סלובניה קרואטיה
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
סלובניה קרואטיה
היי חברים
מישהו אולי נסע פעם ברכב מאופטיה שבקרואטיה ללובליאנה שבסלובניה ?
על המפה המרחק הוא 80 ק"מ, כמה מה זמן זה בפועל ?, וכמה זמן נסיעה יש מלובליאנה לבלד ?
מיכאל מס ?? הלו ?
מישהו אולי נסע פעם ברכב מאופטיה שבקרואטיה ללובליאנה שבסלובניה ?
על המפה המרחק הוא 80 ק"מ, כמה מה זמן זה בפועל ?, וכמה זמן נסיעה יש מלובליאנה לבלד ?
מיכאל מס ?? הלו ?
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
טייסליק חבר יקר
לצערי איני שוהה בסליק לאחרונה , אך "במקרה" נתקלתי בבקשתך השנתית לגבי קרואטיה וסלובניה.
היריעה קצרה , דבר איתי בע"פ. כעיקרון , אתה ממהר לאן שהוא ? הדרכים בקרואטיה הינן קטאסטרופה. בסלובניה אתה חווה חוויות כביש , אוכלוסיה , שירותי תיירות וטבע פראי. תמהר לפני שהאיחוד עם אירופה יכניס כל מיני נוודים וכולירות שיהרסו את המדינה המקסימה הזו.
לצערי איני שוהה בסליק לאחרונה , אך "במקרה" נתקלתי בבקשתך השנתית לגבי קרואטיה וסלובניה.
היריעה קצרה , דבר איתי בע"פ. כעיקרון , אתה ממהר לאן שהוא ? הדרכים בקרואטיה הינן קטאסטרופה. בסלובניה אתה חווה חוויות כביש , אוכלוסיה , שירותי תיירות וטבע פראי. תמהר לפני שהאיחוד עם אירופה יכניס כל מיני נוודים וכולירות שיהרסו את המדינה המקסימה הזו.
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
הלו מיכאל,
כבר יש כרטיסים...(לא כמו שנה שעברה...).
רכב גם.......
אני פשוט מתכנן את המסלול עם AUTO ROUTE של מיקרוסופט, אבל לאחר החויה המפוקפקת בכבישי קרואטיה, אני לא מעוניין למתוח את הגבולות הנפשיים שלי יותר מידי....
שעתיים יספיק, או לתכנן 4 ? (ראישי שיש שם כבישי TOL)
כבר יש כרטיסים...(לא כמו שנה שעברה...).
רכב גם.......
אני פשוט מתכנן את המסלול עם AUTO ROUTE של מיקרוסופט, אבל לאחר החויה המפוקפקת בכבישי קרואטיה, אני לא מעוניין למתוח את הגבולות הנפשיים שלי יותר מידי....
שעתיים יספיק, או לתכנן 4 ? (ראישי שיש שם כבישי TOL)
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
בתוך סלובניה , תכנן שעה ללובליאנה. בקרואטיה , תלוי ביום בשבוע ובשעה. הנהיגה הינה תענוג מפוקפק.
מה לעזאזל אתה מחפש בלובליאנה ? אחרי שעה במרכז ליד שלושת הגשרים ת אין לך מה לעשות.
צא למערות פוסטוינה , לבלד , לקראנסקה-גורה , לאגם בוהיני , להר ווגל, לעמק הנהר סוצ'ה..
לבלד, לקניון וינטגר...
מה לעזאזל אתה מחפש בלובליאנה ? אחרי שעה במרכז ליד שלושת הגשרים ת אין לך מה לעשות.
צא למערות פוסטוינה , לבלד , לקראנסקה-גורה , לאגם בוהיני , להר ווגל, לעמק הנהר סוצ'ה..
לבלד, לקניון וינטגר...
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד