תם עידן הג'ינס .. יחי המלך החדש, הטרנינג

פורום המיועד לעוסקים ולמתעניינים בתחום הירי האולימפי לסוגיו השונים.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

תם עידן הג'ינס .. יחי המלך החדש, הטרנינג

על ידי אבי ח » 08 פברואר 2010, 23:09

רצ"ב פרסום מאתמול שהופיע באתר ה-ISSF המתאר תקנות חדשות בנוגע לקוד לבוש בתחרויות/טקסי חלוקת פרסים

http://www.issf-sports.org/news.ashx?newsid=1144
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: תם עידן הג'ינס .. יחי המלך החדש, הטרנינג

על ידי iva_sh » 09 פברואר 2010, 09:07

מעניין
אבל הייתי מתחיל בכתבה הקודמת
Air Rifle Men
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי AK » 20 פברואר 2010, 21:21

בזיון... אם הייתי ממשיך כל השנים האלה להשקיע ומצליח להתברג בנבחרת ולהישלח לתחרויות, זה נראה לי היה סופית מוציא לי את הטעם וגורם לי להוריד פרופיל כפי שעשיתי כבר...

ייצוגיות באירוע פורמלי וחולצה/ז'קט לייצג שייכות לנבחרת מסויימת ולקהילת הקלעים בכלל בתחרות בינלאומית זה הגיוני ומקובל, אבל מה הם מנסים עכשיו לעבוד על אנשים כאילו הלבוש עושה את האתלט, או הקלע?
למה לעזאזל קלע שמגיע לאימון רשמי לפני תחרות, או אפילו לתחרות עצמה, צריך להיות לבוש בשביל ריצת 100מ'?

לא... לא מקבל את הטענה שזה גורם לקלעים להראות יותר מקצועיים... ולא חושב שזה דבר הגיוני לעשות בעולם דמוקרטי וחופשי.
הם מודאגים מתדמית הקלעים? יש דרכים מקובלות יותר להראות את הייתרונות והייחודיות של הספורט. לא צריך לעבוד על אנשים בעיניים עם שקרים זולים.
כבר היו קלעים שיאני עולם במידות גדולות... ייראו ממש אתלטים בחליפת טרנינג...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אבי ח » 21 פברואר 2010, 18:41

מעניין מה היו השיקולים של נבחרת הסנאובורד של ארה"ב שבחרו כמדים ייצוגיים חולצת משבצות (בסגנון חולצות פלאנל משנות ה-80) ומכנסיים בדמיון מפחיד למכנסי ג'ינס http://www.vancouver2010.com/olympic-news/n/news/afp-news/snowboard--us-star-white-wins-halfpipe-gold_282890Lc.html

בקישור מופיע האלוף האולימפי שון וויט בבגדים שעימם הוא גם התחרה.

כנראה, כשאתה בטוח בספורט שלך, אתה לא מתבייש לשדר קוליות בצורת ביגוד עם השראה מאופנת הרחוב.

לצערנו איגוד הקליעה העולמי חושש למעמדו כענף ספורט אולימפי וחושב שאם הקלעים יתלבשו כאצנים הם גם יחשבו ככאלו.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד