הוצאת רשיון לאופנוע כבד

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

הוצאת רשיון לאופנוע כבד

על ידי גל רונן » 01 נובמבר 2003, 02:15

שלום לכולם.

אני כיום רוצה להוציא רשיון לאופנוע כבד, הבעיה היא שבמהלך השרות שלי נפצעתי ונקבעו לי אחוזים.

נשלחתי לוועדה לבדיקת כשירותי לחידוש רשיון לרכב פרטי ונמצאתי מתאים לחלוטין לנהוג ברכב פרטי, (אני כשיר ב101% לנהוג על כל כלי רכב ואני בכושר הרבה יותר טוב מהרבה מאוד אנשים - 4 ק"מ שחיה כל בוקר 3.5 קילומטר ריצה כל ערב עכשיו הוספתי ומכון כושר פעמיים בשבוע) השאלה שלי היא האם אני זכאי להוציא רשיון לכלי דו גלגלי.
"חכם חנוכה - יקחהו מעימי לא ארצה לראותו שוב בן נעוות המרדות רחוק מרשעים ישועה"
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי GUSS » 01 נובמבר 2003, 04:31

תגיד אםאתה שוחה 4 הלוך בבוקר,,,וחוזר רק3.5 בערב,,,אתה לא מתרחק מהבית כל יום בחצי קמ',,,, :lol:
חוץ מזה רשיון זה לא קורס טים,,,לא בודקים לא כושר לא קב"א ובטח לא מנת משכל,,, :lol:
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי גל רונן » 03 נובמבר 2003, 14:15

guss אני מתכוון עכשיו ברצינות, האם מישהוא יודע האם אני זכאי להוציא רשיון לדו גלגלי?
"חכם חנוכה - יקחהו מעימי לא ארצה לראותו שוב בן נעוות המרדות רחוק מרשעים ישועה"
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי הצעדן » 03 נובמבר 2003, 14:59

סביר להניח שאם רופא יחתום על טופס כשירות לא תהיה מניעה מקבלת רשיון מתאים.
פנה למורה לנהיגה שאתה מכיר (או שהומלץ על ידי מי מחבריך) ואני משוכנע כי יוכל לתת תשובה מוסמכת יותר.

לא מזמן בתכנית תחקירים בטלוויזיה הכין המנחה חותמת גומי ע"ש ד"ר דוליטל (כן, ד"ר דוליטל) וחתם על טופס כשירות לרכיבה על אופנוע לאדם שחתם כי הנו בריא וכי אין לו כל מגבלה רפואית או פגיעה או פגם או.... בכל גופו ובגפיו. הבחור קיבל ממשרד הרישוי את ברכת הדרך, אלא מה ?! בפועל מדובר באדם אשר רגלו האחת מלידה והשניה מתוצרת מפעל לגפיים מלאכותיות, הרופא הוא ד"ר דוליטל שמדבר עם חיות והצהרת הרופא והנבדק בטופס הרפואי מסווגות כמדע בדיוני. עד כאן הצד הפורמאלי.

בפועל, אם אתה אכן עשוי לסבול מבעיה כלשהיא ברכיבה על אופנוע, שקול שנית. אופנועים עשויים להיות מאוד בלתי סלחניים לטעויות.

בכל אופן בהצלחה.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

קצר ולעניין

על ידי sea_goal » 03 נובמבר 2003, 15:01

אתה הולך למשרד התחבורה - כשהם לא שובתים כמובן !! ומראה תעודת שחרור שבה כתוב " תום שרות " ואז מתחיל הליך רגיל - כי רשיון לאופנוע כבד - זה " כאילו " רשיון ג ואז דורשים כל מיני בדיקות רפואיות - גם אני נכה צהל וקשקשו לי במוח .
שלח לי מייל אם טלפון ואני אסביר לך בדיוק מה לעשות
:) :D :idea:
" פגע לו בול בפוני " ...
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Spider » 26 נובמבר 2003, 00:13

כל עוד אין לך הגבלות רפואיות לנהיגה על רכב עם 4 גלגלים אז לא תיהיה לך בעיה להוציא רשיון על דו גלגלי.
יש לך רשיון על אופנוע?
הסיבה שאני שואל היא כי למיטב ידיעתי מנסיוני אתה תצטרך להוציא רשיון של עד 500 סמ"ק ורק אחרי שנה אתה תוכל להוציא רשיון של כבד , 500 והלאה.
בכל אופן אם אתה רוצה את כל הפרטים אני יכול לתת לך שם של מורה נהיגה שלדעתי יענה לך על כל השאלות שלך... אני הוצאתי אצלו רשיון גם על רכב וגם על אופנוע המכה הראשונה , הוא מעולה 8)
קוראים לו שאול צמח והפלאפון שלו : 553366-052
בהצלחה :wink: :!:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד