דפדפן חדש באינטרנט
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
דפדפן חדש באינטרנט
לכל מי שנימאס מהאקספלורר העייף.
דפדפן חזק ומהיר.
goop.co.il
דפדפנים
- חדש - מומלץ
Maxthon נחשב לדפדפן החזק ביותר והפונקציונלי ביותר מבין כל הדפדפנים הקימים כיום באינטרנט, הדפדפן מבוסס על ליבת המנוע של אקספלורר, ומאפשר לכם פונק' יחודיות ביותר כגון ניווט וגלישה בו זמנית בחלון אחד. בר ניווט מתקדם המכיל עשרות פונק', הזוללות משאבי מערכת מינימליים, תמיכה מלאה בעשות פלאגים, שינוי סקינים לפי בחירת הגולש ועוד...
גודל : 4.81 MB
הרשאה : חופשי
דפדפן חזק ומהיר.
goop.co.il
דפדפנים
- חדש - מומלץ
Maxthon נחשב לדפדפן החזק ביותר והפונקציונלי ביותר מבין כל הדפדפנים הקימים כיום באינטרנט, הדפדפן מבוסס על ליבת המנוע של אקספלורר, ומאפשר לכם פונק' יחודיות ביותר כגון ניווט וגלישה בו זמנית בחלון אחד. בר ניווט מתקדם המכיל עשרות פונק', הזוללות משאבי מערכת מינימליים, תמיכה מלאה בעשות פלאגים, שינוי סקינים לפי בחירת הגולש ועוד...
גודל : 4.81 MB
הרשאה : חופשי
LIFE BE IN IT!
- סליקאי ארד
- תרמתי למען הסליק
Colonel כתב:פיירפוקס מעולה !
כדאי לשמור בצד את ה IE כיוון שיש דפים (עברית בעיקר) שהפיירפוקס לא מסתדר איתם
ממילא אין אפשרות להפטר מIE...

מה שכן,כדאי להוריד extension קטנטן [ieview ]לפיירפוקס שמאפשר פתיחת לינק מסוים ישירות בIE על ידיי לחיצה על כפתור ימני ובחירה באופציה הזו,בלי הצורך להעתיק לינק,לפתוח IE,להדביק לינק.
לא נתקלתי כמעט בבעיות עם העברית.....
אני כבר כשנהמשתמשת כמעט אך ורק בפיירפוקס ,מלבד באתרים שמסרבים להיות מוצגים בו כמו שצריך
נערך לאחרונה על ידי אני פה בגלל higt-power בתאריך 07 ינואר 2005, 21:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
:-) באתי בגלל החבר... נשארתי בגלל הבעל :-)
אני פה בגלל higt-power כתב:ממילא אין אפשרות להפטר מIE...![]()
ידוע, הרי זה העניין שעמד במרכז התביעות נגד מייקרוסופט באירופה ובארה"ב, הדרישה להפריד אותו (וישומים נוספים) מתוכנת החלונות
כוונתי היתה שכדאי לזכור שהוא עדיין קיים כי רוב הסיכויים שפה או שם נזדקק לו...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד