משקפי ירי
משקפי ירי
מישהו יודע איפה אפשר לרכוש משקפי ירי או של אוקלי או של רודי פרוגקט בארץ?
ומה טווח המחירים?
ואם יש דגמים מומלצים או חברות אחרות שמומלצות?
ומה טווח המחירים?
ואם יש דגמים מומלצים או חברות אחרות שמומלצות?
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
רודי פרוג'קט:
שם היבואן: רוני ענר
טל: 09-8997929
כתובת: שיכון השלום 25, כפר נטר
אתר אינטרנט: http://www.rudyproject.co.il
ותגיד "דוד שלח אותי"
יש הנחות לאנשי ירי מעשי ונדמה לי שגם לחברי הסליק.
שם היבואן: רוני ענר
טל: 09-8997929
כתובת: שיכון השלום 25, כפר נטר
אתר אינטרנט: http://www.rudyproject.co.il
ותגיד "דוד שלח אותי"
יש הנחות לאנשי ירי מעשי ונדמה לי שגם לחברי הסליק.
- סליקאי זהב

בתגובה להודעה הראשונה של נועם:
בשבוע גדנ"ע שעברתי דרך ביה"ס (קוראים לזה שבוע צה"ל...לא יודע כבר איך לקרוא לזה) המפקדת שלי אמרה שקולט הייתה חברת צעצועים וM-16 היה הנשק הראשון שלה...התחלתי לחשוב שזה לא ייתכן, הרי במערבונים מראים "קולט", זה מפורסם...וטון הדיבור של המפקדת נשמע מזלזל...קולט זה זבל (יש משהו בזה, אבל לא הייתי קורא לזה גרוטאה), וישראלי הכי טוב (אמנם זה עמיד, אבל לכל דבר יש מגרעת מסוימת)
הנטייה של אנשים בצה"ל שלא יודעים, היא לחשוב שאנחנו הכי טובים...אמנם יש לנו דברים מאוד טובים, אבל אסור לחשוב שאנחנו בני אלוהים, ולזלזל ככה בכל משהו שאינו ישראלי...דוגמה נוספת-יום חילות, ביתן חיל שריון...הטנקיסט אומר שזה מרכבה 3, הטנק השני הכי טוב בעולם...ואיזה טנק הכי טוב? מרכבה 4...
הבנתם?
לסיכום-המפקדת הזאת קיבלה ישר את מה שאמרו לה בלי לשאול שאלות, וחבל שזה החומר שמלמדים מפקדים בצה"ל...מזל שלי שלא פתחתי את הפה ואמרתי לה שזה לא נכון (בהכנה לצה"ל בלטרון, מרצה דיבר על זה שמפקדים לא אוהבים שמראים להם שהם טועים, מול שאר החיילים)
והשורה התחתונה היא-הבורות הגיעה לצה"ל...
בשבוע גדנ"ע שעברתי דרך ביה"ס (קוראים לזה שבוע צה"ל...לא יודע כבר איך לקרוא לזה) המפקדת שלי אמרה שקולט הייתה חברת צעצועים וM-16 היה הנשק הראשון שלה...התחלתי לחשוב שזה לא ייתכן, הרי במערבונים מראים "קולט", זה מפורסם...וטון הדיבור של המפקדת נשמע מזלזל...קולט זה זבל (יש משהו בזה, אבל לא הייתי קורא לזה גרוטאה), וישראלי הכי טוב (אמנם זה עמיד, אבל לכל דבר יש מגרעת מסוימת)
הנטייה של אנשים בצה"ל שלא יודעים, היא לחשוב שאנחנו הכי טובים...אמנם יש לנו דברים מאוד טובים, אבל אסור לחשוב שאנחנו בני אלוהים, ולזלזל ככה בכל משהו שאינו ישראלי...דוגמה נוספת-יום חילות, ביתן חיל שריון...הטנקיסט אומר שזה מרכבה 3, הטנק השני הכי טוב בעולם...ואיזה טנק הכי טוב? מרכבה 4...
הבנתם?
לסיכום-המפקדת הזאת קיבלה ישר את מה שאמרו לה בלי לשאול שאלות, וחבל שזה החומר שמלמדים מפקדים בצה"ל...מזל שלי שלא פתחתי את הפה ואמרתי לה שזה לא נכון (בהכנה לצה"ל בלטרון, מרצה דיבר על זה שמפקדים לא אוהבים שמראים להם שהם טועים, מול שאר החיילים)
והשורה התחתונה היא-הבורות הגיעה לצה"ל...
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
- סליקאי כסף

אורן
הבערות ולא הבורות
לגבי הבדיחה על קולט כמפעל צעצועים - טלפון שבור קלאסי.
לצערי גם בבה"ד 1 רואים שטויות / טעויות / ושכתוב עובדות.
עד שלא תהיה חובת בדיקה ואישור לחומרי הדרכה האנרכיה תימשך. כל מפקד מגזר (למעט פרסומים רשמיים) יכול להכין לו חוברת מערכי שעור ולרשום שם מה שהוא רוצה.
אם היה לך מושג כמה פעמים כבר ניתנה פקודה! לגנוז את השטות של קולט=מפעל צעצועים היית או בוכה או יותר נכון צוחק.
מזל שאנחנו לא נלחמים כמו שאנחנו מעבירים מטווחים בבסיסי הגדנ"ע (לא מועדוני קליעה שהם בכפיפות אחרת)
להתראות אילן
הבערות ולא הבורות
לגבי הבדיחה על קולט כמפעל צעצועים - טלפון שבור קלאסי.
לצערי גם בבה"ד 1 רואים שטויות / טעויות / ושכתוב עובדות.
עד שלא תהיה חובת בדיקה ואישור לחומרי הדרכה האנרכיה תימשך. כל מפקד מגזר (למעט פרסומים רשמיים) יכול להכין לו חוברת מערכי שעור ולרשום שם מה שהוא רוצה.
אם היה לך מושג כמה פעמים כבר ניתנה פקודה! לגנוז את השטות של קולט=מפעל צעצועים היית או בוכה או יותר נכון צוחק.
מזל שאנחנו לא נלחמים כמו שאנחנו מעבירים מטווחים בבסיסי הגדנ"ע (לא מועדוני קליעה שהם בכפיפות אחרת)
להתראות אילן
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד