חלוקת Wild Cards ע"י ISSF
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חלוקת Wild Cards ע"י ISSF
היום פורסמה רשימת ה-Wild Card שה-ISSF מעניקה.
חולקו 24 קווטות (14 + 10 ) ועוד 4 קווטות שהוחזרו וחולקו מחדש
ISV קיבלה קווטה ב-60 שכיבה במסגרת "הקווטה להישגים יוצאי דופן" ואני מקווה שזו טעות והכוונה היא ל-ISR כי לא ראיתי קלע כלשהוא בדירוג העולמי ממדינה זו.
המוזר הוא (וכנראה לי יש בעיה בהבנת הנקרא) שבפרסום נאמר ש-14 מקומות הוענקו למדינות שלא היה להן ייצוג למרות שהקצאה זו (לפחות לפי התקנות של ISSF) מוענקת למדינות שלהן קלעים שהשיגו השגים יוצאי דופן אך לא השיגו קווטה (The Special "Universality Places" for hardship ) .
בעוד שההקצאה של ה-10 מקומות היא למדינות ללא ייצוג (Tripartite Invitation Places)
חולקו 24 קווטות (14 + 10 ) ועוד 4 קווטות שהוחזרו וחולקו מחדש
ISV קיבלה קווטה ב-60 שכיבה במסגרת "הקווטה להישגים יוצאי דופן" ואני מקווה שזו טעות והכוונה היא ל-ISR כי לא ראיתי קלע כלשהוא בדירוג העולמי ממדינה זו.
המוזר הוא (וכנראה לי יש בעיה בהבנת הנקרא) שבפרסום נאמר ש-14 מקומות הוענקו למדינות שלא היה להן ייצוג למרות שהקצאה זו (לפחות לפי התקנות של ISSF) מוענקת למדינות שלהן קלעים שהשיגו השגים יוצאי דופן אך לא השיגו קווטה (The Special "Universality Places" for hardship ) .
בעוד שההקצאה של ה-10 מקומות היא למדינות ללא ייצוג (Tripartite Invitation Places)
אולי הכוונה היא ל-10 קווטות + ה-4 שהוחזרו. או שה-4 הן חלק מה-14 שאמורים להתחלק לקלעים עם ההישגים היוצאי דופן?
זו יכולה גם סתם להיות טעות הדפסה (כמו ISV במקום ISR אמן אמן אמן)
רק בעיה אחת אני רואה באפשרות שהקווטה בשכיבה היא לישראל - R לא ממש נמצא ליד V על המקלדת.
זו יכולה גם סתם להיות טעות הדפסה (כמו ISV במקום ISR אמן אמן אמן)
רק בעיה אחת אני רואה באפשרות שהקווטה בשכיבה היא לישראל - R לא ממש נמצא ליד V על המקלדת.

איזה קטע... הפעם זה לא היה גדנ"עים אפילו!
אל תיכנסו לת'רד התמונות שלי כי אנשים החליטו לשים שם דברים לא קשורים והוא ננעל
אל תיכנסו לת'רד התמונות שלי כי אנשים החליטו לשים שם דברים לא קשורים והוא ננעל
ISV - איי הבתולה
יש להם קלע וותיק שזו תהייה לו האולימפיאדה המי יודע כמה שלו בשכיבה, העונה לשם ברוס מרדית' (אמריקאי לשעבר, נדמה לי..)
יש להם קלע וותיק שזו תהייה לו האולימפיאדה המי יודע כמה שלו בשכיבה, העונה לשם ברוס מרדית' (אמריקאי לשעבר, נדמה לי..)
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
סטריק
האם זה סופי , כלומר זה איי הבתולה ואל ישראל...?
- סליקאי ארד
כתבה שפורסמה אתמול ב-YNET
כתבה שפורסמה אתמול ב-YNET בעניין.
דרך אגב, שני הקלעים מאיי הבתולה (בינהם גם ברוס מרדית הוותיק) לא העפילו מהמוקדמות היום בביג'ין.
חבל שה-ISSF בחרו להעניק גם את 14 המקומות שנועדו לקלעים מצטיינים ללא קווטה למדינות ללא ייצוג ללא קשר לרמת קלעהם (הרי לזה בדיוק נועדו 10 מקומות ייעודיים). התוצאה האפקטיבית של החלטה מהן זו היא הורדה של רמת התחרות באולימפיאדה (יותר קלעים שאין להם מקום אפילו במקצה גמר בגביע העולמי יזכו להתחרות על חשבון קלעים שמסוגלים להתמודד אפילו על מדליה)
חבל .
דרך אגב, שני הקלעים מאיי הבתולה (בינהם גם ברוס מרדית הוותיק) לא העפילו מהמוקדמות היום בביג'ין.
חבל שה-ISSF בחרו להעניק גם את 14 המקומות שנועדו לקלעים מצטיינים ללא קווטה למדינות ללא ייצוג ללא קשר לרמת קלעהם (הרי לזה בדיוק נועדו 10 מקומות ייעודיים). התוצאה האפקטיבית של החלטה מהן זו היא הורדה של רמת התחרות באולימפיאדה (יותר קלעים שאין להם מקום אפילו במקצה גמר בגביע העולמי יזכו להתחרות על חשבון קלעים שמסוגלים להתמודד אפילו על מדליה)
חבל .
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד