תוכנית שנתית של התאחדות הקליעה כ- Google Calendar
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תוכנית שנתית של התאחדות הקליעה כ- Google Calendar
למשתמשים ב-Google Calendar רצ"ב קישור
http://www.google.com/calendar/embed?src=2e7e793gdkv0h6ubl1hrenr7as%40group.calendar.google.com
ללוח המכיל את התוכנית השנתית.
הלו"ח הינו פומבי וכל משתמש יכול להוסיפו ללוחו הפרטי ולהגדיר את מדיניות ההתראות לפני אירועים כרצונו.
את ההוספה ניתן לבצע ע"י לחיצה על הקישור
http://www.google.com/calendar/embed?src=2e7e793gdkv0h6ubl1hrenr7as%40group.calendar.google.com
ללוח המכיל את התוכנית השנתית.
הלו"ח הינו פומבי וכל משתמש יכול להוסיפו ללוחו הפרטי ולהגדיר את מדיניות ההתראות לפני אירועים כרצונו.
את ההוספה ניתן לבצע ע"י לחיצה על הקישור

ראשית
תכנית ירי מעשי מופיעה באשכול ירי מעשי.
שנית התכנית הופצה לכל המועדונים.
בהיותי איש הקשר לתקשורת הפצתי בתפוצת נאטו את הלו"ז המשותף.
האולימפי מפרסם לו"ז נפרד משום שראשי המועדונים סבורים שגם כך הלוח מאד עמוס, ואין לערב תחומים. לכן יצאה השנה תכנית נפרדת לירי אולימפי וקשת ערב, תכנית נפרדת ליוני חרס, ותכנית נפרדת לירי מעשי.
סתם שתדעו.
אגב בשיטה החדשה אין הבעיה כלל לאחד בין הלוזי"ם.
תכנית ירי מעשי מופיעה באשכול ירי מעשי.
שנית התכנית הופצה לכל המועדונים.
בהיותי איש הקשר לתקשורת הפצתי בתפוצת נאטו את הלו"ז המשותף.
האולימפי מפרסם לו"ז נפרד משום שראשי המועדונים סבורים שגם כך הלוח מאד עמוס, ואין לערב תחומים. לכן יצאה השנה תכנית נפרדת לירי אולימפי וקשת ערב, תכנית נפרדת ליוני חרס, ותכנית נפרדת לירי מעשי.
סתם שתדעו.
אגב בשיטה החדשה אין הבעיה כלל לאחד בין הלוזי"ם.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
advocate ידידי,
חבל שאתה מרגיש כך בהקשר הספציפי הזה. אין לכך שום מקום במיוחד שלפעולה שלי אין שום קשר להתאחדות הקליעה והיא לגמרי מטעמי (לכל היותר אתה יכול להרגיש בן חורג אצלי
, הרגשה שבמקרה הזה היא מוצדקת לחלוטין כי אין לי אישית שום קשר לירי מעשי)
קבל כמחווה של רצון טוב את הלוח של הירי המעשי
http://www.google.com/calendar/embed?src=phlc9fgjg45aieo4hi4o3l249c%40group.calendar.google.com
בשמחות
חבל שאתה מרגיש כך בהקשר הספציפי הזה. אין לכך שום מקום במיוחד שלפעולה שלי אין שום קשר להתאחדות הקליעה והיא לגמרי מטעמי (לכל היותר אתה יכול להרגיש בן חורג אצלי

קבל כמחווה של רצון טוב את הלוח של הירי המעשי
http://www.google.com/calendar/embed?src=phlc9fgjg45aieo4hi4o3l249c%40group.calendar.google.com
בשמחות
לאבי שלום,
חלילה וחלילה לא התכוונתי ולא באתי בטענות אליך, נהפוך הוא ואני מודה לך על המחווה.
אם היית יורה איתנו בירי מעשי, היית מבין מהר מאוד לצערי מהיכן האמרה שלי הגיחה...
חלילה וחלילה לא התכוונתי ולא באתי בטענות אליך, נהפוך הוא ואני מודה לך על המחווה.
אם היית יורה איתנו בירי מעשי, היית מבין מהר מאוד לצערי מהיכן האמרה שלי הגיחה...

עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
advocate כתב:לאבי שלום,
אם היית יורה איתנו בירי מעשי, היית מבין מהר מאוד לצערי מהיכן האמרה שלי הגיחה... :cry:
לאדווקט ידידי שלום !
בהיכנסי להנהלת התאחדות הקליעה, לאחר עזיבתו של בן עמרם. הוחלט (יש פרוטוקולים -לך חפש) שהירי המעשי לא יהיה בעתיד משאבת כספים של ההתאחדות אלא יהיה במעגל כספי סגור וינוהל ע"י הועדה לירי מעשי באוטונומיה מקצועית מלאה.
לצערי ואני אומר זאת בכנות אין לירי המעשי גופים מלטפים ומתקצבים כמו - טוטו רשות הספורט ספורט ההישג והועד האולימפי. (במדינה הנאבקת על חייה עדיין לטעמי כל הספורט העממי הנותן ערך מוסף לנ"ל שווה שיהיה נתמך במידת מה) מה כן נשארו משקעי עבר והאמונה הרווחת שההתאחדות מטרתה לדפוק והירי המעשי להידפק. ולא כך הוא.
הדבר הוא נטו בידי אנשי הירי המעשי.
מתי נאלצת ההתאחדות להתערב ?
כאשר אנשי הירי המעשי לא מצליחים לבד לטפל בבעיות.
דווקא אתה כעורך דין יודע שאין מצב להליך משפטי במקרה של ספק, וכל הבוץ שזורקים בהתאחדות זה נורא נחמד אבל זה לא יוביל לשום מקום . מה כן יש סעיפים שניתן להפעיל על התנהגות ולא הופעלו - לשופטים והנהלת הירי המעשי התשובות. יש תקנון שניתן להכניס בו שינויים כמו לדוגמא : מי שקיבל לידיו חוברת תרגילים גם אם בתום לב לפני המועד שנקבע יורחק מ X תחרויות ואו X עונות. אגב הסעיף שכל מה שנותן לקלע יתרון על קלע אחר ושאינו מותר בחוק יגרור לפסילת הקלע לא הופעל והוא קיים.
זו רק דוגמא.
מי מונע למשל חלוקה לרמות? או תחרויות מקבילות צפון דרום מרכז (ברמה הנמוכה) אני מודע להתלבטות הכלכלית. מי מונע הוספת תחרויות?
כל זה בידי אנשי הירי המעשי
זה אומר אחד שכבר 5 שנים לא בהנהלה וצופה מן הצד.
אגב את השעות הימים והקילומטר שעשו יאיר ושמעון וג'ים ואנוכי לירושליים בכדי להסדיר את הירי המעשי לעת התחרפנות משרד הפנים אף אחד כבר לא זוכר....... נהפוך הוא האשימו את ההתאחדות שהיא מנצלת את גחמות משרד הפנים כדי להפוך למנופול.(תשאל את לגמן שנקלע פעם לאחת הישיבות) טוב כנראה שזה שכר עובדי ציבור .
עוד דוגמא - צלפי משא"ז היה יו"ר שאצלו ימות העולם יש 4 תחרויות בשנה ויש יו"ר שאצלו יש הסברים למה יש רק שתיים.
טוב כנראה שאת ההרגשה הסובייקטיבית של יורי הירי המעשי לא אצליח לשנות.
אבל תחשוב על זה ידידי.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אילן, אני תמיד שמח להתעדכן ואפילו להיווכח ולהודות בטעותי.
הצרה היא שאני בירי מעשי בסדר גודל של כ-20 שנה (תעודת יורה לבנה מספר 100 ומשהו) ולא בנקל מוחים משקעים שנצברו במשך תקופה כה ארוכה!
אני סמוך ובטוח כי כאשר אתה קשור בשינוי כיוון הרוחות כי תהיה זו רוח צפרירים נעימה ולא חמסין או טורנדו קצרים ומזיקים
רק בריאות,
הצרה היא שאני בירי מעשי בסדר גודל של כ-20 שנה (תעודת יורה לבנה מספר 100 ומשהו) ולא בנקל מוחים משקעים שנצברו במשך תקופה כה ארוכה!
אני סמוך ובטוח כי כאשר אתה קשור בשינוי כיוון הרוחות כי תהיה זו רוח צפרירים נעימה ולא חמסין או טורנדו קצרים ומזיקים

רק בריאות,
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
מעתה ניתן למצוא קישור לתוכנית השנתית המשולבת של הירי האולימפי וירי מעשי גם באתר התאחדות הקליעה בקישור : http://www.shooting.org.il/Shoot/1/99/738.aspx
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד