חדש בעולם הנשק והפורום...צריך תמיכה...
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מתי אני יכול להוציע רשיון לנשק?
באיזה תנאים?
איזה סוג של נשק?
ועם תוכלו בכללי להסביר לי עם אני יכול לעבוד כמאבטח פרטי (לא דרך חברה)
תודה רבה
מתי אני יכול להוציע רשיון לנשק?
באיזה תנאים?
איזה סוג של נשק?
ועם תוכלו בכללי להסביר לי עם אני יכול לעבוד כמאבטח פרטי (לא דרך חברה)
תודה רבה
- סליקאי ארד

- תרמתי למען הסליק

רק לא לשדלג את היוצגים, johndoe.
מומלץ לעיין בתבחינים של משרד הפנים בכתובת www.pnim.gov.il
לעניין מאבטח עצמאי - לדעתי לא (לפחות לא חמוש). תצטרף לפתוח חברה בשביל זה, כולל מפעל ראוי.
מומלץ לעיין בתבחינים של משרד הפנים בכתובת www.pnim.gov.il
לעניין מאבטח עצמאי - לדעתי לא (לפחות לא חמוש). תצטרף לפתוח חברה בשביל זה, כולל מפעל ראוי.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
18+כמה ?
אם אתה מעל 18 ויש לך ת"ז, הדפס טופס הצהרת בריאות של משרד הפנים, מלא אותה והחתם רופא. בשלב הבא, בוא למטווח (טלפון 03.9527063)לקבל הדרכה בסיסית ולקלוע למטרה.
רשיון לנשק - לאחר שתצלח את מחסום הגיל (21 ומעלה) ובמידה ותעמוד בתבחינים שקבע משרד הפנים (ראה באתר משרד הפנים www.pnim.gov.il) תוכל לקבל רשיון לנשק אישי.
לגבי אבטחה - עבודה במסגרת חברות שמירה / אבטחה ולא כיחיד.
בהצלחה.
נועם.
אם אתה מעל 18 ויש לך ת"ז, הדפס טופס הצהרת בריאות של משרד הפנים, מלא אותה והחתם רופא. בשלב הבא, בוא למטווח (טלפון 03.9527063)לקבל הדרכה בסיסית ולקלוע למטרה.
רשיון לנשק - לאחר שתצלח את מחסום הגיל (21 ומעלה) ובמידה ותעמוד בתבחינים שקבע משרד הפנים (ראה באתר משרד הפנים www.pnim.gov.il) תוכל לקבל רשיון לנשק אישי.
בהצלחה.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:18+כמה ?
בהצלחה.
נועם.
נולדתי ב 13/2/1988
אני גר בצפון
תודה לך
אז אני יכול ללכת מגיל זה למטווח?
תודה
- סליקאי ארד

אני מדריך ירי, לא מורה לחשבון. עם המחשבון הסולרי שלי, הצלחתי להבין כי אתה בגיל 18. בכל מקרה, מזל טוב ליום הולדתך הממשמש ובא.
אתה יכול להגיע למטווח. (עם הנייר שכתבתי בהודעה הקודמת)
אם אתה מאיזור הצפון, תתקשר ל 050.2561000 - לאמיר.
בהצלחה.
אתה יכול להגיע למטווח. (עם הנייר שכתבתי בהודעה הקודמת)
אם אתה מאיזור הצפון, תתקשר ל 050.2561000 - לאמיר.
בהצלחה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
מטריקס ,,,[שם יפה,,]
אני למד משאלותך כי הינך ברוך כישרונות וניכנתה ברעב אדיר לידע, וסקרנות מרשימה,,ובגילך המתקדם השמים הם הגבול[בערך,,] אל נא תגביל עצמך לתחום כה צר ומשעמם כמו נשק, אבטחה, וביטחון ,,
טרוף את החיים ,,
ד.א.יש בין שורותנו אורטופד בכיר שיוכל לאבחן באם הינך יכול ומסוגל ללכת ,,למטווח או לכל מקום אחר,,
אני למד משאלותך כי הינך ברוך כישרונות וניכנתה ברעב אדיר לידע, וסקרנות מרשימה,,ובגילך המתקדם השמים הם הגבול[בערך,,] אל נא תגביל עצמך לתחום כה צר ומשעמם כמו נשק, אבטחה, וביטחון ,,
טרוף את החיים ,,
ד.א.יש בין שורותנו אורטופד בכיר שיוכל לאבחן באם הינך יכול ומסוגל ללכת ,,למטווח או לכל מקום אחר,,
פחות -לרוב זה יותר,,
עזוב אותך , תתגייס לצבא, הכי טוב. לובשים מדים ירוקים, הופעה צבאית מתקבלת בברכה, אפשר לשחק בטירון ומפקדת, לפעמים גם עם החובשת בחולה ורופאה וכל מיני, אתה בטח תידלק על הקטע...
לא בטוח שמטווח זה מה שאתה צריך בחיים.. אולי מנוחה ומרגוע ? יש לי חברים בבניין עם חדרים מרופדים, שקט ונעים שם, אגב, כולם שם עם מדים לבנים, כמו של חיל הים, אם תרצה, רק תגיד.
שלך ,
ע' צופיה.
לא בטוח שמטווח זה מה שאתה צריך בחיים.. אולי מנוחה ומרגוע ? יש לי חברים בבניין עם חדרים מרופדים, שקט ונעים שם, אגב, כולם שם עם מדים לבנים, כמו של חיל הים, אם תרצה, רק תגיד.
שלך ,
ע' צופיה.
ע' צופיה פקוחה ופיכחת לעולם איננה עצלה.
הלו הלו הלו, אולי אתה רוצה חדרים מרופדים...
אתה מסתבך עם כל משפחת חיל הים!
דרך אגב, אם אני זוכר נכון, אתה יודע מי קרוב אליך מ"המשפחה"....
אם אני זוכר נכון, הוא שאקל די רציני אז קצת RESPECT ליוצאי... LA FAMILIA
אתה מסתבך עם כל משפחת חיל הים!
דרך אגב, אם אני זוכר נכון, אתה יודע מי קרוב אליך מ"המשפחה"....
אם אני זוכר נכון, הוא שאקל די רציני אז קצת RESPECT ליוצאי... LA FAMILIA
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1