ewido anti-spyware

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

ewido anti-spyware

על ידי doron-30 » 15 אוקטובר 2006, 15:02

שלום לכולם

אבקש חות דעתכם ,לגביי תוכנה שנקראת ewido anti-spyware .

תודה

דורון
גלוק מ"ס 1 ..........

אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ACSman » 17 אוקטובר 2006, 02:29

תוכנה לא רעה במיוחד אם לאחר תום 30 ימי החינם לא תרכוש את התוכנה...
צדדים חיוביים:
הסריקה מהירה יחסית
קלה לשימוש
עדכונים אוטומטיים
חזקה בעיקר בגילוי טרויאנים ובמידה והתוכנה נדפקת ע"י קוד שפוגע בתוכנות כדוגמתה, היא מורידה תיקונים משרת החברה ומתקנת את עצמה [דבר נחמד כשלעצמו, אבל אני אישית לא סומך על זה במאה אחוז...]
כמו כן מבצעת סריקה נרחבת יחסית כולל בקבצים דחוסים וארכיבים אפילו ב quarantine של תוכנות אחרות.
לא מתנגשת עם מרבית האנטי וירוסים

בעיות:
לא מגלה סיכונים רבים שתוכנות אחרות מגלות ואם מגלה לא מורידה את רובם. [כגון Spywares רבים שתוכנות אחרות מגלות ומסירות...] ואם כבר הסירה להסגר, חלקם ישמיכו להציק ולפעול - למרות ההסגר!!!
התוכנה לא מטפלת ב keyloggers או במקרה הטוב מגלה אבל לא מסירה... [והחברה שמייצרת אותה מודה בכך. זו בעייה אמיתית אם אין לך תוכנה מקבילה המטפלת בבעיה זו]
לא מקבצת את הסיכונים המתגלים למשפחות [בניגוד לחלק מהתוכנות המקבילות], כך שהדוח ארוך כאורך הגלות
סריקת זמן אמת סורקת למעשה רק את הזיכרון
לא מעט מקרים התוכנה מתקשה בביצוע ההסגר קובץ חשוד ומתקבלת הודעה "error while quarantining " ללא כל הסבר או הצעה לביצוע פעולה משלימה או תיקון...

קח בחשבון כי ישנה אפשרות כי במידה ואתה משתמש בתוכנות אחרות במקביל, [כדוגמת SpyBot] חלקן "יגלו" חלק מרישומי ה Registry של Ewido בסיכון אפשרי...

לסיכום, אם אתה רוצה להשתמש בתוכנה זו כתוספת לתוכנות מקבילות כדוגמת Spy Sweeper או Spyware Doctor או Ad Aware SE זו יכולה להיות תוספת נחמדה אבל לא יותר מכך.

בכל מקרה אני ממליץ על שימוש ביותר מתוכנה אחת ושלושת הדוגמאות שלהלן עושות עבודה טובה מאוד בעיקר עם הן יעבדו אחת אחרי השנייה כך שיתנו כיסוי מירבי

אני מקווה שזה עונה לבקשתך, בהצלחה [ואם תשתמש בתוכנה, ספר לנו איך אתה מתרשם]
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי avishon » 17 אוקטובר 2006, 08:51

ACSman כתב:...תוכנות מקבילות כדוגמת Spy Sweeper או Spyware Doctor או Ad Aware SE ...
...אני ממליץ על שימוש ביותר מתוכנה אחת ושלושת הדוגמאות שלהלן עושות עבודה טובה...

אני משתמש ב-SpyBot .
מנסיונך , האם כדאי להעלות ולהשתמש -בנוסף- גם באחת מאלו ?
A friend in need - is a friend indeed
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ACSman » 17 אוקטובר 2006, 09:55

בהחלט אני ממליץ להשתמש ביותר מתוכנה אחת, גם אני משתמש בין היתר ב SpyBot בתור משלימה לאחרות

אני מבצע סריקות תקופתיות למרות שאני מחובר מאחורי Firewall בנתב [Router] ומאחורי Firewall תוכנה במחשב...

תוכנת Anti Spyware אחת פשוט לא תעשה את העבודה בצורה מושלמת, הן בגלל עדכוני חתימות שלא מוצאים מיידית, הן בגלל מגבלות / יתרונות / חסרונות תוכנה זו או אחרת והן בגלל תקיפת תוכנה ע"י קוד פוגעני שגורם נזק לתוכנה מבחינת חוסר יכולת בגילוי וטיפול באיום זה או אחר או עד לאי הפעלת התוכנה בצורה תקינה או בכלל,.

ככלל מערכי הגנת מידע בנויים מנדבחים המשלימים זה את זה, כמו שרק אנטי וירוס לא מספק הגנה על המחשב, או רק Firewall לא יספק את ההגנה הנדרשת, כך במקרה של תוכנות Anti Spyware אחת פשוט לא מספקת הגנה מיטבית

הגנה על מחשב ביתי תהיה סבירה בשילוב של תוכנת Firewall + תוכנת אנטי וירוס + תוכנות Anti Spyware
אני חבר גאה באתר הסליק
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי יונה » 17 אוקטובר 2006, 11:32

דורון

הדואר חזר אלי.

שלח כתובת אחרת, לא GMAIL
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי doron-30 » 17 אוקטובר 2006, 18:45

היי ACS

היה לי את ה-Spyware Doctor אבל הסרתי אותה כי תוכנה כבדה מידי ,גרמה להאטת המחשב
בצורה דרסטית.

ה-Ewido נכנס בשילוב עם ה-Ad Aware Se ,ושאלתי היתה עם התוכנה הנ"ל יעילה.

ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........

אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ACSman » 17 אוקטובר 2006, 23:02

דורון,

התוכנה מעמיסה פחות מלא מעט תוכנות מקבילות, לגבי היעילות - קיבלתה תשובה במה שכתבתי.
בכל מקרה אמליץ להוסיף תוכנה נוספת ולא להסתמך רק על שתיהן...

אתה גם לא חייב שאחת או יותר מהתוכנות יהיו פעילות כל הזמן, אלא לבצע בדיקות תקופתיות.
בכל מקרה להעמיס את המחשב ביותר מאחת זה פשוט גוזל משאבי מערכת בצורה מוגזמת שמשפיעה על מהירות העבודה של המחשב [ולפעמים גם עם אחת בלבד...]
אני חבר גאה באתר הסליק
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד