אני חדש פה
אני חדש פה
היי אני סליקאי חדש
אני מתענין מה צריך כדי להיכנס ליחידה מובחרת בצבא?
אה כן ומה צריך כדי להוצאי רשיון לנשק
אני מתענין מה צריך כדי להיכנס ליחידה מובחרת בצבא?
אה כן ומה צריך כדי להוצאי רשיון לנשק
- סליקאי ארד
היי אלביס.
קודם כל ברוך הבא לסליק.
ממה שאתה כותב אני מרשה לעצמי להניח שאתה עדיין לפני גיוס (תקן אותי אם אני טועה
), וכאן באה השאלה- עוד כמה זמן אתה מתגייס?
אם בזמן הקרוב- עד חצי שנה- יהיה לך קשה מאוד להתקבל ליחידה מובחרת, אלא אם עשית זאת כבר. אם יש לך יותר זמן מזה, אתה פשוט צריך לומר את רצונך בלישכת הגיוס, ואחרי זמן קצר כבר יגיעו אליך טפסים המזמינים אותך לגיבושים שונים. אם אתה מתגייס עוד כחודש חודשיים, שלושה, פשוט תתגייס לחטיבת חי"ר סדירה ושמה כבר תעשה גיבוש מיוחד ליחידות המובחרות השייכות לחטיבה עצמה.
לגבי האקדח- באתר של משרד הפנים יש טופס קריטריונים מסודר, שאחד החברים האחרים כאן כבר ייתן לך קישור אליו. בעיקרון, אתה צריך לגור ביישוב זכאי, להיות סרן במילואים, סא"ל במילואים, קצין/ נגד בסדיר, לשרת ביחידה המאושרת לכך (ופה אני אשמור על בטחון שדה ולא אפרט אילו), לעסוק במסחר ביהלומים, ועוד ועוד, תבחינים שאני בטוח שהחברים הטובים כבר יוסיפו ויפרטו (או לא...
) לגביהם.
בכל מקרה בהצלחה בצבא, ותמשיך לגלוש באדיקות, ואני מבטיח לך שתלמד פה כל יום לפחות דבר אחד חדש (וגם אם לא, אז לפחות תשפר את מהירות ההקלדה שלך פי כמה- כמוני).
עומר.
קודם כל ברוך הבא לסליק.
ממה שאתה כותב אני מרשה לעצמי להניח שאתה עדיין לפני גיוס (תקן אותי אם אני טועה

אם בזמן הקרוב- עד חצי שנה- יהיה לך קשה מאוד להתקבל ליחידה מובחרת, אלא אם עשית זאת כבר. אם יש לך יותר זמן מזה, אתה פשוט צריך לומר את רצונך בלישכת הגיוס, ואחרי זמן קצר כבר יגיעו אליך טפסים המזמינים אותך לגיבושים שונים. אם אתה מתגייס עוד כחודש חודשיים, שלושה, פשוט תתגייס לחטיבת חי"ר סדירה ושמה כבר תעשה גיבוש מיוחד ליחידות המובחרות השייכות לחטיבה עצמה.
לגבי האקדח- באתר של משרד הפנים יש טופס קריטריונים מסודר, שאחד החברים האחרים כאן כבר ייתן לך קישור אליו. בעיקרון, אתה צריך לגור ביישוב זכאי, להיות סרן במילואים, סא"ל במילואים, קצין/ נגד בסדיר, לשרת ביחידה המאושרת לכך (ופה אני אשמור על בטחון שדה ולא אפרט אילו), לעסוק במסחר ביהלומים, ועוד ועוד, תבחינים שאני בטוח שהחברים הטובים כבר יוסיפו ויפרטו (או לא...

בכל מקרה בהצלחה בצבא, ותמשיך לגלוש באדיקות, ואני מבטיח לך שתלמד פה כל יום לפחות דבר אחד חדש (וגם אם לא, אז לפחות תשפר את מהירות ההקלדה שלך פי כמה- כמוני).

עומר.
עומר.
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
אלוויס,
הרבה מידע שימושי תוכל למצוא באתר http://www.idf2000.co.il/. אם בחרת קמ"י כתחביב, זה דבר מצוין. תמיד נחמד להתמיד בתחביב שעוזר לביטחון העצמי. תעדכן אותנו.
הרבה מידע שימושי תוכל למצוא באתר http://www.idf2000.co.il/. אם בחרת קמ"י כתחביב, זה דבר מצוין. תמיד נחמד להתמיד בתחביב שעוזר לביטחון העצמי. תעדכן אותנו.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
- סליקאי ארד
אלויס ,
לא מזמן,,,, כשאני ההיתי בן 15 תאמין לי שלא ידעתי שיש יחידות מיוחדות /סודיות
ידענו רק שלצנחנים יש כומתה אדומה,,ותחת אדום
לשריונאים יש כומתה שחורה,,וחיים שחורים
ולגולני יש רק תחת אדום וחיים שחורים,,,,
אבל אין מה לדאוג אף אחד לא שכח אותנו ,,,ו"פתחו" לנו כמו לגדולים,,,
יש לך עוד 1000 יום לגיוס לך תעשה חיים ותהנה מכל יום!
לא מזמן,,,, כשאני ההיתי בן 15 תאמין לי שלא ידעתי שיש יחידות מיוחדות /סודיות
ידענו רק שלצנחנים יש כומתה אדומה,,ותחת אדום
לשריונאים יש כומתה שחורה,,וחיים שחורים
ולגולני יש רק תחת אדום וחיים שחורים,,,,
אבל אין מה לדאוג אף אחד לא שכח אותנו ,,,ו"פתחו" לנו כמו לגדולים,,,
יש לך עוד 1000 יום לגיוס לך תעשה חיים ותהנה מכל יום!
פחות -לרוב זה יותר,,
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד