התקשורת
התקשורת
בימים האחרונים יש מין תחרות שכזאת בין הכתבים....מי יגיע לצלם את הקטיושה ראשון, ברגע שהם מצלמים את איזור הנפילה ומציינים איפה בדיוק היא נפלה הם רק עוזרים לחיזבללה לכוון את הרקטות יותר טוב. למשל היום בירי על חיפה הכתבים דווחו תוך מספר דקות שמטח הקטיושות נפל אל תוך הים...אחרי זה מה בדיוק הבעיה של החזבללה לתקן ולפגוע יותר טוב?
במשטרה אמרו לנו שאין להם מה לעשות, אני רואה את זה כדבר חמור מאוד לכל מדינת ישראל.
אנני יודע איך משנים דבר כזה או איך יוצרים קשר עם מישהו שיכול איכשהו לעצור בעד התקשורת לעשות מעשים מטומטמים כאלו.
יש מישהו שיכול לעשות משהו נגד התופעה הזאת ?????
במשטרה אמרו לנו שאין להם מה לעשות, אני רואה את זה כדבר חמור מאוד לכל מדינת ישראל.
אנני יודע איך משנים דבר כזה או איך יוצרים קשר עם מישהו שיכול איכשהו לעצור בעד התקשורת לעשות מעשים מטומטמים כאלו.
ידידי הירוק,
אתה נוגע בנקודה חשובה וכאובה. אך בד בבד ללא מוצא קל. בגדול, היום, קשה מאוד לשמור על כל הסודות כל הזמן. אם בעבר ניתן היה להקצות משאבים משמעותיים לטובת ריסון והכפפת התקשורת למרות השלטון מחד, ונכונות רבה לפעול תחת מרות זו מצד התקשורת מאידך. הרי שהיום המצב שונה בתכלית - בראש ובראשונה, לעניות דעתי, השתנה קהל היעד, לאמור אנחנו - האוכלוסיה. היום אני לא חושב שמי מאיתנו מוכן להסתפק בהודעות לקוניות של דובר צה"ל, והטלת עירפול דרקונית מצד המוסד האנכרוניסטי "הצנזור הראשי".
צידו השני של המטבע הוא בלי ספק לעיתים פגיעה מסויימת בבטחון האזרחים. על פגיעה אפשרית זו אני חושב שאפשר להוסיף פגיעה ודאית ברגשות הציבור עת נראים על מסכי הטלויזיה תמונות שלא היו מבישות סרט אימה סוג ג'.
לסיכום, להבנתי, יש מקום להפנות אצבע בוחנת בראש ובראשונה אל עצמנו - הרי בסופו של דבר התקשרות מגיבה לדרישת הקהל יותר מאשר מעצבת אותה. אז איך אומרת שרי אריסון: "השינוי מתחיל בי..."
בברכת שלום ובטחון לכל תושבי מדינת ישראל,
וברכת חזק ואמץ לחיליי צה"ל בכל הגזרות.
דרור ע.
אתה נוגע בנקודה חשובה וכאובה. אך בד בבד ללא מוצא קל. בגדול, היום, קשה מאוד לשמור על כל הסודות כל הזמן. אם בעבר ניתן היה להקצות משאבים משמעותיים לטובת ריסון והכפפת התקשורת למרות השלטון מחד, ונכונות רבה לפעול תחת מרות זו מצד התקשורת מאידך. הרי שהיום המצב שונה בתכלית - בראש ובראשונה, לעניות דעתי, השתנה קהל היעד, לאמור אנחנו - האוכלוסיה. היום אני לא חושב שמי מאיתנו מוכן להסתפק בהודעות לקוניות של דובר צה"ל, והטלת עירפול דרקונית מצד המוסד האנכרוניסטי "הצנזור הראשי".
צידו השני של המטבע הוא בלי ספק לעיתים פגיעה מסויימת בבטחון האזרחים. על פגיעה אפשרית זו אני חושב שאפשר להוסיף פגיעה ודאית ברגשות הציבור עת נראים על מסכי הטלויזיה תמונות שלא היו מבישות סרט אימה סוג ג'.
לסיכום, להבנתי, יש מקום להפנות אצבע בוחנת בראש ובראשונה אל עצמנו - הרי בסופו של דבר התקשרות מגיבה לדרישת הקהל יותר מאשר מעצבת אותה. אז איך אומרת שרי אריסון: "השינוי מתחיל בי..."
בברכת שלום ובטחון לכל תושבי מדינת ישראל,
וברכת חזק ואמץ לחיליי צה"ל בכל הגזרות.
דרור ע.
Re: התקשורת
shrek כתב:בימים האחרונים יש מין תחרות שכזאת בין הכתבים....מי יגיע לצלם את הקטיושה ראשון, ברגע שהם מצלמים את איזור הנפילה ומציינים איפה בדיוק היא נפלה הם רק עוזרים לחיזבללה לכוון את הרקטות יותר טוב. למשל היום בירי על חיפה הכתבים דווחו תוך מספר דקות שמטח הקטיושות נפל אל תוך הים...אחרי זה מה בדיוק הבעיה של החזבללה לתקן ולפגוע יותר טוב?
החיזבאללה לא יכול "לתקן" כלום מהסיבה הפשוטה שהם לא יורים מאותו המקום פעמיים.
הם מכוונים את המשגרים, מחברים להם טיימר ובורחים מכיוון שתוך כמה דקות אחרי הירי שלהם כל אזור השיגור נמחק ע"י סוללת תותחים של צה"ל.
על מנת "לתקן" יש צורך בנקודת מוצא (שיגור) קבועה.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
Re: התקשורת
על מנת "לתקן" יש צורך בנקודת מוצא (שיגור) קבועה.
טעות חמורה בידך... כל אחד עם ידע בסיסי בטריגונומטריה יוכל להסביר לך למה.
גם אם יש בתוכנו INSIDERS שמדווחים לאויבנו על הנ"צ של הנפילות זה עדיין לא אומר שאנחנו צריכים לעזור להם.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

תיקשורת,,
בשנים האחרונות הפכו אמצעי התיקשורת למובילים חברתיים והם כבר בטוחים כי הם,הם העיניין,,,
ולכן אל תתפלא כי כל מיני "סלבים" מסתובבים בין אשכי מקבלי ההחלטות ונותנים להם כיווני מחשבה ,רעיונות ,והצעות לפעולה,אנשים שלא היו מורשים פעם להכנס ולשתות בבר שלנו,, היום הם מנהלים את המדינה ,,דרך הבובות הניבחרות,,
די הלחץ התוך גולגלתי שלי עולה המשך יבוא,,,אולי

ולכן אל תתפלא כי כל מיני "סלבים" מסתובבים בין אשכי מקבלי ההחלטות ונותנים להם כיווני מחשבה ,רעיונות ,והצעות לפעולה,אנשים שלא היו מורשים פעם להכנס ולשתות בבר שלנו,, היום הם מנהלים את המדינה ,,דרך הבובות הניבחרות,,
די הלחץ התוך גולגלתי שלי עולה המשך יבוא,,,אולי
פחות -לרוב זה יותר,,
Re: תיקשורת,,
GUSS כתב:די הלחץ התוך גולגלתי שלי עולה המשך יבוא,,,אולי![]()
עודד, אתה לא מתאר לך כמה אתה צודק.
לדוגמא היום, בשידור ישיר אני רואה בטלויזיה את הבית שלי מטווח בערוץ 10 והכתב "מואיל בטובו" לאחר שניות ארוכות להסיט את המצלמה. לרגע קיוויתי שירד על כל הכתבים שהתנחלו בפנורמה
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
יונה כתב:לא לזלזל בתוצאות.
עד כה הם מטווחים לא רע כלל עבור רקטות "טיפשות"
הרקטות יכולות להיות טיפשות... האנשים שמפעילים אותן לא כל כך.........
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אז שאלת הדיוט קטנה, כמי שלא מבין לא בארטילריה ולא בטריגו (השוקיים הכי שוות שלמדתי עליהן היו של התאומות שישבו לפני בכיתה...)
אם האויב משגר עשרות טילים, באותו הזמן, ממקומות שונים, וסביר שאין לייד המשגרים איש (כי המקום מקבל מייד תשומת לב חמה מהקנים שלנו) - איך יועילו להם המיקומים? שהרי אין להם מושג איזה קנה ירה לאיזה מקום ומתי, ואיך לשייך את הפגיעה לכיוון...
או שאני נאיבי?
אם האויב משגר עשרות טילים, באותו הזמן, ממקומות שונים, וסביר שאין לייד המשגרים איש (כי המקום מקבל מייד תשומת לב חמה מהקנים שלנו) - איך יועילו להם המיקומים? שהרי אין להם מושג איזה קנה ירה לאיזה מקום ומתי, ואיך לשייך את הפגיעה לכיוון...
או שאני נאיבי?
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

הונגרי...
אולי זה יעזור להבהיר לך את התמונה אם תבין שהדברים בצד השני נעשים בצורה הרבה יותר מאורגנת מאשר אתה חושב.
האויב שלנו גם מצפון וגם מדרום פועל על פי תוכניות אש מסודרות ומאורגנות הייטב.
את ניתוח השטח הם עושים בבית. יש להם מפות, כרטיסי טווחים, נקודות טיווח בצד שלנו.
יש גם נקודות שיגור שהם סימנו לעצמם מבעוד מועד ועשו את החישובים המתאימים (הם יודעים גם לעשות את החישובים כמו שצריך עובדה שהם גם פוגעים).
הם גם אוספים את נתוני השיגור והפגיעות בצד שלנו ומשפרים את החישובים שלהם...
בקיצור...אל תתן לעובדה שהצבת המשגרים נעשית לפעמים במהירות ותחת לחץ לבלבל אותך.
לכל כדור יש כתובת, יש מי שסופר ורושם, והיה להם מספיק זמן להכין שיעורי בית קודם - וכפי שאתה רואה הם גם לא בזבזו אותו לריק...
א.
אולי זה יעזור להבהיר לך את התמונה אם תבין שהדברים בצד השני נעשים בצורה הרבה יותר מאורגנת מאשר אתה חושב.
האויב שלנו גם מצפון וגם מדרום פועל על פי תוכניות אש מסודרות ומאורגנות הייטב.
את ניתוח השטח הם עושים בבית. יש להם מפות, כרטיסי טווחים, נקודות טיווח בצד שלנו.
יש גם נקודות שיגור שהם סימנו לעצמם מבעוד מועד ועשו את החישובים המתאימים (הם יודעים גם לעשות את החישובים כמו שצריך עובדה שהם גם פוגעים).
הם גם אוספים את נתוני השיגור והפגיעות בצד שלנו ומשפרים את החישובים שלהם...
בקיצור...אל תתן לעובדה שהצבת המשגרים נעשית לפעמים במהירות ותחת לחץ לבלבל אותך.
לכל כדור יש כתובת, יש מי שסופר ורושם, והיה להם מספיק זמן להכין שיעורי בית קודם - וכפי שאתה רואה הם גם לא בזבזו אותו לריק...
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אילן,
עוד רבות ידובר וסופר ויתואר על "תצוגת התכלית" שביצעת אצלי בסלון!!!
כל זמן הביצוע לא הורדת את ה"כיוון האולימפי" ולו לשנייה...
עוד רבות ידובר וסופר ויתואר על "תצוגת התכלית" שביצעת אצלי בסלון!!!
כל זמן הביצוע לא הורדת את ה"כיוון האולימפי" ולו לשנייה...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד