ליגה בשכיבה - מחזור שלישי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ליגה בשכיבה - מחזור שלישי
ככה בשקט-בשקט, בגלל שלא היה לנו איפה לכתוב, התגנב המחזור השלישי בליגה בשכיבה בלי משים.
אורן מורבצ'יק שוב היה המוביל, עם 595 במקצה הראשון ברעננה. אדי פיפרוב פתח חזק את הירי שלו אבל מיראז' בחצי השני של הירי גרם לו לסיים עם 590. רועי ליפמן בלט בתחרות באשקלון עם 589.
הטבלה משקרת - התוצאות המלאות מראות דירוג אחר מה"אמיתי" בגלל שבסוף השנה התוצאה הגרועה ביותר יורדת. כך למשל אני מקום שלישי אבל בגלל שכל התוצאות שלי כמעט זהות המיקום האמיתי הוא בערך 5-6
. מי שאשם זה רק אני, בגלל שיריתי כמו חמור. 
אורן מורבצ'יק שוב היה המוביל, עם 595 במקצה הראשון ברעננה. אדי פיפרוב פתח חזק את הירי שלו אבל מיראז' בחצי השני של הירי גרם לו לסיים עם 590. רועי ליפמן בלט בתחרות באשקלון עם 589.
הטבלה משקרת - התוצאות המלאות מראות דירוג אחר מה"אמיתי" בגלל שבסוף השנה התוצאה הגרועה ביותר יורדת. כך למשל אני מקום שלישי אבל בגלל שכל התוצאות שלי כמעט זהות המיקום האמיתי הוא בערך 5-6

nobody expects the spanish inquisition
רוסי הבלונדי
המכונה סנשיין
יוודא בבקשה שכל מנהלי התחרויות באשקלטון
מעבירים לחתום מטה תוצאות לפני 18:00 של מוצאי שבת.
למרות רצוני העז לא תמיד המרדפים שלי מצליחים !!!!
החלטות הנהלת התאחדות הקליעה - מנהל תחרות אחראי להעברת התוצאות להתאחדות ולרכז פרסום תוצאות. (ואין במה להעניש מנהלי תחרות רשלנים א. כי אין מספיק ב. דמי השיפוט מגוחכים ואם מגיעים זה המון זמן אחרי...............)
לכן על הקלעים מאמנים רכזי סניפים ללחוץ על מנהל התחרות ועוזריו.
מה שיגיע אלי יועבר תוך השתדלות שיפורסם (ובמלוא הצניעות אני מציע לבדוק מה היה לפני)
סן שיין הכדור עכשיו אצלך !
(נדמה לי גם שכעשית תוצאה יפה צלצלתי אליך באופן אישתי לברך אותך ? נכון או לא?)
קח דוגמא מיעל קן דגן שלקחה על עצמה יוזמה בנושא העברת תוצאות מהרצליה.
בברכת חברים
אילן בן נון
050-8493372 / 054-5434398 / 04-6757041
alon_am@ashdot-m/org/il
המכונה סנשיין
יוודא בבקשה שכל מנהלי התחרויות באשקלטון
מעבירים לחתום מטה תוצאות לפני 18:00 של מוצאי שבת.
למרות רצוני העז לא תמיד המרדפים שלי מצליחים !!!!
החלטות הנהלת התאחדות הקליעה - מנהל תחרות אחראי להעברת התוצאות להתאחדות ולרכז פרסום תוצאות. (ואין במה להעניש מנהלי תחרות רשלנים א. כי אין מספיק ב. דמי השיפוט מגוחכים ואם מגיעים זה המון זמן אחרי...............)
לכן על הקלעים מאמנים רכזי סניפים ללחוץ על מנהל התחרות ועוזריו.
מה שיגיע אלי יועבר תוך השתדלות שיפורסם (ובמלוא הצניעות אני מציע לבדוק מה היה לפני)
סן שיין הכדור עכשיו אצלך !
(נדמה לי גם שכעשית תוצאה יפה צלצלתי אליך באופן אישתי לברך אותך ? נכון או לא?)
קח דוגמא מיעל קן דגן שלקחה על עצמה יוזמה בנושא העברת תוצאות מהרצליה.
בברכת חברים
אילן בן נון
050-8493372 / 054-5434398 / 04-6757041
alon_am@ashdot-m/org/il
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
אילן - הילד לא אשם (הפעם - אבל זה לא אומר שלא מגיע לו סטירה - שלא יתרגל
).
א. לא היה סליק הרבה זמן בגלל שהשרת נפל.
ב. התקשרתי לבוריס ושאלתי תוצאות במוצאי שבת - שוב, באותו זמן לא יכולתי לפרסם.
ג. הפרסום שלי היה לאחר שהתוצאות כבר פורסמו באתר ההתאחדות. מי שאשם זה אני - או הוא. אם הוא היה יורה בשנ המחזורים הראשונים כמו שירה בשלישי הוא היה בצמרת ולא באמצע........

א. לא היה סליק הרבה זמן בגלל שהשרת נפל.
ב. התקשרתי לבוריס ושאלתי תוצאות במוצאי שבת - שוב, באותו זמן לא יכולתי לפרסם.
ג. הפרסום שלי היה לאחר שהתוצאות כבר פורסמו באתר ההתאחדות. מי שאשם זה אני - או הוא. אם הוא היה יורה בשנ המחזורים הראשונים כמו שירה בשלישי הוא היה בצמרת ולא באמצע........
nobody expects the spanish inquisition
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד