ספרות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ספרות
למי שרוצה לקרוא להלן מספר (קטן) של הפניות-
עצות של דיק בושמן (קלע הולנדי - אחד מהטובים בעולם ברובה אויר) - http://www.scatt.com/english/fullstory.asp?id=86
ספרים -
Ways of the rifle (ריינקמייר) - ספר חדש וממצה מבחינה טכנית.
Position Rifle Shooting 2nd ed (מהד' שניה - ביל פאלאם - לשעבר מאמן נבחרת ארה"ב) יש לי עותק גם של המהדורה הראשונה. דגש חזק על הצדדים הפיזיולוגיים והמנטאליים של הקליעה ופחות על הטכניקה והמצבים.
הספר של א.א. יורייב - באנגלית. אני לא זוכר מה שמו. נדמה לי שלגיא סטריק יש עותק. מחקר מדעי מקיף גם בנושא רובה וגם בנושא אקדח.
עדכונים בהמשך
עצות של דיק בושמן (קלע הולנדי - אחד מהטובים בעולם ברובה אויר) - http://www.scatt.com/english/fullstory.asp?id=86
ספרים -
Ways of the rifle (ריינקמייר) - ספר חדש וממצה מבחינה טכנית.
Position Rifle Shooting 2nd ed (מהד' שניה - ביל פאלאם - לשעבר מאמן נבחרת ארה"ב) יש לי עותק גם של המהדורה הראשונה. דגש חזק על הצדדים הפיזיולוגיים והמנטאליים של הקליעה ופחות על הטכניקה והמצבים.
הספר של א.א. יורייב - באנגלית. אני לא זוכר מה שמו. נדמה לי שלגיא סטריק יש עותק. מחקר מדעי מקיף גם בנושא רובה וגם בנושא אקדח.
עדכונים בהמשך
nobody expects the spanish inquisition
אם תוכל בבקשה גם לציין כיצד אפשר לקנות/להזמין את הספר (או איך אתה השגת את זה)-אני אומר את זה בגלל שאני יודע שיש ספרים שקשה מאוד למצוא
למשל..הוצאת אור בחו"ל, אתר קניות שהספר מופיע בו...
אני אערוך את ההודעה בערב ואוסיף את השניים (
) שיש לי
למשל..הוצאת אור בחו"ל, אתר קניות שהספר מופיע בו...
אני אערוך את ההודעה בערב ואוסיף את השניים (

הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
- סליקאי כסף
הספר של ריינקמייר ניתן לקניה באינטרנט. אתה יכול למצוא אותו במספר אתרים אמריקאיים כמו למשל www.centershot.com או באתר www.mec-shot.com הכי טוב לבקש ממישהו שנוסע לחו"ל להביא לך.
הספר של פאלאם נמצא באמזון. באנגלית כותבים Pullum. תחפש באמזון אנגליה (משם הזמנתי אותו) - המשלוח יותר זול מאשר מארה"ב אלא אם יש לך מישהו בארה"ב שיכול להזמין ולהביא לך.
הספר של פאלאם נמצא באמזון. באנגלית כותבים Pullum. תחפש באמזון אנגליה (משם הזמנתי אותו) - המשלוח יותר זול מאשר מארה"ב אלא אם יש לך מישהו בארה"ב שיכול להזמין ולהביא לך.
nobody expects the spanish inquisition
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד