המלצות למצלמה דיגיטלית וDVD
המלצות למצלמה דיגיטלית וDVD
שלום חברים
מחפש המלצות על מצלמה דיגיטלית: מכשיר לשימוש "משפחתי",אמין פשוט ונוח,עם אפשרות שם לצילום וידאו/סרט.
כמו כן ,לגבי DVD כנ"ל ,עם אפשרות לקרוא את כל מה שמסתובב וואולי גם להקליט/לצרוב/...
דגמים,מפרטים,מחירים,...... וכל מה שבא לכם .

מחפש המלצות על מצלמה דיגיטלית: מכשיר לשימוש "משפחתי",אמין פשוט ונוח,עם אפשרות שם לצילום וידאו/סרט.
כמו כן ,לגבי DVD כנ"ל ,עם אפשרות לקרוא את כל מה שמסתובב וואולי גם להקליט/לצרוב/...
דגמים,מפרטים,מחירים,...... וכל מה שבא לכם .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

- תרמתי למען הסליק

הצעדן כתב:מצלמה - לא יודע.
DVD - אם אתה מתכוון לכונן מחשב לך על LG דואל לייר. מ ע ו ל ה !!! מחירים מצויינים.
יש לי נסיון עם ארבעה כאלה, ממש מרוצה.
הלכתי על אחד כזה
אבל אני רוצה DVD נפרד עם האופ הנ"ל .
(ועוד איזו משוגעת)
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

מצלמה דיגיטלית: תפריד בין יכולות סטילס ליכולות וידיאו. כמעט כל מצלמת סטילס מודרנית יכולה לצלם קטעי וידאו (אורכם בהתאם לנפח כרטיס הזיכרון המותקן אותו רגע) אבל היא לא עושה את זה בצורה מיטבית ולהיפך - מצלמת וידאו דיגיטלית יכולה לצלם סטילס, אבל שוב, לא אופטימלית. לגבי מצלמות וידאו אני לא מבין שום-כלום. מצלמות סטילס דיגיטליות - לדעתי זה הפתרון, אלא אם הקטע שלך לצלם סרטים ארוכים. כמה שניות וידאו פה ושם, כשרוב הצילום בסטילס, עדיף ללכת על מצלמת סטילס. איזו בדיוק? קודם כל אך ורק מיצרן מוכר של מצלמות, בשום אופן שם לא מוכר או יצרן חומרה למחשבים - הם משתמשים בעדשות מאיכות נמוכה והתכונות האלקטרו-אופטיות שלהן נחותות. זה קודם כל מוצר אופטי. כל אחת מהחברות הבאות מספקת את הסחורה, לבחור ביניהן זה כבר שיקול של טעם אישי - עיצוב, הנדסת אנוש/נוחות שימוש, קומפקטיות: סוני, ניקון, קאנון, פוג'י, אולימפוס, קודאק. לשימוש משפחתי מספיקה רזולוציה של 4-3 מגה-פיקסל, אלא אם אתה נוהג להגדיל הדפסות באופן שוטף מעל גודל A4. צריך זום אופטי סביר, פי 4-3 או יותר ותכונת מאקרו כלשהי, מבזק מובנה. כל התכונות האחרות הן בונוס, לא בטוח שתצטרך. כיום אפשר לקבל יופי של דילים תמורת 1000 עד 1500 ש"ח ולהתעקש לכלול לפחות תיק מגן וכרטיס זיכרון של 256 MB בעיסקה.
בהצלחה
בהצלחה
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
תודה רבה
ועוד שאלה :
איפה עומדת הניקון 520A מבחינת כל הנ"ל ? לצורך של בעיקר סטילס.
טובה ? אמינה? . . .
ושוב תודה .
ועוד שאלה :
איפה עומדת הניקון 520A מבחינת כל הנ"ל ? לצורך של בעיקר סטילס.
טובה ? אמינה? . . .
ושוב תודה .
(ועוד איזו משוגעת)
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

לא חפרתי באתר הזה אחרי ה- 520A אבל שווה לקרוא שם. המון מידע מועיל והיקף ועומק הסיקור שהם נותנים למצלמות ממש מעולה.
http://www.dpreview.com/
http://www.dpreview.com/
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
חן חן לך
מצאתי את המפרט .
ותעשה לי טובה . . .
תקרא הודעות בפרטי
מצאתי את המפרט .
ותעשה לי טובה . . .
תקרא הודעות בפרטי
(ועוד איזו משוגעת)
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

את דגם 520A אמנם תוכל למצוא אבל תוכל גם למצוא את 530A ואת 620A
את ה 520A יש לי ואני יכול להגיד בעיקר דברים טובים פרט לזמן היחיסת ארוך להמתנה בין צילום לצילום ואת זמן התגובה בין הלחיצה לצילום בפועל [אפשר לפספס את הרגע...]
מעבר לכך עושה יופי של עבודה באיכות טובה כולל המקרו, בנוגע לווידאו - אם מה שאתה מחפש זה סרטונים קצרים, אין בעייה. לא מיועדת למעבר לכך.
באתר שהצעדן הצעיד אותך לעברו תוכל למצוא הכל מכל כל ולהשוות בין אפשרויות שונות של המועמדות לרכישה, אתר מעולה ומומלץ בחום.
את ה 520A יש לי ואני יכול להגיד בעיקר דברים טובים פרט לזמן היחיסת ארוך להמתנה בין צילום לצילום ואת זמן התגובה בין הלחיצה לצילום בפועל [אפשר לפספס את הרגע...]
מעבר לכך עושה יופי של עבודה באיכות טובה כולל המקרו, בנוגע לווידאו - אם מה שאתה מחפש זה סרטונים קצרים, אין בעייה. לא מיועדת למעבר לכך.
באתר שהצעדן הצעיד אותך לעברו תוכל למצוא הכל מכל כל ולהשוות בין אפשרויות שונות של המועמדות לרכישה, אתר מעולה ומומלץ בחום.
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

A520 + A620 הן של קנון ולא ניקון.
יש לי קנון A620 (וגם פוג'י S5600) ממליץ בחום.
מצרף תמונה להמחשה. (צולם בחוף הים של רודוס, יוני 2006, הצילום בוצע מראש במצב "ספיה")
את המצלמה קניתי מ"קאמרה" ירושלים www.camera.co.il , רק צריך לשים לב לדילים שלהם, לפעמים כשכתוב "נרתיק איכותי" מתכוונים לנרתיק שאתה מצפה לקבל חינם מהיצרן.. משהו פשוט ולא איכותי בעליל. לאחר שיחות טלפון הוחלף הנרתיק למשהו טוב הרבה יותר ללא חיוב נוסף.
נעם.
יש לי קנון A620 (וגם פוג'י S5600) ממליץ בחום.
מצרף תמונה להמחשה. (צולם בחוף הים של רודוס, יוני 2006, הצילום בוצע מראש במצב "ספיה")
את המצלמה קניתי מ"קאמרה" ירושלים www.camera.co.il , רק צריך לשים לב לדילים שלהם, לפעמים כשכתוב "נרתיק איכותי" מתכוונים לנרתיק שאתה מצפה לקבל חינם מהיצרן.. משהו פשוט ולא איכותי בעליל. לאחר שיחות טלפון הוחלף הנרתיק למשהו טוב הרבה יותר ללא חיוב נוסף.
נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד