קנית אקדח לאחר גניבה עיצה דחופה
קנית אקדח לאחר גניבה עיצה דחופה
פרצו לי הבייתה וגנבו כספת שבתןכה אקדח יש לי אישור מישטרה שאין חשד לרשלנות מצידי אני הולך למשרד הפנים לבקש אקדח חדש הרשיון היה תבחין מלפני 96 מה הפרוצדורה?
- סליקאי ארד

איתמר, זאת אומרת שדודי חייב לעמוד באחד מהתבחינים העכשוויים של משרד הפנים, ולוותר על הכלי החדש עם פקיעת העילה (התבחין), אלא אם יעמוד בתבחין אחר.
אילו הנשק היה מוחלף ולא נגנב, דודי היה יכול ליהנות מהמשך תבחין 96 (כלומר להחזיק בנשק ללא עמידה בתבחין קיים), משום שההחלפה אינה דורשת בקשה חדשה לכלי ירייה.
אילו הנשק היה מוחלף ולא נגנב, דודי היה יכול ליהנות מהמשך תבחין 96 (כלומר להחזיק בנשק ללא עמידה בתבחין קיים), משום שההחלפה אינה דורשת בקשה חדשה לכלי ירייה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ארנולד כתב:איתמר, זאת אומרת שדודי חייב לעמוד באחד מהתבחינים העכשוויים של משרד הפנים, ולוותר על הכלי החדש עם פקיעת העילה (התבחין), אלא אם יעמוד בתבחין אחר.
אללה יוסטור........
האם התבחין קשור למסט"ב של הנשק שהם לא מאפשרים לקנות נשק חדש?? נדפקת פעם אחת בזה שפרצו לך הביתה וגנבו את הנשק ונדפקת פעם שניה בזה שמשרד הפנים לא מאשר לך לקנות נשק חדש..
- תרמתי למען הסליק

דיברתי היום אם שני מנהלי מטווחים אדומים(חבר שלי) ובול ושניהם אמרו לי שתבחין 96 אני לא צריך לעמוד מחדש בקריטריונים הייתי גם במשרד הפנים והפקיד אמר שאני צריך לחכות חודש ולהביא אישור ממפקד המרחב שלא נפתחו נגדי תיקים פליליים ואין לא התנגדות לחידוש הרישיון ואז הוא לא צופה בעיות
- סליקאי ארד

Webart כתב:מקוה שהשולחן יעמוד במשקל הוילה המונחת עליו![]()
כעקרון, כפי שאמרתי, אם אתה ממשיך לעמוד בקריטריונים, אין שום מניעה מקבלת הרשיון חזרה, אם פקעה העילה - שכח מזה, אינני מאמין כי תקבל את רשיונך חזרה (אשמח להתבדות).
יללה תעלה איזה דף עם כפתורי הצבעה ונעשה טוטו
א.
- תרמתי למען הסליק

מנסיוני המר: גם לי קרה אותו הדבר, אלא שלי לא היה רשיון תחת תבחין מלפני 96.
עד עכשיו לא הצלחתי להוציא רשיון מחדש - עוד מעט אתחיל לעבוד על העניין שוב.
המליצו לי בזמנו על עו"ד (בראס אני חושב קראו לו), והוא רצה 300$, ואמר (בהגינות רבה) שהוא לא יכול לערוב לתוצאות.
לאור היותי סטודנט, והיות והמחיר היה גדול עלי, ויתרתי בינתיים. אני מקווה שלך תהיה יותר הצלחה
עד עכשיו לא הצלחתי להוציא רשיון מחדש - עוד מעט אתחיל לעבוד על העניין שוב.
המליצו לי בזמנו על עו"ד (בראס אני חושב קראו לו), והוא רצה 300$, ואמר (בהגינות רבה) שהוא לא יכול לערוב לתוצאות.
לאור היותי סטודנט, והיות והמחיר היה גדול עלי, ויתרתי בינתיים. אני מקווה שלך תהיה יותר הצלחה
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

- סליקאי ארד

- סליקאי ארד

הבנתי שהוא אמנם מתעסק עם זה הרבה, ושיש לו נסיון בעניין, אבל אני חושש שאין לי את הטלפון שלו (אולי בארץ יש לי, אבל אני בחו"ל כרגע).
הכיטוב - לחפש בדפי זהב על פי "עו"ד בראס", או לחפש בגוגל, או לשאול עו"ד אחר שאולי מכיר אותו (כמו רופאים, גם עו"ד מכירים קולגות רבים).
בהצלחה!
הכיטוב - לחפש בדפי זהב על פי "עו"ד בראס", או לחפש בגוגל, או לשאול עו"ד אחר שאולי מכיר אותו (כמו רופאים, גם עו"ד מכירים קולגות רבים).
בהצלחה!
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד