לפני הסערה-התיעצות קלה

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

לפני הסערה-התיעצות קלה

על ידי shrek » 01 יולי 2006, 21:55

אני כותב בפורום נוסף העוסק בדגי נוי, לא פעם ולא פעמיים אנשים שאלו "מאיפה אני יכול להשיג אבנים לאקווריום שלי?" או "האם השרימפסים\קפצנים הקטנים האלו שבים טובים לדגים שלי?"

וללא בושה או חשיבה מיותר אפילו חברים בצוות הפורום ממליצים לאנשים לגשת לחופים במדינת ישראל ( כגון: סידני עלי, שמוגן גן לאומי...זו ההגדרה המדויקת?)

לי אישית זה מאוד מפריע, דברתי עם גורם בכיר מההגנה על שמורות הטבע והגנים ונימסר לי בתגובה כי שלקחים דברים אלו מין הטבע זוהיא עבירה על החוק...ופלילית.
כשפניתי אל החברים בפורום באחד העצים הם אמרו לי שהם דורשים הוכחות, לא מצאתי הוכחות מספקות ואמינות, ואני לא יכול לבוא ולהגיד" טוב תקשיב לי מראדון מנהל הפורום גורם ב....אמר לי....ו....." כי הוא ידרוש ממני דברים יותר טובים, ואם אני פונה לבחור מההגנה על שמורות הטבע והגנים, הוא מסוגל לסגור את כל הפורום ו"להשקיע" את האחראים והבעלים של הפורום בבוץ.
הפורום הנ"ל מספק המון מידע שבני אדם בביתם צריכים כדי שלא יהיו להם בעיות באקווריומים שלהם\שלא יהרגו את דגיהם, ולתבוע את הפורום זאת האפשרות האחרונה שעולה בראשי.

מה דבריכם בעניין ?
תודה
מתן
נ.ב
אני אישית חובב גדול של דגי נוי וצמחיה.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 02 יולי 2006, 16:41

מתן,

לא ברור לי מה אתה מנסה בדיוק לעשות?
1. להוכיח לחברי הפורום שאסור לקחת דבר משמורות טבע? תפנה אותם "לחוק גנים לאומיים" או איך שזה בדיוק נקרא. שפוסק 6 חודשי מאסר למי שפוגע/סוחר באוצרות טבע.
http://www.tourism-law.co.il/ganim.htm

2. אם כוונתך לשלוח את חבריך אל מאחורי סורג ובריח אזי לפניך עבודה קשה ומרובה..
משטרת ישראל לא נוקפת אצבע להביא עבריינים למשפט גם אם תביא להם סרט של מצלמת אבטחה שמנציח את העבריין בפעולה (ובפנים גלויים). מקרים כאלה אתה שומע אין ספור.

פה על אחת כמה וכמה מדובר בסך הכל בבירבורים מעל גבי פורום וירטואלי שהמשטרה צריכה לטרוח ולחשוף את הזהות האמיתית של האנשים שמאחוריו, ואחר כך להוכיח קיום ביצוע עבירה על ידי כניסה לבתים של אותם אנשים עם צו חיפוש -- נראה לך שזה יקרה???

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אילן ב » 02 יולי 2006, 17:36

איתמר לך תראה את הסרט דג ושמו וונדה.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי shrek » 03 יולי 2006, 20:19

אני לא מעוניין שמישהו יכנס לכלא, אני מעונין שיקרה אותו הדבר שקורה בסליק...כשמדברים על דברים לא חוקיים ומייעצים על כך, שאחראי הפורום יעשו משהו בנידון.

לדוגמא:

http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=7976

העץ ננעל כשהגיע למקום לא חוקי, וגם הבנתי מה לא חוקי בדברים.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GUSS » 03 יולי 2006, 20:23

אוקי, קיבלתי! יטופל במידי ! :wink:
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי shrek » 03 יולי 2006, 20:25

ואת זה אני רוצה לשנות..........
סמל אישי של המשתמש