ניתוח/ריטוש וידאו
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ניתוח/ריטוש וידאו
חברים,
אתמול בסמוך לשעה 21:00 בערב נגנבה לי פלטה להובלת ציוד כבד וקונטיינרים מאיזור התעשייה בטבריה עלית.
ישנו סרט אבטחה שמצלם את כל האירוע אך עקב תנאי ראות קשים לא ניתן להבחין בבירור באוטו, כמו כן ישנו צילום חזותי של הרכב ובגלל האורות הגבוהים לא ניתן להבחין במספר הרישוי,
אני מחפש תוכנה או איש גרפיקה/ וידאו שיכול לבצע הפרדה.
כמו כן,עד ראייה הבחין במשאית ירוקה עם מדבקות מכבי חיפה על הדלתות.
מי שראה אוטו עם הכיתוב הזה או לחילופין רק את הפלטה ( שבע מטר אורך,צבע אדום,כיתוב"אוזן"
מקדימה ומאחורה) בבקשה .........נזק של כ- 20K מעבר לאובדן ההכנסה.......
אתמול בסמוך לשעה 21:00 בערב נגנבה לי פלטה להובלת ציוד כבד וקונטיינרים מאיזור התעשייה בטבריה עלית.
ישנו סרט אבטחה שמצלם את כל האירוע אך עקב תנאי ראות קשים לא ניתן להבחין בבירור באוטו, כמו כן ישנו צילום חזותי של הרכב ובגלל האורות הגבוהים לא ניתן להבחין במספר הרישוי,
אני מחפש תוכנה או איש גרפיקה/ וידאו שיכול לבצע הפרדה.
כמו כן,עד ראייה הבחין במשאית ירוקה עם מדבקות מכבי חיפה על הדלתות.
מי שראה אוטו עם הכיתוב הזה או לחילופין רק את הפלטה ( שבע מטר אורך,צבע אדום,כיתוב"אוזן"
מקדימה ומאחורה) בבקשה .........נזק של כ- 20K מעבר לאובדן ההכנסה.......
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

ח'ברה, תודה.....
האבידה נמצאה בכפר איבטין ליד יגור, כשהכיתוב הוסר ממנה ע"י דיסק והיא מוכנה לצביעה,
החוצפנים דרשו מאבא שלי 2000 ש"ח עבור השבתה "כי הם שילמו עליה"!!! כל זאת כשהוא עומד על ידה!!!!
כנראה שהתבלבלו בין איבטין לטולכרם וקלקיליה.....
לסופו של דבר, תוך 5 שעות מרגע שהתגלתה הגניבה איתרנו את הפלטה באיזו חושה בכפר והרמנו אותה על האוטו......הפעם שיחק לנו המזל.
משטרה? הלוואי......פשטה רגל מזמן.
האבידה נמצאה בכפר איבטין ליד יגור, כשהכיתוב הוסר ממנה ע"י דיסק והיא מוכנה לצביעה,
החוצפנים דרשו מאבא שלי 2000 ש"ח עבור השבתה "כי הם שילמו עליה"!!! כל זאת כשהוא עומד על ידה!!!!
כנראה שהתבלבלו בין איבטין לטולכרם וקלקיליה.....
לסופו של דבר, תוך 5 שעות מרגע שהתגלתה הגניבה איתרנו את הפלטה באיזו חושה בכפר והרמנו אותה על האוטו......הפעם שיחק לנו המזל.
משטרה? הלוואי......פשטה רגל מזמן.
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד