מקצוע לחיים
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מקצוע לחיים
שלום
אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי החלטה חשובה!
אני עומד בצומת הדרכים, בשלב בו אני צריך להחליט על מקצוע בו אעסוק בחיי (לימודים גבוהים)
כרגע אני עובד בחברת הייטק בענף אותו "למדתי" בצבא, אבל לא רואה בזה את העתיד שלי.
מאז ומתמיד נמשכתי לענף הנשק והירי, אני מבקש את המלצותיכם האם כדאי לי ללמוד משהו שקשור בתחום, כמו: נשק מוסמך, מדריך ירי, ניהול מטווח וכו'....
מה דעתכם לגבי פרנסה מהענף הזה שלצערי לא "פופולארי" במחוזות אחרים.
תודה על תשובתכם הכנה!!!
Boxer

אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי החלטה חשובה!
אני עומד בצומת הדרכים, בשלב בו אני צריך להחליט על מקצוע בו אעסוק בחיי (לימודים גבוהים)
כרגע אני עובד בחברת הייטק בענף אותו "למדתי" בצבא, אבל לא רואה בזה את העתיד שלי.
מאז ומתמיד נמשכתי לענף הנשק והירי, אני מבקש את המלצותיכם האם כדאי לי ללמוד משהו שקשור בתחום, כמו: נשק מוסמך, מדריך ירי, ניהול מטווח וכו'....
מה דעתכם לגבי פרנסה מהענף הזה שלצערי לא "פופולארי" במחוזות אחרים.
תודה על תשובתכם הכנה!!!
Boxer
"האדם שבטנק ינצח..."
יש אנשים טובים רבים שלמדו באוניברסיטה ואינם עוסקים במקצוע אותו הם למדו. אני ממליץ ללמוד תואר בנושא שמעניין אותך ואחרי כן להתפתח בתחום זה או אחר.
בכל מקצוע לחיים שתבחר, יהיה סיכוי שתעבוד קשה בו ולכן כדאי שתאהב אותו, כי המקצוע יעצב אותך בחזרה (בסרט "נהג המונית" זה נשמע יותר משכנע).
ייעוץ לוטה בערפל קצת, אך יש כל כך הרבה משתנים שלא כדאי להדיוטים לנבור בהם.
ברגע שהרשויות בישראל תודענה על "מדיניות מרחיבה ומתירנית" בענף הירי, הייתי ממליץ לשקול כניסה לענף - סחר, הדרכה, ביטוח, ייצור, ניהול או תחום נלווה.
בכל מקצוע לחיים שתבחר, יהיה סיכוי שתעבוד קשה בו ולכן כדאי שתאהב אותו, כי המקצוע יעצב אותך בחזרה (בסרט "נהג המונית" זה נשמע יותר משכנע).
ייעוץ לוטה בערפל קצת, אך יש כל כך הרבה משתנים שלא כדאי להדיוטים לנבור בהם.
ברגע שהרשויות בישראל תודענה על "מדיניות מרחיבה ומתירנית" בענף הירי, הייתי ממליץ לשקול כניסה לענף - סחר, הדרכה, ביטוח, ייצור, ניהול או תחום נלווה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד