אימייל ב- GMAIL
אימייל ב- GMAIL
יש לי שתי הזמנות ל GMAIL אם יש מישהו שרוצה אחת מוזמן לשלוח מייל
ל brahams@gmail.com ולכתוב HASLIK בשורת הנושא....
אייל

ל brahams@gmail.com ולכתוב HASLIK בשורת הנושא....
אייל

דרך ארץ קדמא לתורה
אני מציע שישלחו לך הודעה פרטית כדי שרק חברי הסליק יוכלו להנות ממהטבה ולא סתם מישהו מהאינטרנט שבמקרה נכנס וקרא את ההודעה.
דרך אגב חברה כנראה יהיו לי גם העוד מעט הזמנות. בעיקרון אני אתרום 6 הזמנות לחברי הסליק.
ברגע שאכן אקבל את ההזמנות אני אודיע.
גם מי שלא יקבל מיד יוכל עדיין להשיג GMAIL, כי הרי כל אחד מאותם 6 יקבל 6 הזמנות וכך אם אותם אנשים ירצו הם יוכלו להזמין גם אותכם וכך הלאה.
יום טוב
,

דרך אגב חברה כנראה יהיו לי גם העוד מעט הזמנות. בעיקרון אני אתרום 6 הזמנות לחברי הסליק.
ברגע שאכן אקבל את ההזמנות אני אודיע.
גם מי שלא יקבל מיד יוכל עדיין להשיג GMAIL, כי הרי כל אחד מאותם 6 יקבל 6 הזמנות וכך אם אותם אנשים ירצו הם יוכלו להזמין גם אותכם וכך הלאה.
יום טוב

SharpShooter
נגמר ,אזל....
נגמרו ההזמנות,אם יגיעו עוד -זה קורה כל כמה זמן כך אמרו לי -אשמח להמשיך לחלק אותן לחברי הסליק
שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם

שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם
אני פה בגלל higt-power כתב:גם לי יש 4 invites ללא דורש (לכל החברים או שיש כבר ג'ימייל או שלא מוצאים מה לעשות עם 1 ג'יגה) ..כל המעוניין בחשבון gmail מוזמן לכתוב לי בפרטי
:-) באתי בגלל החבר... נשארתי בגלל הבעל :-)
yoav30 כתב:ואם יש לי email של Gmail, איך אני מקבל עכשיו invitations??
הן מגיעות בעצמן תוך כמה ימים או שבועות-תלוי כנראה בקצב הגידול של המנוים או משו כזה(אני קיבלתי 6 invites אחרי שבוע של חוסר שימוש בג'ימייל,ואילו מישהו אחר -חודשיים קודם לכן-חיכה להזמנות האלה כחודש של שימוש מאומץ...)
:-) באתי בגלל החבר... נשארתי בגלל הבעל :-)
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד