סטריק ראשון בדנמרק ודורון שזירי שני במצבים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
סטריק ראשון בדנמרק ודורון שזירי שני במצבים
בקור מקפיא של 2 עד 4 מעלות ורוחות חזקות עושה גיא סטריק 596 אתמול (מקום ראשון) ו597 היום. הוא מסיים ראשון כשהבא אחריו צובר רק 594 נק'. גיא תוקע פיינל שלא מהעולם הזה של 105 נק' (התוצאה הטובה של גיא בפיינל) ומסיים ראשון עם 702 נק' בפער אדיר מהבאים אחריו.
(זכור לי רק פיינל של 105.5 של אדי פפירוב בהרצליה שהיה טוב מהפיינל הזה של גיא - אם מישהו זוכר טוב יותר שיקום). מחר חוזרים גיא ומאמנו יאיר לארץ.
מאחלים לגיא המשך מוצלח ושמירה על הרמה הגבוהה.
דורון שזירי מוקדמות 1143 היום 1151 נק' ומקום שני תוצאה שעל פי הידוע בהחלט יכולה לזכותו במדליה באולימפיאדת הנכים. דורון חניכו של גיא נסע לדנמרק ע"מ להתכונן לאולימפיאדת הנכים (קצת אחרי באותו המקום)
כל הכבוד
(זכור לי רק פיינל של 105.5 של אדי פפירוב בהרצליה שהיה טוב מהפיינל הזה של גיא - אם מישהו זוכר טוב יותר שיקום). מחר חוזרים גיא ומאמנו יאיר לארץ.
מאחלים לגיא המשך מוצלח ושמירה על הרמה הגבוהה.
דורון שזירי מוקדמות 1143 היום 1151 נק' ומקום שני תוצאה שעל פי הידוע בהחלט יכולה לזכותו במדליה באולימפיאדת הנכים. דורון חניכו של גיא נסע לדנמרק ע"מ להתכונן לאולימפיאדת הנכים (קצת אחרי באותו המקום)
כל הכבוד
כשאילן כתב שאולימפיאדת הנכים היא קצת אחרי באותו מקום הוא התכוון לאתונה ולא לדנמרק.
חבל שהטמפרטורות לא מתאימות לאלה שיהיו באתונה - אם כי מה שחשוב (ואני פסיכולוג קטן מאוד) הוא היכולת לנצח תחרות אחרי תחרות - לא משנה מה המקום, מי המתחרים ומה התנאים.
במילאנו יהיה הרבה יותר חם וגם הרבה רוח (מזכרון שלי - אולי שינו שם את המתרסים מאז שהייתי).
כל שנותר לנו הוא להחזיק אצבעות.
חבל שהטמפרטורות לא מתאימות לאלה שיהיו באתונה - אם כי מה שחשוב (ואני פסיכולוג קטן מאוד) הוא היכולת לנצח תחרות אחרי תחרות - לא משנה מה המקום, מי המתחרים ומה התנאים.
במילאנו יהיה הרבה יותר חם וגם הרבה רוח (מזכרון שלי - אולי שינו שם את המתרסים מאז שהייתי).
כל שנותר לנו הוא להחזיק אצבעות.
nobody expects the spanish inquisition
ניסיתי להעלות תמונה אבל לא הצלחתי - הנהלת האתר/פורום מתבקשת לעזור.
כל התוצאות - http://www.esc-shooting.org/result/2004/masters04.pdf
כל התוצאות - http://www.esc-shooting.org/result/2004/masters04.pdf
nobody expects the spanish inquisition
תיקון הישגי גיא בדנמרק
לתחרות בדנמרק לא היה אתר אינטרנט והתקשורת היתה די מינורית.
מסתבר שהיו שם שלושה סטארטים ובכל אחד מהם היה פיינל.
תחרות 1 - 596 + 103.2 מקום ראשון לפני פיינל ואחריו
תחרות 2 597 + 105 מקום ראשון לפני פיינל ואחריו.
תחרות 3 595 + 104.8 מקום ראשון לפני פיינל ואחריו
התחרות נערכה במזג אויר קר 2 עד 4 מעלות צלזיוס, ורוח עזה.
בתחרות שנחשבת לדרג שני השתתפו גם שני מדליסטים אולימפיים מסידני!
שטווג מנורווגיה -שלישי במצבים ודורבן גרימל מדניה שני בשכיבה.
רב ההשג על מה שדווח.
לגיא יאיר ולמדינת ישראל הצלחה בהמשך - מחזיקים אצבעות (תודיעו מתי אפשר לשחרר כי נורא קשה להדפיס ככה)
מסתבר שהיו שם שלושה סטארטים ובכל אחד מהם היה פיינל.
תחרות 1 - 596 + 103.2 מקום ראשון לפני פיינל ואחריו
תחרות 2 597 + 105 מקום ראשון לפני פיינל ואחריו.
תחרות 3 595 + 104.8 מקום ראשון לפני פיינל ואחריו
התחרות נערכה במזג אויר קר 2 עד 4 מעלות צלזיוס, ורוח עזה.
בתחרות שנחשבת לדרג שני השתתפו גם שני מדליסטים אולימפיים מסידני!
שטווג מנורווגיה -שלישי במצבים ודורבן גרימל מדניה שני בשכיבה.
רב ההשג על מה שדווח.
לגיא יאיר ולמדינת ישראל הצלחה בהמשך - מחזיקים אצבעות (תודיעו מתי אפשר לשחרר כי נורא קשה להדפיס ככה)
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד