שוב רון קוף-מן...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שוב רון קוף-מן...
רון קופמן ב"מיטבו" בתוכנית הבוקר של גל"צ...
http://glz.msn.co.il/NewsArticle.aspx?newsid=25062
לי אישית כבר אין כח או חשק להגיב לו, אבל אם מישהו כאן ירצה להרים את הכפפה, אתם מוזמנים

http://glz.msn.co.il/NewsArticle.aspx?newsid=25062
לי אישית כבר אין כח או חשק להגיב לו, אבל אם מישהו כאן ירצה להרים את הכפפה, אתם מוזמנים

*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
יש לנו בקיבוץ לפחות 6 בעלי מקצוע שיוכלו לסייע לו, הם נחשבים לטובים בתחומם.
תפנה אותו לסופ"ש בנירים.
יש כאן גם מטווח, אפשרי חוויה מתקנת לילדות בעייתית.
תפנה אותו לסופ"ש בנירים.
יש כאן גם מטווח, אפשרי חוויה מתקנת לילדות בעייתית.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
לא שווה תגובה,
רק חבל שערוץ תקשורת כמו גל"צ נותן במה לאנשים כמו הנ"ל
שחר
רק חבל שערוץ תקשורת כמו גל"צ נותן במה לאנשים כמו הנ"ל
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
מעבר לחוסר הדיוק (בוריס פולק למיטב ידיעתי כלל לא השתתף באולימפיאדה), והשתלחויות "סבירות", הטענה לפיה אלכס דנילוב נהג במרמה ושינה בכוונה את ההדק, שימוש בתאורים כגון "בזיון", "אחד הענפים הבזויים", ובנוסף לכך השימוש בהקלטה של דנילוב באופן מבזה ונלעג, גובלים בלשון הרע.
אני דווקא חושב שיש מקום לתגובה: לתבוע את קופמן ואת תחנת הרדיו שנתנה במה לדבריו.
אני דווקא חושב שיש מקום לתגובה: לתבוע את קופמן ואת תחנת הרדיו שנתנה במה לדבריו.
בברכה,
גלעד
גלעד
בוריס השתתף באולימפיאדת אטלנטה (1996), אבל בניגוד לכתבה, דווקא בהצלחה יחסית:
ברובה 3X40 הוא סיים בתוצאה של 1162, מדורג במקום 22 מתוך 45 משתתפים (4 נקודות מהגמר)
ברובה 60 כד' שכיבה הוא סיים בתוצאה של 594, מדורג במקום 20 מתוך 52 משתתפים (2 נק' בלבד מהגמר)
אלכס דנילוב אכן נפסל על משקל הדק לא תקין, אך גם כאן ישנן סתירות, אי דיוקים ונבזות טהורה: משקל ההדק שלו היה נמוך מהמותר (ולא כפי שטוען ה"מומחה" לקליעה, מר קופמן...), והוא מעולם לא הואשם ברמאות או נטען כך כלפיו, אלא נפסל כמו כל מי שציודו אינו עומד בתקנות בגמר התחרות (בדיוק כמו ג'ודוקא שבשקילה לא יתאים לקטגוריית המשקל אליה הוא רשום..)
היחיד שמאז ומתמיד טוען לשוא כי דנילוב רימה הוא... כמובן, מיודעינו מר קופמן
כמובן שרון קופמן בוחר להתמקד כרגיל, בשלילי, ושוכח כי גם באולימפיאדות הקליעה לא ממש התבזתה, ולדוגמה גיא סטריק מסיים במקום ה-13 באטלנטה ב-3 מצבים, 2 נק' בלבד מהגמר, ואיציק יונסי (אם זיכרוני אינו מטעני) מסיים בלוס-אנג'לס 1984 במקום השמיני (המקביל לגמר, שלא היה קיים עדיין אז בקליעה) והמאוד מכובד ברובה אויר.
ברובה 3X40 הוא סיים בתוצאה של 1162, מדורג במקום 22 מתוך 45 משתתפים (4 נקודות מהגמר)
ברובה 60 כד' שכיבה הוא סיים בתוצאה של 594, מדורג במקום 20 מתוך 52 משתתפים (2 נק' בלבד מהגמר)
אלכס דנילוב אכן נפסל על משקל הדק לא תקין, אך גם כאן ישנן סתירות, אי דיוקים ונבזות טהורה: משקל ההדק שלו היה נמוך מהמותר (ולא כפי שטוען ה"מומחה" לקליעה, מר קופמן...), והוא מעולם לא הואשם ברמאות או נטען כך כלפיו, אלא נפסל כמו כל מי שציודו אינו עומד בתקנות בגמר התחרות (בדיוק כמו ג'ודוקא שבשקילה לא יתאים לקטגוריית המשקל אליה הוא רשום..)
היחיד שמאז ומתמיד טוען לשוא כי דנילוב רימה הוא... כמובן, מיודעינו מר קופמן
כמובן שרון קופמן בוחר להתמקד כרגיל, בשלילי, ושוכח כי גם באולימפיאדות הקליעה לא ממש התבזתה, ולדוגמה גיא סטריק מסיים במקום ה-13 באטלנטה ב-3 מצבים, 2 נק' בלבד מהגמר, ואיציק יונסי (אם זיכרוני אינו מטעני) מסיים בלוס-אנג'לס 1984 במקום השמיני (המקביל לגמר, שלא היה קיים עדיין אז בקליעה) והמאוד מכובד ברובה אויר.
*** אופיר גולדשטיין ***
לאיציק יונסי יזכרו את הראיון בטלויזיה - לאחר סיום התחרות (ויתקן אותי איציק עם אני טועה זה מזיכרון ...)
איציק נשאל לגבי הרגשתו וענה שהוא מתגעגע הביתה....
אבל את התוצאה והמקום וכל היתר אף אחד לא זכר ולא התיחס .....
אז מה חדש?
איציק נשאל לגבי הרגשתו וענה שהוא מתגעגע הביתה....
אבל את התוצאה והמקום וכל היתר אף אחד לא זכר ולא התיחס .....
אז מה חדש?
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
למה רגשו גויים ולאמים יהגו ריק
היתרון הגדול ביותר של מקצוע העיתונות (ועל כך נשפכו גם בפורום נכבד זה הרבה מלים) הוא, שבסופו של דבר פובליציסט מכובד (כמו מר קופמן) לא זקוק לשום הכשרה ולא חייב לעמוד בשום קריטריון כדי להעביר ביקורת.
לאמיתו של דבר, מדובר בקרבן אומלל של השיטה, בה כדי להתבלט (ומי לא רוצה להתבלט?) עליו להתבטא (כמובן - בניגוד לרצונו) בצורה קיצונית.
בבא מציעא - כל היורדין לגיהנם עולים חוץ משלשה שיורדין ואין עולין ואלו הן הבא על אשת איש והמלבין פני חבירו ברבים והמכנה שם רע לחבירו. והנמשל ברור: הוא חוסה תחת הגנת חופש העיתונות ואין מה לעשות חוץ מלשפוך קיטונות רותחין בפורום.
את התשובה צריכים לתת שלושה אנשים שנוסעים לסין במוצאי שבת ובשבוע הבא - ואז נראה מה יגיד הקוף.
לאמיתו של דבר, מדובר בקרבן אומלל של השיטה, בה כדי להתבלט (ומי לא רוצה להתבלט?) עליו להתבטא (כמובן - בניגוד לרצונו) בצורה קיצונית.
בבא מציעא - כל היורדין לגיהנם עולים חוץ משלשה שיורדין ואין עולין ואלו הן הבא על אשת איש והמלבין פני חבירו ברבים והמכנה שם רע לחבירו. והנמשל ברור: הוא חוסה תחת הגנת חופש העיתונות ואין מה לעשות חוץ מלשפוך קיטונות רותחין בפורום.
את התשובה צריכים לתת שלושה אנשים שנוסעים לסין במוצאי שבת ובשבוע הבא - ואז נראה מה יגיד הקוף.
nobody expects the spanish inquisition
Re: למה רגשו גויים ולאמים יהגו ריק
מיכאל כתב:את התשובה צריכים לתת שלושה אנשים שנוסעים לסין במוצאי שבת ובשבוע הבא - ואז נראה מה יגיד הקוף.
לא צריך לחכות, הוא כבר הכין תשובה מנומקת גם למקרה של הצלחה:
"גם אם ישיגו מדליה, זה שום דבר. במה יש להתגאות? זה הרי טבעי כי בישראל, בגלל השירות הצבאי, יהיו קלעים. אז האם כל בוגר קורס צלפים הוא ספורטאי אולימפי?"
...
- סליקאי כסף
- סליקאי ארד
נתן רובינשטיין כתב:למה בכלל הוא כל כך שוא את הקליעה אני לא מצליח להבין???
זה בסדר ,הוא שונא את כולם במידה שווה.
כל הקרירה שלא מבוססת על השמצה חסרת כל שחר של כל ענף ספורט
וככל שהציבור מכיר אותו פחות יותר טוב
ולמה לא תובעים על אימרות לא נכונות ??
1)הדברים מבעיים את דעתו האישית ,וזאת זכותו הדמוקרטית (ואילן ,בטח יכניס פה תיקון )
להביא אותם,חופש העיתונות וזה .
2)לגבי הנתונים הרי הוא תמיד יוכל לטעון שמדובר "בטעות מצערת" ויתקן את המעוות בשעה
02:00 בלילה שאף אחד לא ממש מקשיב.
3) תביעה עולה כסף ,גם אים יש חבל לבזבז אותו על התרוץ העלוב הזה לעיתונאי.
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד