כמו כן ניתן לפרוס להרבה תשלומים.
אני קניתי רמקולים של ( AR (Acustic Reasearch במיחר של 1000 ומשהוא שח לזוג + 700 ל- Center ואני מאושר עד הגג.
בנוסף- הרמקולים טובים מאד גם לשמיעת מוזיקה (לא קטנים לוויניים) כך שניתן לנצל את "המערכת" גם לכך.
מקווה שעזרתי.
נ.ב.
http://www.stereo-star.co.il/
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד