עיצה בקשק לפנס
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עיצה בקשק לפנס
בהום סנטר מציעים פנס נטען לבית ולרכב ב 79 ש"ח
כן, זה לא מאגצ'ארג ולא שורפייר
השאלה אם מישהו מכיר והאם שווה ?
ניתן לראות בידיעות ב 7 ימים ובאתר של הומסנטר
תודה[/img]
כן, זה לא מאגצ'ארג ולא שורפייר
השאלה אם מישהו מכיר והאם שווה ?
ניתן לראות בידיעות ב 7 ימים ובאתר של הומסנטר
תודה[/img]
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
לא טוב כלל
לפני שנה מכרו פנס כזה ב79 ש"ח באוטו דיפו קניתי והתאכזבתי מאד ,אורך חיי הסוללה קצר ביותר והיא מתרוקנת אחרי 20 דקות הדלקה ,במקרה הטוב. כמו כן לאחר שנה זרקתי אותו הטעינה לא הצלחה לאושש את הסוללה .(מחיר סוללה מעל 100 ש"ח) הפנס לא היה בשימוש יום יומי אלא רק בסופי שבוע ובתקלות שונות .כמו כן הפנס גם כבד יחסית וצריך מישהו חזק להחזיקו ברציפות . טוב לאימון ריצה עם משקולת ביד. עדיף להשקיע בפנס קטן יותר ובעל עוצמת אור חזקה שאומנם יקר יותר אבל נוח יותר לנשיאה.
כל זה רק לפי דעתי האישית ועל לו לאף אחד להיעלב או להיפגע.

כל זה רק לפי דעתי האישית ועל לו לאף אחד להיעלב או להיפגע.

קולונל.
שורפייר ורק שורפייר.
ממליץ בכל לב על השורפייר , כמה קטן ככה ענק. מחזק את האימרה הידועה ש"הגודל לא קובע...
עדיף לאגור מצלצלין וללכת על הטוב ביותר (שורפייר כמובן) ולא להתאכזב מאיזה מבצע "צעצוע".
ממליץ בכל לב על השורפייר , כמה קטן ככה ענק. מחזק את האימרה הידועה ש"הגודל לא קובע...
עדיף לאגור מצלצלין וללכת על הטוב ביותר (שורפייר כמובן) ולא להתאכזב מאיזה מבצע "צעצוע".
- סליקאי כסף
בנוגע לפנסי שורפייר, אמנם מעולים בכל קנה מידה אבל באלו המיועדים לירי, כלומר מחוברים לנשק, כדוגמת G2 ישנה בעייה קטנטונת...
לכשנשרפת הנורה [וזה קורה לאחר די הרבה זמן ודי הרבה ירי...] צריך להחילף את הנורה אשר מחוברת כחטיבה אחת עם הרפלקטור... העלות גבוהה...
[נורה לפנס G2 עולה 149 ש"ח...]
אבל מעבר לכך, אני מצתרף להמלצות, ואפשר לשקול גם את Stream Light וכד' פנסים איכותיים ולא זולים.
לכשנשרפת הנורה [וזה קורה לאחר די הרבה זמן ודי הרבה ירי...] צריך להחילף את הנורה אשר מחוברת כחטיבה אחת עם הרפלקטור... העלות גבוהה...

אבל מעבר לכך, אני מצתרף להמלצות, ואפשר לשקול גם את Stream Light וכד' פנסים איכותיים ולא זולים.
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב
- סליקאי זהב
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד