היי אני מעוניין למכור אבל לא יודע בכמה

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

היי אני מעוניין למכור אבל לא יודע בכמה

על ידי wg1 » 28 ינואר 2006, 22:17

הי הנשק הזה היה שיך לאבא שלי והוא כבר לא איתנו לכן אני מעוניין למכור אותו אבל אין לי מושג ירוק מה הוא ערך השוק של כלי כזה (יד שניה) אשמח עם תוכלו להפנות אותי לאתר מתאים משהו כזה. באי מייל wg1@wall.co.i או בפורום
בתודה רבה הדר
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי טריגר » 28 ינואר 2006, 22:23

אם תכתוב איזה נשק יש ברשותך,
אני בטוח שחברי הפורום יוכלו לעזור....

אופציה נוספת והיא הרבה פחות טובה היא לגשת לסוחר נשק- קח בחשבון שיש לו אינטרס.
כמו כן אם זה נשק נפוץ תוכל לבדוק כמה עולה דגם כזה חדש ולעשות את החשבון לבד...

בהצלחה!
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נועם » 28 ינואר 2006, 22:48

הדר,

אני משתתף בצערך.

מה עושים ?

1. ע"פ נהלי משרד הפנים עליך להפקיד את כלי הירייה בתוך 30 יום מפטירת בעליו, בתחנת המשטרה הקרובה למקום מגוריך.

2. אני ממליץ לך לטפל בכלי טרם ההפקדה - שימון כבד ואחסון בניילון עבה. במשטרה לא מטפלים בכלים מופקדים ויצא לי לצערי להפגש עם כלים שיצאו מהפקדה במשטרה במצב עגום ביותר עד כדי פגיעה בערכם.

3. מכירת הנשק לאדם אחר יכולה להתבצע באישור מיוחד מפקיד הרישוי - לאחר שיש לך צו ירושה חתום ע"י עו"ד / נוטריון וקיבלת רשיון מיוחד למכירת הכלי מאת משרד הפנים.
לפרטים נוספים בנושא זה, אנא פנה לפקיד/ת הרישוי האמון על איזור מגורייך.

4. אין לך מה לגשת לסוחר נשק עם הכלי, הסיבה מופיעה בסעיף מס' 1.

5. אופציה אחרת היא לוותר על הכלי לטובת המדינה, במידה ומדובר בכלי ישן. תוכל למסור אותו בתחנת המשטרה, אך הקפד לקבל אישור כי מסרת את הכלי והעבר אותו (צילום, את המקור שמור לפחות ל 7 שנים ואף יותר) לפקיד/ת רישוי כלי ירייה.

6. מכירת הכלי לסוחר - המצב בשוק הנשק הישראלי הוא כזה שלסוחרים יש אינטרס לקבל כלים ולא לרכוש כלים, כיוון שאין מה לעשות עם כלים מדגמים ישנים שלא ניתן "לגלגל" אותם הלאה.
כך שאל תצפה לקבל סכום רציני על הכלי (חבל שלא נקבת בסוג ובדגם) ואולי אף יוצע לך לוותר על הכלי לטובת הסוחר.

7. מכירת הכלי לאדם פרטי - במידה ויש לך קונה המעוניין בנשק, גשו יחד למשרד הפנים להסדרת העברת הבעלות באופן רשמי.

8. חיפוש במערכת הפורומים יעלה מידע נוסף.

במידה ויש לך שאלות נוספות, אשתדל לסייע, פנה אלי למייל או לפרטי.

רק טוב.

נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי hk765 » 29 ינואר 2006, 11:56

תנסה למכור לחנות.
כך תידע כמה שווה חצי מהאקדח ...
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד