יח' צלפי משא"ז
יח' צלפי משא"ז
אהלן אנשים.
אני מחפש קשר עם מישהו מיח' צלפי משא"ז בתחנת פ"ת, אולי מישהו מכם מכיר מישהו שמתנדב שם? תודה.
למה? כי אני הייתי רוצה לדבר עם מישהו שמתנדב ביחידה הנ"ל ע"מ לברר מה בדיוק הם עושים וכו' וע"י כך לברר האם אני מתאים להם והם מתאימים לי לפני שאני מתחיל את כל הריצות עם הטפסים. עד עכשיו הצלחתי להשיג מספר טלפון של מישהי שכנראה קצינת מתנדבים שם, אבל הטלפון שלה לא עונה ובכל מקרה אני מעדיף לדבר עם מישהו מהמתנדבים הוותיקים ישירות ולא דרך מסננת.
אני מחפש קשר עם מישהו מיח' צלפי משא"ז בתחנת פ"ת, אולי מישהו מכם מכיר מישהו שמתנדב שם? תודה.
למה? כי אני הייתי רוצה לדבר עם מישהו שמתנדב ביחידה הנ"ל ע"מ לברר מה בדיוק הם עושים וכו' וע"י כך לברר האם אני מתאים להם והם מתאימים לי לפני שאני מתחיל את כל הריצות עם הטפסים. עד עכשיו הצלחתי להשיג מספר טלפון של מישהי שכנראה קצינת מתנדבים שם, אבל הטלפון שלה לא עונה ובכל מקרה אני מעדיף לדבר עם מישהו מהמתנדבים הוותיקים ישירות ולא דרך מסננת.
דבר עם
*** ההודעה נמחקה ע"י מנהל האתר, לאחר חריגה חמורה ביותר מכללי הכתיבה באתר ***
בנוסף, לאחר שקבלתי מנשוא ההודעה את הפנייה הבאה לתיבת הדואר שלי:
"לא מקובל עלי פרסום שמי ללא אישורי.
אני רואה זאת בחומרה, עלייכם כהנהלת האתר למנוע טעויות מעין זו."
הודעה זאת מבהירה לי מעל ומעבר לכל ספק כי כותב ההודעה, למרות הצהרתו, לא קיבל אישור לפירסום שמו ומספר הטלפון הנייד של נשוא ההודעה. וההודעה הנ"ל הינה ההוכחה.
בנוסף, לאחר שקבלתי מנשוא ההודעה את הפנייה הבאה לתיבת הדואר שלי:
"לא מקובל עלי פרסום שמי ללא אישורי.
אני רואה זאת בחומרה, עלייכם כהנהלת האתר למנוע טעויות מעין זו."
הודעה זאת מבהירה לי מעל ומעבר לכל ספק כי כותב ההודעה, למרות הצהרתו, לא קיבל אישור לפירסום שמו ומספר הטלפון הנייד של נשוא ההודעה. וההודעה הנ"ל הינה ההוכחה.
- סליקאי כסף

לא נראה לי שזה המקום וזו הדרך לפרסם את שמו של מפקד היחידה (אם בכלל)
והאם לפני שפרסמת את שמו בדקת אם הוא מסכים
והאם לפני שפרסמת את שמו בדקת אם הוא מסכים
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

שימו לב להערתי בהודעה הקודמת.
שולח ההודעה הושעה מכתיבה באתר לאחר חריגה חמורה מכללי הכתיבה בו למשך שבועיים.
במיוחד חורה לי כי אחד חברי פורום צלפי משא"ז, השומרים על פרטיותם בקנאות מסיבה ברורה כ"כ, הוא זה ש"הוציא מהארון" את מפקד היחידה.
שולח ההודעה הושעה מכתיבה באתר לאחר חריגה חמורה מכללי הכתיבה בו למשך שבועיים.
במיוחד חורה לי כי אחד חברי פורום צלפי משא"ז, השומרים על פרטיותם בקנאות מסיבה ברורה כ"כ, הוא זה ש"הוציא מהארון" את מפקד היחידה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
זו לא אשמתך שיש אנשים ללא גרם אחד של רגישות לנושא הפרטיות של אחרים.
אם היה רוצה אותו מפקד יחידה לשלוח לך את פרטיו, הוא היה עושה זאת.
באופן אישי, הייתי רואה בחומרה גם אם אחד מהיחידה היה שולח לך את פרטיו של מפקד היחידה בפרטי ללא הסכמתו.
אם היה רוצה אותו מפקד יחידה לשלוח לך את פרטיו, הוא היה עושה זאת.
באופן אישי, הייתי רואה בחומרה גם אם אחד מהיחידה היה שולח לך את פרטיו של מפקד היחידה בפרטי ללא הסכמתו.
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק

אחר הקמת הלוט"ר בעקבות ארוע מעלות הוגדרו תפקידים גם בתחום הצליפה.
המשא"ז שגם הוא קם בעקבות הארוע הנ"ל איתר מחסור בצלפים והחליט ליצור צוותים מקומיים משלו . כיוון שהציוד היה ירוד גראנד עם טלסקופ 2.2 ותחמושת במשורה, הוצע להקים עמותה שתהיה בפיקוח משא"ז וחבריה יחויבו בתחקיר בטחוני (מפוקחים) שתוכל לרכוש רובי צלפים ותחמושת ולהתאמן בצורה מיטבית. הכוונה טובה. הביצוע? במקומות מסוימים מעולה ובאחרים חזל"מ. ס"ה השימוש בצלפים כצלפים היה מינורי מאד. לי אישית ידוע על שלושה מקרי ירי בפועל אחד בערבה ושניים בגזרת ירדן.ובעיקר המפקדים לא סמכו על כשירותם של הצלפים. רצח רבין הוריד גרזן על העסק ומאז העסק בגוויעה איטית.
אני אישית פרשתי מהענין אחרי 92 כיוון שהחזרה המסורסת נראתה לי לא מקצועית. או שעושים טוב או לא בכלל. כרגע העסק מת כמעט סופית וזו הסיבה שלא ראה לנכון מי שאמור היה לפנות לטרטר סתם מאן דהוא על פול גז בניוטרל.
אם תשונה ההחלטה נראה לי שהקשר יווצר.
ולא אני חושב שההחלטה לא תשונה.
למה ?
כי ככל שעם ישראל זקוק למשהו יותר מתמיד כך הוא מחסל אותו.
למה.
חזל"מ.
המשא"ז שגם הוא קם בעקבות הארוע הנ"ל איתר מחסור בצלפים והחליט ליצור צוותים מקומיים משלו . כיוון שהציוד היה ירוד גראנד עם טלסקופ 2.2 ותחמושת במשורה, הוצע להקים עמותה שתהיה בפיקוח משא"ז וחבריה יחויבו בתחקיר בטחוני (מפוקחים) שתוכל לרכוש רובי צלפים ותחמושת ולהתאמן בצורה מיטבית. הכוונה טובה. הביצוע? במקומות מסוימים מעולה ובאחרים חזל"מ. ס"ה השימוש בצלפים כצלפים היה מינורי מאד. לי אישית ידוע על שלושה מקרי ירי בפועל אחד בערבה ושניים בגזרת ירדן.ובעיקר המפקדים לא סמכו על כשירותם של הצלפים. רצח רבין הוריד גרזן על העסק ומאז העסק בגוויעה איטית.
אני אישית פרשתי מהענין אחרי 92 כיוון שהחזרה המסורסת נראתה לי לא מקצועית. או שעושים טוב או לא בכלל. כרגע העסק מת כמעט סופית וזו הסיבה שלא ראה לנכון מי שאמור היה לפנות לטרטר סתם מאן דהוא על פול גז בניוטרל.
אם תשונה ההחלטה נראה לי שהקשר יווצר.
ולא אני חושב שההחלטה לא תשונה.
למה ?
כי ככל שעם ישראל זקוק למשהו יותר מתמיד כך הוא מחסל אותו.
למה.
חזל"מ.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
ואילן שגריר אשדות על הירח ?
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד