European Championships · Osijek, CRO
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: European Championships · Osijek, CRO
slavochk כתב:3. גיא מתוגמל כספית בעבור עבודתו כמאמן והשתתפותו כקלע בתחרויות בינלאומיות. מובן שאין בכך פסול, ההיפך הוא הנכון, אבל עשיתו איננה לשם שמיים, אלא פרנסתו. המקבל מכספי הציבור צריך לעמוד גם בפני ביקורת הציבור.
כאחד שבקיע בחומר יותר ממך, אני אומר לך חד משמעית שגיא עושה מעל ומעבר לתגמול הכספי שלו.
הדיון הזה רדוד! (פעם ראשונה שלקלע ישראלי ולרון קופמן יש דעה משותפת)
וגלעד זה ממש אבל ממש לא האשכול המתאים לדיונים כאלה.
Ser-G
3X40 גברים :
גיל סימקוביץ 1162 מקום 14 (3 נקודות מ-final) מתוך 64
ראשון Sidi (הונגריה) עם 1170 + 99.7
גיל סימקוביץ 1162 מקום 14 (3 נקודות מ-final) מתוך 64
ראשון Sidi (הונגריה) עם 1170 + 99.7
הצלחה בספורט היא גודל הכותרת שאתה תופס בעיתון ...
- סליקאי ארד
מוקדמות 300 מטר שכיבה גברים:
Guy ISR 100 99 100 99 99 100 597
Guy ISR 100 99 100 99 99 100 597
Ser-G
לאלו שענו לגלעד
סרגיי אריק ומשה
חבל סתם נגררתם.
הרי ידוע שגלעד יודע הכל יותר טוב והוא היה מצליח להזרים כסף רב לענפים לא אולימפיים !!!
ודרך אגב גם לסגור את הקליעה.
גלעד בניגוד לטליאס שיום אחרי הבחירות שילב זרועות לטובת הקליעה לא הבין שהבחירות נגמרו.
בתסכולו מה רב הוא ממשיך את סחי הבחירות בכל מחיר.
אז פשוט כדאי לא לענות לו.
רק לכם שתדעו.
כשניסיתי בכוחי הדל למנוע את סגירת הקליעה בגדנ"ע היו לצידי מספר חברים (לא רוצה לשכוח אף אחדלכן אין רשימה) ובינהם גיא סטריק שסייעו להעביר את קורסי המדריכים למרות שידעו שלא יקבלו על כך ימי מילואים.
גם נתן כל עת שהתבקש הרצאות בענף קליעה וצלפים. בהתנדבות כמובן.
לגבי נתינה מעבר לתשלום - עצוב אך זו נחלתם של כל המאמנים שעבדו בהתאחדות מאז היה עוד איגוד. וכך גם גיא.
בהיותי בשנת 88 עם אריה שליש בקורס מאמנים בויסבאדן היה מאמן הולנדי (שמו ברח מזכרוני) - שנתן הרצאה על ההתמודדות עם רוח בירי וטען שמי שיורה ל 300 מ' משפר התמודדות זו גם ב 50 מ'.
אולי גיא רוצה בזאת ואולי הוא רוצה לגוון קצת שיהיה לו יותר מעניין.
לטעמי גיא ספורטאי מופת בכל קנה מידה.
אבל את זה אני מספר רק לכם חברים
אין מה לספר זאת לגלעד.
א. כי הוא לא יבין זאת.
ב. כי הוא לא יחמיץ שום הזדמנות לנגח את הנהלת האיגוד והמנכ"ל, ואם אפשר בדרך להכפיש את בחירי ספורטאינו
למה לא?
יום טוב לכולם.
סרגיי אריק ומשה
חבל סתם נגררתם.
הרי ידוע שגלעד יודע הכל יותר טוב והוא היה מצליח להזרים כסף רב לענפים לא אולימפיים !!!
ודרך אגב גם לסגור את הקליעה.
גלעד בניגוד לטליאס שיום אחרי הבחירות שילב זרועות לטובת הקליעה לא הבין שהבחירות נגמרו.
בתסכולו מה רב הוא ממשיך את סחי הבחירות בכל מחיר.
אז פשוט כדאי לא לענות לו.
רק לכם שתדעו.
כשניסיתי בכוחי הדל למנוע את סגירת הקליעה בגדנ"ע היו לצידי מספר חברים (לא רוצה לשכוח אף אחדלכן אין רשימה) ובינהם גיא סטריק שסייעו להעביר את קורסי המדריכים למרות שידעו שלא יקבלו על כך ימי מילואים.
גם נתן כל עת שהתבקש הרצאות בענף קליעה וצלפים. בהתנדבות כמובן.
לגבי נתינה מעבר לתשלום - עצוב אך זו נחלתם של כל המאמנים שעבדו בהתאחדות מאז היה עוד איגוד. וכך גם גיא.
בהיותי בשנת 88 עם אריה שליש בקורס מאמנים בויסבאדן היה מאמן הולנדי (שמו ברח מזכרוני) - שנתן הרצאה על ההתמודדות עם רוח בירי וטען שמי שיורה ל 300 מ' משפר התמודדות זו גם ב 50 מ'.
אולי גיא רוצה בזאת ואולי הוא רוצה לגוון קצת שיהיה לו יותר מעניין.
לטעמי גיא ספורטאי מופת בכל קנה מידה.
אבל את זה אני מספר רק לכם חברים
אין מה לספר זאת לגלעד.
א. כי הוא לא יבין זאת.
ב. כי הוא לא יחמיץ שום הזדמנות לנגח את הנהלת האיגוד והמנכ"ל, ואם אפשר בדרך להכפיש את בחירי ספורטאינו
למה לא?
יום טוב לכולם.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
חזרה לנושא,
בעוד שעה וחצי גיא יורה בתחרות השכיבה 300 מ'.
זו תהיה הפעם השלישית בחייו שבה הוא יורה במטווח 300 מ' (הפעמים הקודמות היו מקצה המוקדמות והאימון שקדם לו...)
נראה שגיא יורה ברמה טובה ויש לו סיכוי לנצח.
אני מחזיק לו אצבעות ומזמין את כולכם להצטרף אלי.
בעוד שעה וחצי גיא יורה בתחרות השכיבה 300 מ'.
זו תהיה הפעם השלישית בחייו שבה הוא יורה במטווח 300 מ' (הפעמים הקודמות היו מקצה המוקדמות והאימון שקדם לו...)
נראה שגיא יורה ברמה טובה ויש לו סיכוי לנצח.
אני מחזיק לו אצבעות ומזמין את כולכם להצטרף אלי.

בהצלחה ! (אני חושב שהוא יורה ב-11:45 לפי שעוננו)
זו פעם ראשונה שאני עוקב אחר המקצוע הזה וההתרשמות שלי, לפחות מרמת התוצאות במוקדמות שלא תהיה הפתעה אם כל אחד מהמשתתפים יזכה או לחילופין יגיע אחרון .....
הצפיפות מאוד גדולה, מתוך 35 משתתפים עלו 26 מתוכם 21 השיגו תוצאה של 595 ומעלה. הראשון סיים עם 598.
אילן, אני חושב שקצת נחספת בדברים שכתבת על גלעד. גלעד התנצל על ההתבטאות שלא היתה מוצלחת בלשון המעטה, ועל זה אומרים : "מודה ועוזב, ירוחם".
יכול להיות שאתה וגלעד לא רואים עין בעין הרבה נושאים, אך להפכו לאוייב הקליעה זה לא הוגן וגם לא נכון.
לא אחת אני קורא בפורום הזה התבטאויות כגון : "זה לא המקום לדיונים כאלו..." ואני משתהה, הרי כל תפקידו של הפורום הזה הוא לשמש פלטפורמה לבעלי עניין להחליף דעות, להתווכח ולקיים דיון תרבותי, ענייני.
אוי ואבוי לנו אם נשתיק או נתעלם מחלק מהחברים שאכפת להם, רק בגלל שדעתם שונה לגבי המדיניות שאיגוד הקליעה צריך לקיים או שהביעו מחאה כזו או אחרת לגבי התנהלות הארגון.
ארגון ללא ביקורת גלויה, שכולם מתיישרים לימין ואומרים אמן בלי חשיבה עצמאית, הוא ארגון שאני לא הייתי רוצה להיות חבר בו.
זו פעם ראשונה שאני עוקב אחר המקצוע הזה וההתרשמות שלי, לפחות מרמת התוצאות במוקדמות שלא תהיה הפתעה אם כל אחד מהמשתתפים יזכה או לחילופין יגיע אחרון .....
הצפיפות מאוד גדולה, מתוך 35 משתתפים עלו 26 מתוכם 21 השיגו תוצאה של 595 ומעלה. הראשון סיים עם 598.
אילן, אני חושב שקצת נחספת בדברים שכתבת על גלעד. גלעד התנצל על ההתבטאות שלא היתה מוצלחת בלשון המעטה, ועל זה אומרים : "מודה ועוזב, ירוחם".
יכול להיות שאתה וגלעד לא רואים עין בעין הרבה נושאים, אך להפכו לאוייב הקליעה זה לא הוגן וגם לא נכון.
לא אחת אני קורא בפורום הזה התבטאויות כגון : "זה לא המקום לדיונים כאלו..." ואני משתהה, הרי כל תפקידו של הפורום הזה הוא לשמש פלטפורמה לבעלי עניין להחליף דעות, להתווכח ולקיים דיון תרבותי, ענייני.
אוי ואבוי לנו אם נשתיק או נתעלם מחלק מהחברים שאכפת להם, רק בגלל שדעתם שונה לגבי המדיניות שאיגוד הקליעה צריך לקיים או שהביעו מחאה כזו או אחרת לגבי התנהלות הארגון.
ארגון ללא ביקורת גלויה, שכולם מתיישרים לימין ואומרים אמן בלי חשיבה עצמאית, הוא ארגון שאני לא הייתי רוצה להיות חבר בו.
אופס.
נראה שהאצבעות לא עזרו...
נראה שהאצבעות לא עזרו...
אבי ח כתב:בהצלחה ! (אני חושב שהוא יורה ב-11:45 לפי שעוננו)
לא סימנתי את גלעד כאויב - זו פרשנות שלך.
אתר הסליק הוא ללא מעורבות פוליטית מכל סוג שהוא.
בזמן הבחירות החלטנו לא לסתום פיות............... (למרות חריגה מכללי האתר) כדי שאף אחד לא יטען לסתימת פיות.
הערות נכתבו אישית בפרטי.
תמו הבחירות.
רוני היו"ר הקודם גם אם חולק על דרך ההתנהלות הבין שהבחירות תמו ואת הערותיו שומר לישיבות.
איתן שגיא ומשה טליאס כנ"ל (חברים נוספים נדמה לי אינם פעילים כאן)
אופיר אחד מצמד המנהלים של האולימפי ובקרוב מנהל יחיד, למרות שעמדתו ידועה גזר על עצמו שתיקה מוחלטת באתר, למעט תיקון עובדות.
*** נערך ע"י אילן ***
כל הודעה פוליטת - תמחק ללא התראה מראש והכותב יחסם תוך הודעה בפרטי.
לדבר על מקצועיות ואו העברת בקורת עינינית בלבד יתקלו תמיד בברכה.
בברכת המשך מוצלח לכל העוסקים בקליעה על כל סוגיה (ככל שעדיין ניתן אצלנו בחיילם)
בהזדמנות זו הרשה לי להודות לך על תרומתך הברוכה לקליעה בכלל ולאתר בפרט.
חבר isia זכור !
לאחר שגלעדהציג את עמדתו באמצעות גורם שלישי.
1.פרשתי את גלעד לחומרה.
2.הבעיה היא לא הנושאים אלא צורת הכתיבה.
3.אני מתנצל בפני גלעד שנפגע.
למען כולנו - בואו נחזור למטרות הסליק.
הנהלת האתר מעוניינת ביחסים טובים עם כל העוסקים בנשק. חברי הנהלה והמתנגדים לה כאחת.
האתר משמש במה מקצועית !!!
את כל הבעיות הפרוצדורליות יש להעלות במוסדות ההתאחדות ובמוסדות הספורט כנדרש !
הנהלת הסליק לא תתיר התקפת בעלי תפקיד ולא תתיר לבעלי תפקיד התקפה על מותחי בקורת מקצועית עינינית.
1.פרשתי את גלעד לחומרה.
2.הבעיה היא לא הנושאים אלא צורת הכתיבה.
3.אני מתנצל בפני גלעד שנפגע.
למען כולנו - בואו נחזור למטרות הסליק.
הנהלת האתר מעוניינת ביחסים טובים עם כל העוסקים בנשק. חברי הנהלה והמתנגדים לה כאחת.
האתר משמש במה מקצועית !!!
את כל הבעיות הפרוצדורליות יש להעלות במוסדות ההתאחדות ובמוסדות הספורט כנדרש !
הנהלת הסליק לא תתיר התקפת בעלי תפקיד ולא תתיר לבעלי תפקיד התקפה על מותחי בקורת מקצועית עינינית.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד