קליעה - ליגה לאומית מחזור 4 - נשק קליבר זעיר-23.5.2009
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קליעה - ליגה לאומית מחזור 4 - נשק קליבר זעיר-23.5.2009
תוצאות תחרות ליגה לאומית בנשק קליבר זעיר
התחרות התקיימה במרכז קליעה אולימפי הרצליה ב-23.5.2009
תוצאות רשמיות תפורסמנה על ידי התאחדות הקליעה בישראל
צוות ניהול ושיפוט
מנהל תחרות: שלמה ברסלר
שופט ראשי: דורון אליאל
שופט: מיכאל יוספה
רובה - קבוצתי
קלעי חיפה רובה - 1755 נקודות.
הפועל אשקלון - 1752 נקודות.
הפועל רחובות קלעי אשקלון - 1746 נקודות.
רובה - דירוג אישי
אלה שטרנברג - הפועל אפרא מעברות - 593 נקודות.
ליאור מדלל - מכבי זאב רעננה - 591 נקודות.
ולדימיר פיבנר - קלעי חיפה רובה - 590 נקודות.
אקדח - קבוצתי
מכבי זאב רעננה - 1550 נקודות.
הפועל אשקלון - 1525 נקודות.
בית הלוחם ת"א - 1487 נקודות.
אקדח - דירוג אישי
עידן יגאלי - מכבי רעננה - 541 נקודות.
אלכס טריפולסקי-מרכז קליעה אולימפי - 537 נקודות.
אלכסיי קירייבסקי - הפועל כפר סבא ע"ש הדר קוליקנט - 536 נקודות.
הועדה לתקשורת וקידום
התאחדות הקליעה בישראל
התחרות התקיימה במרכז קליעה אולימפי הרצליה ב-23.5.2009
תוצאות רשמיות תפורסמנה על ידי התאחדות הקליעה בישראל
צוות ניהול ושיפוט
מנהל תחרות: שלמה ברסלר
שופט ראשי: דורון אליאל
שופט: מיכאל יוספה
רובה - קבוצתי
קלעי חיפה רובה - 1755 נקודות.
הפועל אשקלון - 1752 נקודות.
הפועל רחובות קלעי אשקלון - 1746 נקודות.
רובה - דירוג אישי
אלה שטרנברג - הפועל אפרא מעברות - 593 נקודות.
ליאור מדלל - מכבי זאב רעננה - 591 נקודות.
ולדימיר פיבנר - קלעי חיפה רובה - 590 נקודות.
אקדח - קבוצתי
מכבי זאב רעננה - 1550 נקודות.
הפועל אשקלון - 1525 נקודות.
בית הלוחם ת"א - 1487 נקודות.
אקדח - דירוג אישי
עידן יגאלי - מכבי רעננה - 541 נקודות.
אלכס טריפולסקי-מרכז קליעה אולימפי - 537 נקודות.
אלכסיי קירייבסקי - הפועל כפר סבא ע"ש הדר קוליקנט - 536 נקודות.
הועדה לתקשורת וקידום
התאחדות הקליעה בישראל
בברכת הספורט
שלמה ברסלר
מאמן ושופט בינלאומי מוסמך
שלמה ברסלר
מאמן ושופט בינלאומי מוסמך
Re: קליעה - ליגה לאומית מחזור 4 - נשק קליבר זעיר-23.5.2009
כל הכבוד לעידן!!!
והערות לסדר:
א. המחזור לא היה מחזור רביעי לקלעי הרובה אלא שלישי, בגלל שהמחזור השני בוטל בגלל השבתת כמה מטרות.
ב. המטווח במצב זוועתי. התקלות במטרות ממשיכות כל הזמן והגענו למצב, שסיכויי ההצלחה בתחרות הם לא הכישורים ואם הגרלת עמדה "בלי רוח", אלא אם הגרלת עמדה שלא מועדת לפורענות תקלות. אני כבר לא מדבר על הקרשים של המתרסים שנראים במקומות מסויימים כמו שאריות מסטלינגרד אחרי המלחמה, על השטיחים המוכתמים, על מטרות קשת המפוזרות בשטח הירי ועל חוסר הפחים ושולחנות הירי.
ג. אני לא שמתי לב, כי הייתי עסוק בירי, אבל מבקר במטווח העיר לי - בשנים קודמות התוצאות עלו על מסך תוך כדי התחרות, כך שהצופים (המעטים
) יכלו לעקוב אחר התחרות. מה קרה שזה נעלם?
והערות לסדר:
א. המחזור לא היה מחזור רביעי לקלעי הרובה אלא שלישי, בגלל שהמחזור השני בוטל בגלל השבתת כמה מטרות.
ב. המטווח במצב זוועתי. התקלות במטרות ממשיכות כל הזמן והגענו למצב, שסיכויי ההצלחה בתחרות הם לא הכישורים ואם הגרלת עמדה "בלי רוח", אלא אם הגרלת עמדה שלא מועדת לפורענות תקלות. אני כבר לא מדבר על הקרשים של המתרסים שנראים במקומות מסויימים כמו שאריות מסטלינגרד אחרי המלחמה, על השטיחים המוכתמים, על מטרות קשת המפוזרות בשטח הירי ועל חוסר הפחים ושולחנות הירי.
ג. אני לא שמתי לב, כי הייתי עסוק בירי, אבל מבקר במטווח העיר לי - בשנים קודמות התוצאות עלו על מסך תוך כדי התחרות, כך שהצופים (המעטים

nobody expects the spanish inquisition
זה תלוי בשופטים אני מאמין... לא נראה לי שכולם רוצים (או יודעים איך או אפילו שאפשר) לקחת את המקרן והמחשב הנייד כדי להקרין את התוצאות בזמן אמת...
איזה קטע... הפעם זה לא היה גדנ"עים אפילו!
אל תיכנסו לת'רד התמונות שלי כי אנשים החליטו לשים שם דברים לא קשורים והוא ננעל
AK כתב:זה תלוי בשופטים אני מאמין... לא נראה לי שכולם רוצים (או יודעים איך או אפילו שאפשר) לקחת את המקרן והמחשב הנייד כדי להקרין את התוצאות בזמן אמת...
אתה לא חושב, שלפני שמקרינים תוצאות על לוח, יותר חשוב שתהיינה תוצאות להקרין?
מה עם הפעם, שתחרות ליגה במצבים פוצלה לשני מקצים כי נפלו קרשים מהמתרס?
מה עם המוניטורים שכל הזמן נופלים כי התושבות שלהם שבורות ומוחזקות עם אזיקונים?
מה עם העשב הצומח ועולה פרא בלי כיסוח?
ולא אוסיף רבות (למרות שיש לי הרבה להוסיף)
nobody expects the spanish inquisition
כנראה שהייתי צריך לחדד ולהיות יותר ברור...
אני הגבתי אך ורק לנושא ההקרנה של התוצאות, ולא שום דבר אחר.
אך אם אתה ממש רוצה...
המצב במטווח היה (לפחות מאז שאני מכיר אותו, שזה לא הרבה יחסית לכמה אחרים פה, אבל הרבה זמן בפני עצמו) תמיד מצב של "נסדר את זה בצורה זמנית עד שנסדר הכל כמו שצריך"...
יש אנשים שאני ראיתי שתמיד ניסו לעשות ככל שביכולתם לשנות זאת, ויש שלא ראיתי.
אני לא יודע מה חלוקת הנכסים במטווח בדיוק, ואיפה נופלת האחריות על כל פרט של תחזוקה, אבל טיפול, סידור ואפילו רק ההשלטת סדר על "מה באחריות מי?", מתוך הידע והנסיון שהיה לי בתחזוקת המתקנים השוטפת במשך כמה שנים, צריכים להיקבע ולהיעשות במתקונת "אובר-אול"...
רק ממה שאני יודע על המטרות: המתקנים שלתוכם אנו יורים (לא המטרות סיוס, אלא המתקנים הישנים של הגהמנים), או קלטזים אם תרצו, לא תוכננו ולא נועדו ולא מתאימים בעליל לעבודה אותה הם עושים.
גם את הטיפה שפעם עשו, הם כבר לא עושים טוב בגלל שיריעות הגומי שהותקנו לפני 15-20 שנה כבר יבשות ומחוררות.
אני אישית כבר ניצלתי פעם אחת מריקושט שורק שעף לו כל הדרך חזרה אל המושבים של הצופים, וזה לא היה לאחרונה, אלא לפני מספר שנים.
זה למזלנו (!) מקרה נדיר במיוחד, ה"מזל" הוא שרוב הריקושטים לא חוזרים עד הקלעים, אלא נעצרים להם שם בתוך המנוע או המעגלים החשמליים של מטרות הסיוס, ומשתקים את המטרה במקרה הרע, או לחילופין במקרה הטוב "רק" תוקעים את הגומיות.
נוסיף לכך את "מטרות הביקורת" מפוליגל שלא מוחלפות לעיתים קרובות וחוטפות בדר"כ גם ככה 2 פגיעות על כל כדור בגלל הריקושטים ובכלל יש לנו שם סלט בתוך המנוע.
אלה רק הבעיות ה"שטחיות" יותר של המתקנים עצמם.
הועלו טענות ששמעתי לגבי מיקום המטרות בתוך הקיר במקום שיעמדו בשמש, מה שייתן תאורה קבועה ללא צורך בהצללה, וכמובן יש צורך בטיפול שוטף רגיל של מתרסים, נקיון וכו'...
נגעתי במספיק נקודות?
לסיכום יש הרבה עבודה, יש צורך רק לומר לגורמים הנכונים שהגיע הזמן להעלות אותה על הפרק ולהכין תוכנית אמיתית לטפל בכל זה ולחלק את העבודות למי שאחראי עליהם, בין אם זה נקיון ע"י הצוות של המטווח או טיפול במתקנים של ההתאחדות ו/או שיפוץ כללי בהסכמת כל הצדדים.
תודה שלום סוף/שבוע טוב נתראה בשמחות/חצי גמר אליפות ישראל.
אני הגבתי אך ורק לנושא ההקרנה של התוצאות, ולא שום דבר אחר.
אך אם אתה ממש רוצה...
המצב במטווח היה (לפחות מאז שאני מכיר אותו, שזה לא הרבה יחסית לכמה אחרים פה, אבל הרבה זמן בפני עצמו) תמיד מצב של "נסדר את זה בצורה זמנית עד שנסדר הכל כמו שצריך"...
יש אנשים שאני ראיתי שתמיד ניסו לעשות ככל שביכולתם לשנות זאת, ויש שלא ראיתי.
אני לא יודע מה חלוקת הנכסים במטווח בדיוק, ואיפה נופלת האחריות על כל פרט של תחזוקה, אבל טיפול, סידור ואפילו רק ההשלטת סדר על "מה באחריות מי?", מתוך הידע והנסיון שהיה לי בתחזוקת המתקנים השוטפת במשך כמה שנים, צריכים להיקבע ולהיעשות במתקונת "אובר-אול"...
רק ממה שאני יודע על המטרות: המתקנים שלתוכם אנו יורים (לא המטרות סיוס, אלא המתקנים הישנים של הגהמנים), או קלטזים אם תרצו, לא תוכננו ולא נועדו ולא מתאימים בעליל לעבודה אותה הם עושים.
גם את הטיפה שפעם עשו, הם כבר לא עושים טוב בגלל שיריעות הגומי שהותקנו לפני 15-20 שנה כבר יבשות ומחוררות.
אני אישית כבר ניצלתי פעם אחת מריקושט שורק שעף לו כל הדרך חזרה אל המושבים של הצופים, וזה לא היה לאחרונה, אלא לפני מספר שנים.
זה למזלנו (!) מקרה נדיר במיוחד, ה"מזל" הוא שרוב הריקושטים לא חוזרים עד הקלעים, אלא נעצרים להם שם בתוך המנוע או המעגלים החשמליים של מטרות הסיוס, ומשתקים את המטרה במקרה הרע, או לחילופין במקרה הטוב "רק" תוקעים את הגומיות.
נוסיף לכך את "מטרות הביקורת" מפוליגל שלא מוחלפות לעיתים קרובות וחוטפות בדר"כ גם ככה 2 פגיעות על כל כדור בגלל הריקושטים ובכלל יש לנו שם סלט בתוך המנוע.
אלה רק הבעיות ה"שטחיות" יותר של המתקנים עצמם.
הועלו טענות ששמעתי לגבי מיקום המטרות בתוך הקיר במקום שיעמדו בשמש, מה שייתן תאורה קבועה ללא צורך בהצללה, וכמובן יש צורך בטיפול שוטף רגיל של מתרסים, נקיון וכו'...
נגעתי במספיק נקודות?
לסיכום יש הרבה עבודה, יש צורך רק לומר לגורמים הנכונים שהגיע הזמן להעלות אותה על הפרק ולהכין תוכנית אמיתית לטפל בכל זה ולחלק את העבודות למי שאחראי עליהם, בין אם זה נקיון ע"י הצוות של המטווח או טיפול במתקנים של ההתאחדות ו/או שיפוץ כללי בהסכמת כל הצדדים.
תודה שלום סוף/שבוע טוב נתראה בשמחות/חצי גמר אליפות ישראל.
AK כתב:לסיכום יש הרבה עבודה, יש צורך רק לומר לגורמים הנכונים שהגיע הזמן ...
לפני חודש פנה מנכ"ל המטווח באימייל מרגש לראשי המועדונים בבקשה להרתם לקידום הענף.
בתגובה, הצגתי בפניו את המקומות בהם הוא יכול לעשות. התייחסתי למטווח האויר, שאפוף סרחון סגריות לאחר ערבי ריקודים לפני תחרויות, גגו דולף בחורף, הזכרתי את התקנתו הרעועה של שולחן הירי וגו'. להלן תגובתו של מנכ"ל המטווח גבי רז, מובאת במלואה ללא עריכה.
גבי רז כתב:אתה קשקשן ולפני שאתחיל להשתלח בסגנון המטופש שלך.
מי אתה, מה היו השגיך בחייך, אני כבר מזמן שכחתי את מה שאתה לא למדת, אני
מבין שאתה עומד לפני האולימפיאדה ורק עשן המסיבות מפריע לך להגיע להשגים.
במכתבי מאד נסיתי להית עדין, אך יש בליבי הרבה על התנהלותכם כולכם בספורט הזה.
האם בחדרה יש מישהו עם השגים?
האם משהו מקרבתך השיג איזה הישג?
אם קודמי לא הי דואג להכנסות מעבר למה שהאיגוד מכניס למרכז. אם אתה מבין
כל כך גדול הייתה מבין כמה כסף גובים עבור שכירות ועבור שימוש במתקנים,
והסכום שהאיגוד מסיים כל שנה עם עודף של מאות אלפי שנים מראה רק שאולי
אתם רק מחפשים פינוקי חו"ל ולא השגיות.
די ממש נמאס לי מהתככנות הזו ואני בהחלט מצפה לפגוש את הצדיק היחידי בסדום
בברכה,
גלעד
גלעד
הלוואי והייתי מופתע 

7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד