תשלום לבדיקת רופא...
תשלום לבדיקת רופא...
רבותיי,
כרגע חזרתי ממרפאת קופ"ח כללית, מה זה????
85 טבין ותקילין עבור בדיקת רופא??? למה? לא הייתה פה שום פרוצדורה מסובכת, ישבתי אצל
הרופא פחות מדקה, צחקנו,קשקשנו ונפרדנו לשלום.......
85 שקלים חדשים, זו רבותיי, חוצפה!
ידידיי הרופאים המלומדים, אולי נעלה רעיון לתשלום דיפרנציאלי? יותר מבוגר/חולה? שלם יותר... ואני מדבר רק על זוטות כגון בדיקות לרשיונות וכיוצא בזה, לא חלילה בצרכים רפואיים
אמיתיים.
כרגע חזרתי ממרפאת קופ"ח כללית, מה זה????
85 טבין ותקילין עבור בדיקת רופא??? למה? לא הייתה פה שום פרוצדורה מסובכת, ישבתי אצל
הרופא פחות מדקה, צחקנו,קשקשנו ונפרדנו לשלום.......
85 שקלים חדשים, זו רבותיי, חוצפה!
ידידיי הרופאים המלומדים, אולי נעלה רעיון לתשלום דיפרנציאלי? יותר מבוגר/חולה? שלם יותר... ואני מדבר רק על זוטות כגון בדיקות לרשיונות וכיוצא בזה, לא חלילה בצרכים רפואיים
אמיתיים.
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

אז זהו, שאם שמת לב, על בדיקה רגילה (יעני, צרכים רפואיים) אתה משלם הרבה פחות...
מה שהיה מאחורי העניין לחייב על דברים כאלה היה, שהזמן של רופא הקופה יקר, ועדיף שיהיה מופנה לבדיקת החולים באמת. בדיקות לקראת רשיון נהיגה או נשק הן "אקסטרא", שהרופא לא מחוייב לו במסגרת החוזה עם הקופה (החוזה אומר שהרופא אמור לטפל באדם, לא לספק לו אישורים, למעט אישורי מחלה או אישורי בריאות למטרת עבודה למשל).
לכן, הדברים הללו הם מעין "בונוס", הן לחולה והן לרופא, ומתומחרים בהתאם (אל תשכח שלמרות שמדובר בזמן קצר יש משמעות לחתימה, והרופא עלול לעמוד בפני תביעה במידה והוא חותם לשווא).
חוצמזה, התשלום הוא דיפרנציאלי... אתה משלם על 7 שנים של לימודים, אבל בגלל שלוקח רק מעו מאוד זמן לחתום על אישור - אתה משלם מעט
רמז - יש רופאי משפחה שלא גובים את התשלום הזה, כשירות למטופלים טובים במיוחד. הגדרת מטופל טוב במיוחד - לא חולה, אבל רשום אצל הרופא שלו ובא להעביר כרטיס פעם ברבעון, בלי קשר למצבו הבריאותי...
רק בריאות.
מה שהיה מאחורי העניין לחייב על דברים כאלה היה, שהזמן של רופא הקופה יקר, ועדיף שיהיה מופנה לבדיקת החולים באמת. בדיקות לקראת רשיון נהיגה או נשק הן "אקסטרא", שהרופא לא מחוייב לו במסגרת החוזה עם הקופה (החוזה אומר שהרופא אמור לטפל באדם, לא לספק לו אישורים, למעט אישורי מחלה או אישורי בריאות למטרת עבודה למשל).
לכן, הדברים הללו הם מעין "בונוס", הן לחולה והן לרופא, ומתומחרים בהתאם (אל תשכח שלמרות שמדובר בזמן קצר יש משמעות לחתימה, והרופא עלול לעמוד בפני תביעה במידה והוא חותם לשווא).
חוצמזה, התשלום הוא דיפרנציאלי... אתה משלם על 7 שנים של לימודים, אבל בגלל שלוקח רק מעו מאוד זמן לחתום על אישור - אתה משלם מעט
רמז - יש רופאי משפחה שלא גובים את התשלום הזה, כשירות למטופלים טובים במיוחד. הגדרת מטופל טוב במיוחד - לא חולה, אבל רשום אצל הרופא שלו ובא להעביר כרטיס פעם ברבעון, בלי קשר למצבו הבריאותי...
רק בריאות.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

ד"ר גולאש
בחוק מוגבל מדריך יירי ל 30 ש"ח עבור בדיקת הכלי.
אם היה לארגון המדריכים אדווקט טוב היינו משביתים את שדה התעופה כדי לגבות עבור בדיקת הכלי לפי מחיר רופא.
למרות שאני מסכים עם כל מילה שכתבת ובעיקר ל 7 שנימים.
אגב כבר היסכמנו בעבר שרופא לומד שנה אחת רפואה ועוד 6 שנים לכתוב ככה שאי אפשר יהיה להבין מה כתוב.
בחוק מוגבל מדריך יירי ל 30 ש"ח עבור בדיקת הכלי.
אם היה לארגון המדריכים אדווקט טוב היינו משביתים את שדה התעופה כדי לגבות עבור בדיקת הכלי לפי מחיר רופא.
למרות שאני מסכים עם כל מילה שכתבת ובעיקר ל 7 שנימים.
אגב כבר היסכמנו בעבר שרופא לומד שנה אחת רפואה ועוד 6 שנים לכתוב ככה שאי אפשר יהיה להבין מה כתוב.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
א.מ.ל ...
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
- סליקאי כסף

זה סוג של מס לכיס של הרופא וקופ"ח ... 
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
האמת היא שאני אידיוט....
שכחתי שגם קופות החולים התקדמו וניגשתי לקבלה ושאלתי את הפקידה אם צריך לקחת את התיק לפני שנכנסים, " הכל ממוחשב אדוני, לאיזה צורך אתה נכנס?" שום כלום עניתי בדיקה תקופתית לרשיון נשק..... " אה, זה 85 טבין ותקילין אדוני....."
אם הייתי נכנס ישירות, הייתי חוסך זאת. ט.ל.ח
שכחתי שגם קופות החולים התקדמו וניגשתי לקבלה ושאלתי את הפקידה אם צריך לקחת את התיק לפני שנכנסים, " הכל ממוחשב אדוני, לאיזה צורך אתה נכנס?" שום כלום עניתי בדיקה תקופתית לרשיון נשק..... " אה, זה 85 טבין ותקילין אדוני....."
אם הייתי נכנס ישירות, הייתי חוסך זאת. ט.ל.ח
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

לא היית חוסך כלום
לא היית חוסך כלום...
הרופא ,כשהיית מסביר לו בשביל מה באת....היה שולח אותך לקבלה לשלם...
רק אחר כך היה חותם היכן שצריך.
שום ט.ל.ח ושום נעליים
הרופא ,כשהיית מסביר לו בשביל מה באת....היה שולח אותך לקבלה לשלם...
רק אחר כך היה חותם היכן שצריך.
שום ט.ל.ח ושום נעליים
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
- סליקאי זהב

שלום זה כולם
אני שמחתה חזרת אכשיו מאוקראינה, מה אישה של בן של לאוניד, מה אותה קוראים לודמילה מונישוקובה, מקבלתה תאודה של רופה מין התחת של פטולוגיה..
אים אתם לרצות, אני מדברת באישה שלו, היא נתנת זה אישורקה ב 12 שקל...
אני שמחתה חזרת אכשיו מאוקראינה, מה אישה של בן של לאוניד, מה אותה קוראים לודמילה מונישוקובה, מקבלתה תאודה של רופה מין התחת של פטולוגיה..
אים אתם לרצות, אני מדברת באישה שלו, היא נתנת זה אישורקה ב 12 שקל...
חילוצה ותצפיותה מאל ומתחת למיים וגם ביבשה ומתחת
אם אפשר שולחת דואר, פינת פריסקופה מעלה הג'בקה. אפשר עושה גם משלוחה.
אם אפשר שולחת דואר, פינת פריסקופה מעלה הג'בקה. אפשר עושה גם משלוחה.
האמת, יש כאן טיפה היתממות.
הרי לא שואלים (ואולי כן ...) מדוע עו"ד לוקח מאות שקלים לכתוב מכתב כאשר הנוסח קבוע 20 שנה ורק משנים את השמות?
מדור טכנאי טלויזיה לוקח על תיקון משהו כמו 20% משווי המכשיר, לא קשור בכלל לעלות התיקון?
גם רופא נותן כאן שירות וזה בתשלום (אם הוא רוצה) או בחינם (הרופא שלי).
גם אימון לקראת חידוש רשיון נשק לא שונה בהרבה מסתם מטווח אבל יש על זה תשלום (מופקע? סביר?)
הסיפור הוא היצע וביקוש.
רופא קופ"ח (שכיר) לא קובע בזה כלום והתשלום הולך לקופה.
רופא פרטי שעובד בקופה לא מקבל משכורת אלא לפי פניות/מטופלים ושווה לו להיות "נחמד".
הרי לא שואלים (ואולי כן ...) מדוע עו"ד לוקח מאות שקלים לכתוב מכתב כאשר הנוסח קבוע 20 שנה ורק משנים את השמות?
מדור טכנאי טלויזיה לוקח על תיקון משהו כמו 20% משווי המכשיר, לא קשור בכלל לעלות התיקון?
גם רופא נותן כאן שירות וזה בתשלום (אם הוא רוצה) או בחינם (הרופא שלי).
גם אימון לקראת חידוש רשיון נשק לא שונה בהרבה מסתם מטווח אבל יש על זה תשלום (מופקע? סביר?)
הסיפור הוא היצע וביקוש.
רופא קופ"ח (שכיר) לא קובע בזה כלום והתשלום הולך לקופה.
רופא פרטי שעובד בקופה לא מקבל משכורת אלא לפי פניות/מטופלים ושווה לו להיות "נחמד".
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד